Ma Boba je nerfovan i dosta razvučen, što mi uopšte ne smeta u kontekstu priče koja je podređena Mando-u..
Dobar je Boba Fett, mada se mora priznati da je kvalitet porastao pojavom Manda.![]()
Ma Boba je nerfovan i dosta razvučen, što mi uopšte ne smeta u kontekstu priče koja je podređena Mando-u..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Raised by Wolves druga sezona pocela
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Aooo kakav Mando, Boba Fet, top epizodaClone troopers-i i ostali likovi
![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Pam & Tommy iskočile prve 3ep.
It s a sin
Odlicna
Sent from my DN2103 using Tapatalk
Izašla je cijela prva sezona za "Reacher".
Iako je ovo isti lik što ga je glumio Tom Kruz u filmovima, ovo je verzija koja je mnogo vjernija knjigama (i po izgledu i po ponašanju), tako da je ova prva sezona više kao neki "origin story".
Nijesam imao neka velika očekivanja, ali pročitah par recenzija da je serija zabavna i vrijedna gledanja, pa mogu reći da definitivno nijesu slagali.
Topla preporuka za "mozak na otavu".
p.s. Serija nije baš 18+, ali ima brutalnijih scena, uglavnom đe Reacher "lomi kosti i otvara lobanje", pa malo upozorenje kome to smeta.
E taman je skinuh, pa da vidimo..
Reacher odličan, gledljiva baš, preporuka!
Reacher (TV Series 2022– ) - IMDb
odgledah prvu, nedostajao mi je neki cudan lik kao sto je kal lajtman 😆
hvala ti!
nothing comes from violence and nothing ever could
Počela prije par nedjelja druga polovina finalne sezone Attack on Titans...
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Finale Boba Fett-a onako, meh, bolju emociju mi imaju cgi likovi od ovih živih.. Sve u svemu da nije Mando-a ovo bi bilo i nepotrebno.. Jedva čekam novu sezonu a i Obi Wan startuje u maju.
Odgledah ragnarok prvu i drugu sezonu..odlična serija.čeka se 3 sezona
A do tada idemo na toy boy 2,cursed itd itd
Netflix of course
poslato sa Ultra Galaxy mašine S21
Spavaš li mirno @Screaming Lord?
Pam & Tommy, gledašli?
Ahahahah da ti ne spojlujem onda![]()
Dajte jednu dobru seriju sa netflixa da je nova, po mogucnosti akciona
There are currently 9 users browsing this thread. (1 members and 8 guests)
Bookmarks