Hahhaha… kako ljudi potonuse leb te jebo
Ode ljaljo niz vodu, ruzan kraj za demokrate…
Ura se upravo oglasila da ce smjenit Becica i napraviti manjinsku sa DPS-om, za sve koji su jos gajili kakve iluzije da moze suprotno…
Kao sto rekoh, davno je sve dogovoreno ali neki to prosto ne razumiju.
![]()
Last edited by Liberte; 06-02-22 at 18:20.
Hahhaha… kako ljudi potonuse leb te jebo
Kraj u smislu ovog mandata, sta ce poslije biti Boga pitaj.
Pazite, morate se navici na ovu Crnu Goru . . .
Sto su neki odje prosle godine govorili muzika za usi ova tema, mogu vi reci divno svira.![]()
Ukratko, da se poslužim riječima Miloša Bešića (analiza izbora u avgustu 2020 god.), URA ima najnestabilnije glasačko tijelo, u smislu da ta partija ima najveći procenat glasača koji preispituju svoj glas. Partijska infrastruktura ala DPS ili Demokrate ne bi puno značila. Takva vrsta politike (što su pokazali predhodni izborni ciklusi) u Crnoj Gori može donijeti između 5 i 10% što je limit. Tu se slažem sa Bešićem.
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Samo primitivan i prostački odgovor URA kojim pokušavaju da isprovociraju da im se odgovori pa da imaju izgovor da glasaju protiv njega sjutra.
Kad se krene u blato kako se brzo tone...
Partija koja se ponosila principima i novim vrijednostima se spušta na najniži nivo Azre Jasavić.
Da otvoreno kažu dogovorili smo se sa DPS više bi ih čovjek poštovao.
Nego jeste li spremni sjutra za najvecu kuknjavu i politicko pokajanje u istoriju drzave?
Zamišljam nove vanvremenske litije.
Umjesto krsta Bečkova grande fotelja.
I nose se slike Žake, Milače i Kande.
Zaista vanvremenski.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
e pa dobro onda lažu ovi iz URAe da DPS neće biti dio vlade
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
https://www.vijesti.me/tv/emisije/58...ijenjena-kap-u
Veli rovco nema puno zaposlenih, ajmo ekipa. Pisite odje mozda ve zaposili
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Lažu da ne prave vladu uz manjinsku podršku DPS.
Lažu da pregovaraju, jer je sve, uključujući imena ministara, unaprijed dogovoreno.
Lažu da razmišljaju hoće li da obore Bečića, jer su obećali da će to da urade. Sad samo pokušavaju da nađu izgovor jer se tog svog avangardnog i principijelnog dogovora sa DPS stide.
Samo malo, ako Snp ne uđe u ovu petljavinu a ura sjutra sa dps-om oburda Bečića...ko će onda biti predsjednik Skupštine? Zamislite samo Petra Ivanovića za predsjednika Parlamenta. Pa umjesto lupanja u onaj pleh, on malo perja baci.
Znaci sva vlada pade, pade abazovic a becic mora da ostane?
Koji su to licemjeri, pa red je da se sam povuce jos je oborena vlada za koju su kao oni bili. Ali ne, nema toga da se pusti stolica
Abazovic zvanicno nije pao, probudi se…
E ne znam. Mislim da ce se dogovorit svi cim su se ucutali
Ako nije pao Abazović, onda nije ni Zdravinjo. Odnosno, rade do izbora nove vlade i jedan i drugi.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Pa jos uvijek je potpredsjednik vlade u tehnickom mandatu, a sjutra ce opet imati neko mjesto u novoj vladi. Tako da "pao" nije.
Ceka transfer. Evo vidjecemo sjutra, mada ako smijene Becica i postave nekoga iz DPS/SDP/BS ekipe, onda mozemo slobodno reci da su uzeli glasove na platformi "nikad sa DPS" a da sad pokusavaju da ostanu do kraja mandata sa istim DPS.
Mislim da ce biti poprilicno burne godine, a Brdjanin i Sekulovic nisu za taj posao
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks