Zetagradnja je do sada bila pouzdan investitor, mada sam čuo za onu novu zgradu u ul 4 jula da je među njihovim najlošijim do sada.
Ka svaka zeta gradnja kupuješ i ne razmisljas
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Zetagradnja je do sada bila pouzdan investitor, mada sam čuo za onu novu zgradu u ul 4 jula da je među njihovim najlošijim do sada.
tamo pola firme ima stan. realno ne zale se sem na ogromnu guzvu i malo liftova
moze li se vidjet dje ponuda ove zgrade sto pominjet sto se radi pod goricom
Rekosmo li da je zgrada NORMAL company-ja kasnila, da je Buric u problemima? Evo su nasli resenje
https://www.bankar.me/2022/02/05/za-...ju-rupu-bolici
raspitah se ja, sve je prodato rekose mi u te dvije manje
pogrijesih ovo pod goricom
A šta je sa onom zgradom preko puta mljekare do parkinga? Nikad završena
Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk
Prije neki dan vidim da su poceli da ciste oko zgrade. Da li to podrazumijeva i pocetak tj nastavak gradnje ne znam.
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Okacili su tablu, rade nesto. Pise nastavak gradnje
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Aj saljem poruku
Onamo su koliko mi se cini investitori za sebe napravili onu blize brdu a prvu su prodali.
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Prodaje neko stan 93m2 u Bloku 5, četvorosoban, potrebno renoviranje. Cijena 1000e za m2. Računam da je za renoviranje potrebno makar 25k tako da i nije loša cijena s obzirom na trenutne cijene...opet, sa druge strane, kad viđoh na podgorički vremeplov kako oni momci u Blok 5 lome retrovizore...onoga ni na konyck nema![]()
I u pejton ti je 1000 starogradnje
Jes nego u Pejton nema parkinga, a i dobrog komšiluka...
Poslato sa kornjo komunikatora Z Fold 3
Pejton bas ima parkinga dosta , ima i iza zgrada parking ali pricu na stranu nesto je meni skupa starogradnja kad u nju moras usuti jos 10000, 20000 eura pa onda ako odluce demit fasadu da stavljaju to ti je jos 5,6000 eura....
Grdno vrijeme a stanove sto imaju agenciju vecinom su sjeverna strana ili stanovi koji nisu bas nesto...
Pricam za starogradnju....
Ti stanovi u Bloku 5 starogradnja su raspad I nije ni malo jeftino dovesti ih u normalno stanje. Veliki problem je takodje fasada jer nema puno zgrada tamo sa normalnom fasadom. Dio Bloka ozbiljno kuburi sa parkingom...
Ja sam renovirao dvosoban prije 5 godina... Treba živaca i para...
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Ako nema oko Pejtona nema parkinga, onda ga nema nigdje
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Ja sam 5 godina eo u Pejton i parkinga ima vazda, što se komšiluka tiče ne mlatite da ve zamolim
U moj ulaz bukvalno sve normalni ljudi, takođe i par ulaza pored to što znam ljudi sve kulturica.
Jedino što mene nervira što su škole preblizu pa ima masu te mlađarije koja defiluje tuda po kvartu vazda, pa znaju da se krevelje i derinjaju no dobro, nije prečesto.
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 10-02-22 at 22:01.
To ga bije glas kad su bili mladi forumasi
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks