sviraju li ovo po gradu isti oni sto su to isto sviranje 30. avgusta nazivali primitivizmom?
Navedeni prvo treba da prođu kroz žestoko čistilište, dobro da okaju grijehove, jer je na prvom mjestu sve ovo bio njihov eksperiment. Do tada im je vrijednost samo upotrebna i nema govora o reformskom kapacitetu.
Sudeći po samopravedničkom stavu danas, introspekcija ostaje misaona imenica za ogromnu većinu političara u Crnoj Gori.
In vino veritas
Sta ide sledece, novi parlamentarni izbori ili popis? Kako god, nazalost i jedno i drugo ce se marketinski reklamirat kao Referendum v.2022.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Sve je bilo jasno kad poslije izbora nijesu počela: hapšenja, raskrinkavanje...i td, nažalost.
Naćerali su ne da se još više mrzimo pomeđu sebe i da se još više podijelimo.
Ovoj Vladi nije bilo ostanka ovakvoj ali ne na ovaj način.
Zanima me kako se osjecaju ljudi sa foruma kao sto su kimmi, gendalf i dr. koji su srcem glasali URA-u 2020te godine.... nakon svega vidjenog danas.... i u kakvu nas to stabilnost URA odvede sa ovom gospodom iz DPSa???
I istina je sto je neko napisao gore.... upravo su ubili gradjansku opciju u CG.
Nikad ali nikad vise necu dati glas ovakvim konvertitima kakva je URA.
Htjeli ljudi zbog jednog covjeka (Spajica) koji je po provladinim fanaticima bio jedini sposoban da nas guraju u kanal 4 godine. Za par godina cemo se smijati kad se sjetimo da su Jelena Borovinic Bojovic, Bratic, Milatovic, Mitrovic bili ministri. Taman kao sto se smijemo Migu. Mislim da su Spajicu i sad vrata otvorena ali posto je on, kao i Milatovic, Zdravkova pudlica onda ce odbiti poziv a ostaviti omcu oko vrata zvanu Evropa sad jer ovi novi nece smjeti da to ukinu a zna se da nije odrzivo
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ne bih, jer kad ej postao predsjednik skupštine bila sam jedna od onih koji su govorili da mu ama baš ništa ne vjerujem....mislim da sam napisala, uprkos tome što se trudi da se predstavi kao široki demokrata da mu ne bih vjerovala ni da golom goozom sjedne na vrelu ringlu....da se ne lažemo, nije mi žao što ode krivokapić ono je postalo zastiđe od čovjeka, ovi pokazaše svoje lice po ugledu na Njeeegovu staru dobru "u dobru je lako dobar biti, na muci se poznaju junaci"...da li se radujem....ne, nije mi ovo vrijeme za radost, više mi se plače što izgleda u ovoj državi nema normalnoga čovjeka u kojega bi se mogli pouzdati, koji bi zbilja radio za interes ove države i ovoga naroda ma koje vjere i nacije bio!
Ne znam što sad da se čini....mislim, ova većina dosadašnja se složiti ne može, ovih ostalih, ako se makne dps i df jedva da se može skrpiti i opet ćemo da se jadimo kao i do sad....ali nije ni to, nego izbori...a što onda? Mislite da će biti bolje posle izbora, tj da će biti jasnija situacija? Nema šanse! Ja ne vjerujem....nijesmo mi kapacitet za pobjede, samo za podjele
EDIT-e da, samo da kažem, milo mi je što ode ova Vesna Bratić i ova Injac! Samo neka im je daleka lijepa kuca od vlade ubuduće neka se bave onim za što su se školovale
Last edited by zvoncica; 04-02-22 at 21:59.
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Mila Kasalica kaže da kasica prasica države može da izdrži do aprila.
Moja očekivanja od ove (prošle) vlade su bila: stabilizacija, rešavanje nesposobnog sudstva, nesposbne biroktratije i ekonomski prosperitet. Od toga smo dobili, citiram čovjeka: ''ja sam u politiku ušao zbog crkve i ja sam to pitanje riješio'', i ako uzmemo program evropa sad (koji se bazira na mojim a valjda iole normalnim očekivanjima da će sistem da radi svoj posao i tako dopunjava budžet), šta smo dobili još? Ogromni kanal i politički talog svih učesnika vlasti..
Godina dana je malo vremena ali, uz svo bukanje pojedinaca iz vlasti kako imaju informacije i što bi rekli popularno na forumu, dokaze o pojedinim nesojima iz dps-a, procesuirano ih je koliko? Sad mi samo reci da je opravdanje bilo kratko vrijeme vlasti i zarobljene institucije, a zarobljene su bile zbog koga? Zbog činilaca ove vlade..
Prosto mi ide na onu stvar sablažnjavanje i radovanje nad sudbinom ure ili građanske opcije u CG, a dotični su miljama daleko bili i od jednih i drugih kad su zaokruživali koljeničare i slične opcije..
Boli me ona rabota šta će biti sa urom, slažem se sa njima u jednoj stvari: da je ovu vladu trebalo razmontirati. Ne slažem se sa načinom kako je to sprovedeno i još manje sa Dritanovim podilaženjem jednoj crkvi. Građanska partija u građanskoj državi da ide na noge jednom poglavaru? Topić.
Kad smo ođe pisali da su df i demokrate među prvima zasjeli na sistem koji je napravio dps, ne sa ciljem da ga razmontiraju nego da ga iskoriste, pojedini su počeli da skaču po forumu kao da im se drma kavez. Kad smo prozivali dps što je plaćao za gorivo svojim auto litijašima to je svima bilo nakaradno i ogavno, sad kad su to uradile demokrate odjednom je nastala kolektivna amnezija i relativizovanje pričom ''pa to je način političke borbe''.. O tonama razno raznih uhljeba kojima je upitna i srednja škola je smiješno govoriti, malo sad mi da jašemo jer je ova država korito..
Danas su demokrate sa Momom na čelu održali pravi politički pamflet sa nabrajanjem ''uspjeha'' za koji su oni zaslužni, tj. populističkim mjerama (majke troje đece, đečiji dodatak do 18 god) kojima su direktno ugrozili najbolju stvar koja se desila ovoj naciji - program eu sad. Između reda hvalospjeva, bio je red ''miriše nam na političku korupciju'' i dodatak Splendid/Brano, što mi je ogavna priča i prvi put bila (kad su upitani kako vide izlaz iz svega ovoga) a ne 300x samo danas..
Dalje, gorski vuci od koljenice, sa početnom pričom Pipuna koji me zamalo ubijedio da će ih danas sve tamo poklati golim zubima.. A šta smo dobili? Napuštili glasanje kao zadnje j*bene pizdine. Ura je ostala dosljedna do kraja pa i neka ih košta takav pristup.
DPS aplauzom pozdravio krešendo njihove politike od 30 godina i svih onih političkij tvorevina, upravo njihove politike koja se bazirala na babarogama spoljnog ugrožavanja.. Baš ono da ne zna čovjek ko su i što su i da pane na njihovu priču o principijelnosti i poštenju.. Pakao bez Marije..
Na kraju, ne znam što je ovolika kuknjava oko pada nesposobne vlade? Radi mene da oće padati svaka 3 mjeseca a da narodu bude bolje. Naša psihološka bolest da se moramo vezati za jednog lika ili jednu partiju nas je dovoljno koštala za ovo 30 godina.. Ko im j*be mater na kraju krajeva.
PS, pošto si utvrdio da sam dpsovac (iz ne znam kog razloga), onda preskoči ovaj post, kao da nisam ništa ni pisao, hvala.
Last edited by Zedd; 04-02-22 at 22:01.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Prije svega u finansijama jer nas je Krivokapic uveo u sve moguce rizike. Osim sto je napravio institucionalni haos, uveo nas je more neizvjesnosti i ovo je iznudjeni cin posto nam je EU i MMF rekla dje smo i dje cemo zavrsiti ukoliko nastavimo tim putem a da od njih pomoci gledati necemo sa ovakvim radom parlamenta i sa postojecom infrastrukturom. Ovo je preslikani Domanovicev Vodja.
Ooooo da nas hoce kupit neko normalan,zali Boze ove zemlje lijepe,ali kad nemamo mozga...ovaj Parlament danashnji,tj. nocashnji,je slika i prilika nashe populacije,cjelokupne,i oni sazivi u 90-im,tu je makar bilo mudrih,pametnih ljudi za chut,vidjet...a shto je ovo...
Neko mi reche danas dobru rechenicu.trebalo je bjezat odavde chim je Tito reka da ga boli noga...
@avet,izvinimislim izvinjavam ti se jer se vrcesh
![]()
...
А шта је нама било икада извјесно? Немаштина једино. Радије ћу направити експеримент, покушати нешто, него остати у мраку заувијек. Не знам какав си ти тип у животу и како водиш свој буџет али ја се слажем са Спајићем и његовим ставом. Неизвјесност имамо 30 год брате
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Sate sate sate
Ovdje se u vecini slazemo sto je potvrdilo moju teoriju. To i zelim da kazem, svi su ista gomna i ako mislis da ce ovi ucinjeti nesto skroz dobro a prethodni nisu, nece sigurno. Bilo je partijskog i bice ga ali bitno je da ima pomaka. Tranzicija. Ako mislis da ce ova manjinska vlada ili bilo koja vlada sastavljena od dps koji gleda kako da pokrade i manjina koje gledaju kako trupacke da ubace svoje, raditi puno bolje od expertske, mislim da si u zabludi.
Mi trebamo sazreti kao drustvo pa ce nam tek tada biti bolje. Dok god neko glasa dps i df bicemo u kanalu. Ali ova vlada je trebalo da ostane jos makar godinu dana i ako sprovede evropa sad i ostale reforme da joj se pruzi podrska a ako ne sprovede da odgovara. Ovako samo narod ispasta, ceste promjene vlade znace nestabilne politicke prilike a samim tim odbijanje stranih investicija koje nas jedino mogu podici iz blata posle 30g dpsa.
Da se razumijemo, df je veliki krivac, ali bez obzira na to opet je dritan mogao na drugi nacin sa njima a ne da ih totalno iskljuci i ocekuje bezrezervnu podrsku, tako da je on najveci krivac. Jos sada gdje im se maltene supkaju, a idu sa dpsom...totalno su izigrali moje povjerenje.
Послато са SM-F926B помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Dje je Dritan?
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Mislis premijer dritan?
Послато са SM-F926B помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Je li dolazio u skupstinu danas, ne ispratih?
Sta je sa njegovim glasom ZA?
Nekako mi Azra odjednom bljesnu pred ocima i ono njeno "Kontrolisacemo rad DPS-a iznutra", pa bi na kraju iz Kine kontrolisali mescini.
Ali dobro - konacno cemo vidjeti sta je pravi revansizamod dugogodisnjih velemajstora revansizma
![]()
Last edited by Kliker17; 04-02-22 at 22:14.
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
@bojankov
Koje crne investicije, budžet nam se zasniva na dobroj godini u turizmu, a valjda ti je jasno koliko je to klackavo i rizično očekivanje? Plus, neko pomenu gore da su očekivali oko 15 mil. zaplenom nelegalno stečenih sredstava, a za to treba ono o čemu sam pisao gore - jake institucije a ne institucije koje je umjesto Kurte zajahao Murta..
Jel dobar tajming ili nije, ne znam, znajući naš narod uvijek bi se neko našao nezadovoljnim.
Jedino u čemu se slažem: nikad više taloga nije isplivalo na političkoj sceni, partija je nebitna..
I da se radujemo @johnny bravo? Ovo je pretužno i poražavajuće kako god okreneš..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Milačić je fizički krenuo na njega, da ti ja odma rečem. Milača je produkt sistema DPSa. za pare će da bude sve. tako ih je nekad glasao a sad protiv njih. pa je sa prijateljem Batrićevićem (sada pulenom DPSa) leža po ulici i skuplja političke poene
koliko god ja smatrao da je URA pogriješila sa ovim, Konatar je iljadu nivoa iznad Milačića. to što se sad udara po URAi lijevo i desno me ne zanima. kad su Konatara nazivali izdajnikom ljige koje glasaju za DPS ćutalo se, đe si tad bio? od 4. decembra 2020. godine do danas URA i Abazović su svima izdajnici. prvo splačinama koji su uništili ovu državu i doveli nas do ovoga sad drugima. u inat ih sad treba svaki čoek koji oće dobro ovom plemenu glasat. da pročiste ovaj javni toalet koji nam kroji sudbine
Sergej i Brđo su krivi za sve bili. čisti su ostali Mitrović koji sa mjesta ministra krši zakon (zvuči poznato?). Žaka odlučuje ko se hapsi, državni sekretar ministarstva vijeća o bezbjednosnoj situaciji
đe ste da komentarišete članak prema kom savjetnik premijera oće da kadrira po ANBu? kako se juče zaposlio savjetnik da bi primao godinu dana platu? kako se rade iste stvari kao tokom ona tri mjeseca DPSa?
jesmo li makli DPS da bi se neke stvari promijenile? a pojedini ministri (bliski bivšem premijeru) za direktore i inspektore ostavili prvi ešalon kadrova DPSa? pa kad @Hell Raiser to pomenu, onda osuše paljbu na njega neki. isti ljudi koji su godinama rovarili su i dalje tu đe su
@extravaganca i ja imamo različite stavove po mnogo čemu, ali pogodi suštinu kad napisa za Demokrate i budući DH pa krenuše da nije u pravu
da završim - za sve ovo je kriv DPS. 14 godina uništavanja države. plašenja ljudi nekim debilnim stvarima. pravljenja i jačanja DFa. ljudi nikad izbore ne bi izgubili da ne bi MCPa i apstinenata koji odlučiše da je dosta. pa sad Momo graje kako on zna kako se dobija DPS
Parlament je slika i prilika Crne Gore. ljudi koji ne znaju šta imaju, nemaju muda da ostanu u sali i glasaju. no su pizde raspale. i sad ja treba da vjerujem da će śutra Slaven Radunović i Joković da poboljšaju ovo?
Vlada je trebala da padne (jer su napravili greške i zbog pritiska spolja), i svaka iduća čim krenu da lutaju. pa ako treba da traju po pola godine, neka ih
i za kraj - nabijem sve koji noćas kao slave. jer su ćutali dok se država uništavala sve ovo vrijeme. pa se śetili sad da su kao Crnogorci
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Dan pun emocija ali drago mi je radi lucketa jer se sad moze sretan vratiti prvoj ljubavi.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks