Page 138 of 227 FirstFirst ... 3888128134135136137138139140141142148188 ... LastLast
Results 3,426 to 3,450 of 5657

Thread: Načisto / Reflektor - teme, gosti... [reakcije]

Thanks Thanks Given 
    480
    Thanks Thanks Received 
    651
    Thanked in
    301 Posts

Quote Originally Posted by Rodion Romanovich View Post
    Znaci pisalo se Procitaj ponovo svoj post samo promijeni imena sa nekim kog ne podrzavas pa nam reci na sta lici
    Nije se pisalo nego se citalo, pa nisam ja bot ko ti, pa da visim po tviterima,forumima i portalima po vas dan.

Thanks Thanks Given 
    9,218
    Thanks Thanks Received 
    6,686
    Thanked in
    2,626 Posts

Pa brate zar mislis da inteligentni ljudi pisu komentare na vijesti, b92 i slicno
    Ne kazem ja da smo mi pamet ovdje ali to tamo, to je tamo 95% zadruga, karleusa vs tosic, uglavnom stanacki uposlenici koji laju pa laju.
    Mada neki ljudi ne vide dalje od 450e ili 100e povecanja. Pa ja imam takvih ukucana, nije to nista strasno. Nismo svi isti ni kao licnosti a ni intelektualno.

Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk

3. The Following 2 Users Say Thank You to kaemSe For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    480
    Thanks Thanks Received 
    651
    Thanked in
    301 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    Pa brate zar mislis da inteligentni ljudi pisu komentare na vijesti, b92 i slicno
    Ne kazem ja da smo mi pamet ovdje ali to tamo, to je tamo 95% zadruga, karleusa vs tosic, uglavnom stanacki uposlenici koji laju pa laju.
    Mada neki ljudi ne vide dalje od 450e ili 100e povecanja. Pa ja imam takvih ukucana, nije to nista strasno. Nismo svi isti ni kao licnosti a ni intelektualno.

Apsolutno se slazem sa tobom.

Thanks Thanks Given 
    9,218
    Thanks Thanks Received 
    6,686
    Thanked in
    2,626 Posts

Quote Originally Posted by extravaganca View Post
    Pa zar mu nije nuđeno mjesto u vladi i od URA-e ? Ali oćete da nekako povjerujemo kako se ovi iz URA-e bore za opšte dobro? I vi ste to provalili, a mi ostali smo glupi i naivni pa vjerujemo Milatoviću.

Sent from my KB2003 using Tapatalk
    Ne dijelim na glupe i pametne
    Ali evo napisah. Razliciti smo svi. Meni je samo smijesno da je narod do te mjere prepadnut od promjena. Glavno je da se 150k glasaca i zaposlenih dps vise ne cuje i otpusti i da se ubace novi. Pa evo meni majka zakuka za minimalac sad, ne mozes zeni objasnit da joj to nece otic. Za nju je sad Jakov genije, a jakov piskava zena koja melje ne staje. Ja ponavljam, pustio bih ga sansve spajketom da ovo sprovede ali oni ce ponosno odbit to jer tu nisu za narod vec za sebe kao i svi redom. Ne bih se zakleo da nece navijat i da propadne to.

Edit: Da dodam samo, vjerovao bih mu da nije ubacio zenu za direktora odmah. A pored zene ko zna jos koliko je. Cim je to uradio cao, nema tu price vise. Jer on mora da zaposli neciju drugo zenu, sestru i tako u krug. E toga mi je pun k.

Last edited by kaemSe; 03-02-22 at 21:31.

6. The Following User Says Thank You to kaemSe For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Ali priča Konatara koji laže oči u oči da će da eliminišu partijsko zapošljavanje, a već su napravljeni spiskovi po dubini gdje SNP iz svoje kvote uvodi DF a.manjine DPS kadrove.

8. The Following 2 Users Say Thank You to SKOJ For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    9,218
    Thanks Thanks Received 
    6,686
    Thanked in
    2,626 Posts

I to je istina. Vidjeli se da konatar mlati pricu na to pitanje. A znamo svi osta sve to kako jeste samo se dodaje jos po koji clan partije

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,847
    Thanked in
    1,078 Posts

Quote Originally Posted by osvajaci pg View Post
    Nije se pisalo nego se citalo, pa nisam ja bot ko ti, pa da visim po tviterima,forumima i portalima po vas dan.

Bas volis da se svadjas i prepires?

Uredno nas covjek izvjesti o stanju na mrezama i veli nisam ja kao vi
    Last edited by Rodion Romanovich; 03-02-22 at 21:36.

Thanks Thanks Given 
    1,563
    Thanks Thanks Received 
    2,173
    Thanked in
    1,039 Posts

Kad se sjetim komentara na portal vijesti do prije godinu,dvije,bas onako fini ljudi su postavljali komentare,nije ono bilo fašističkih komentara i to,bas ono od miline da čitaš intelektualce
    No im sad ne daju da prDnu,ka ni odje inače bi bilo svega i svačega

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    19,095
    Thanks Thanks Received 
    8,903
    Thanked in
    4,333 Posts

Ali evo napisah. Razliciti smo svi. Meni je samo smijesno da je narod do te mjere prepadnut od promjena. Glavno je da se 150k glasaca i zaposlenih dps vise ne cuje i otpusti i da se ubace novi. Pa evo meni majka zakuka za minimalac sad, ne mozes zeni objasnit da joj to nece otic. Za nju je sad Jakov genije, a jakov piskava zena koja melje ne staje. Ja ponavljam, pustio bih ga sansve spajketom da ovo sprovede ali oni ce ponosno odbit to jer tu nisu za narod vec za sebe kao i svi redom. Ne bih se zakleo da nece navijat i da propadne to.

Edit: Da dodam samo, vjerovao bih mu da nije ubacio zenu za direktora odmah. A pored zene ko zna jos koliko je. Cim je to uradio cao, nema tu price vise. Jer on mora da zaposli neciju drugo zenu, sestru i tako u krug. E toga mi je pun k.

I za moga oca je Milo bio genije jer "da nema njega ne bi bilo penzija"

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

13. The Following 3 Users Say Thank You to joni For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    211
    Thanks Thanks Received 
    675
    Thanked in
    297 Posts

Quote Originally Posted by osvajaci pg View Post
    Procitah sad veliki broj komentara na Vijesti i gotovo 90% je bilo pohvalno na racun Milatovica i kriticno prema Komnenicu i Konataru.... a onda udjoh na cdm forum i vidim ovdje standardnu bratiju DPS/SD/SDP/LP-ovaca koji pljuju po Milatovicu.....
    Evo noćas saznajemo da su na forumu bratije i plaćenici, i pazite sad, da su komentari na vijestima mjerilo istine i činjeničnog stanja.

Istu tu priču možeš da sagledaš obratno - da su na vijestima kreteni (ka što jesu), a da je forum reper za tumačenje političke situacije (što ne kažem da jeste). Možda pravu istinu nađeš neđe na pola puta
    Last edited by Lackie; 03-02-22 at 21:37.

Thanks Thanks Given 
    26,259
    Thanks Thanks Received 
    8,424
    Thanked in
    4,148 Posts

Čudno ti je što familija koja je do juče primala 500 eura a sad prima 900, smatra Jakova za genija? Ne bi ti bilo čudno da zavisiš od toga. Ni meni ni tebi. Da me pogrešno ne shvatiš. Naravno da smo različiti ali se nadam da možemo razmijeniti mišljenja iako su različita. Ja mislim da ste nerealni sa prozivanjem Jakova i ekipe, a ni riječ o URA-i. Pominješ Jakova i ekipu kao neke zaluđenike oko crkve, a ne pominjete Dritana koji ode kod Porfirija u Beogradu. Dvostruki standardi. Aršini. Kako god. Niste realni.

Last edited by extravaganca; 03-02-22 at 22:12.

Thanks Thanks Given 
    9,218
    Thanks Thanks Received 
    6,686
    Thanked in
    2,626 Posts

Ja jesam u svakom komentaru
    Cak sta vise mislim da su ti ljudi koji su simpatizeri ure jedini na forum koji napisu kad nesto nije kako treba a uradi da URA
    Pa eto vrati se ako si dokon i vidjeces sta sam napisao za taj izlet dritana tamo
    Pa opet dva posta iznad za konatarev komentar oko zaposljavanja
    Nikad nisam vidio ni od kog drugog ovdje da napise nesto sto je evidentno lose kod demokrata, df osim ko se politicki ne slaze. Vi simpatizeri ni rijec
    Tako da ovdje nisi u pravu
    Sto se tice evropa sad i plata ne da sam srecan, nego presrecan za ljude ali samo donesenje opet zakona za majke sa troje i vise djece i djecijeg dodatka za sve do 18 mi govori da je sve to populizam. Da ce bit tesko doc do novih investicija i da se radi sve za glas vise. Da nije tako oni bi izvadili socijalne kartone pa bi djeciji dodatak bio za ljude kojima treba.
    Ponavljam racunam da svi mislimo dobro ali svako na svoj nacin

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    201
    Thanked in
    142 Posts

Quote Originally Posted by Rodion Romanovich View Post

Bas volis da se svadjas i prepires?

Uredno nas covjek izvjesti o stanju na mrezama i veli nisam ja kao vi
    Draga Perisic hahaha kad ga ovakve persone pokusaju nekog da diskredituju sve je jasno.
    Nepismena bagra pokusava da unizi skolovane ljude ...

Thanks Thanks Given 
    19,095
    Thanks Thanks Received 
    8,903
    Thanked in
    4,333 Posts

Da su bar zamaglili ono u donji desni ćošak

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    201
    Thanked in
    142 Posts

Quote Originally Posted by joni View Post
    Da su bar zamaglili ono u donji desni ćošak

A dje vidis da mu se Draga i Rodion smiju, a dragoj da nije dps-a klozete bi mozda cistila nedje dok bi rodion moga u volcano tikete da kuca i to mozda...

Thanks Thanks Given 
    1,082
    Thanks Thanks Received 
    1,451
    Thanked in
    725 Posts

Ali isto je najjache kad je ovaj Milatovic rekao da mu je zao sto je na kraju sve nekako poslo u pravcu ekspertske vlade

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,847
    Thanked in
    1,078 Posts

Quote Originally Posted by irriducibili91 View Post
    A dje vidis da mu se Draga i Rodion smiju, a dragoj da nije dps-a klozete bi mozda cistila nedje dok bi rodion moga u volcano tikete da kuca i to mozda...
    ???

Ko se smije?

Ja razumijem vas agitprop i to citanje i pisanje komentara po portalima pa nam ovdje prenosite stavove "javnog mnjenja" ali ste izgleda izgubili sirinu u poimanjima pa sve kroz sebe i vas aktiivizam gledate.

Inace propaganda koju dijelite je mozda vrhunac krindz politickog marketinga na Balkanu.

Thanks Thanks Given 
    557
    Thanks Thanks Received 
    2,709
    Thanked in
    1,396 Posts

Milatovic kaze da je URA ovim potezom prepolovila svoje biracko tijelo, sto bi znacilo fa URA ide ispod cenzusa?. Za izvor je naveo ZK. Konatar se pozvao na neku nedavnu anketu radjenu od neke agencije iz Bg po kojoj bi URA imala preko 8%, sto znaci da bi URA imala oko 50% vise nego na izborima 2020. Drasticna je razlika. Iz nekih komentara odje na forumu se moze vidjeti razocaranost potezima URA, neki kazu da je URA izgubila njihovu podrsku. Vjerovatno ce URA izgubiti neke glasace, ali ce dobiti neke nove. Izbori ce pokazati da li im se ovaj rizicni potez s rusenjem vlade "isplatio".

Nijesam imao neka visoka ocekivanja od ucesnika. Tako, nijesam ni razocaran onim sto su pokazali u emisiji. Emisija je bila teska za gledanje zbog stalnog upadanja u rijec. Mozda je to neki trend u emisijama uzivo, ali na mene to ostavlja utisak nepostovanja sagovornika i nekulture dijaloga.

Thanks Thanks Given 
    1,462
    Thanks Thanks Received 
    1,186
    Thanked in
    583 Posts

Милатовић је сигурно много искренији човјек од било којег политичара, па и Конатара. Да ли је бољи политичар, вјероватно не. То му је плус. А и није тешко. Наши политичари су сви шљам људски

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
    Sate sate sate

24. The Following 3 Users Say Thank You to nimfa For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    26,259
    Thanks Thanks Received 
    8,424
    Thanked in
    4,148 Posts

Ja jesam u svakom komentaru
    Cak sta vise mislim da su ti ljudi koji su simpatizeri ure jedini na forum koji napisu kad nesto nije kako treba a uradi da URA
    Pa eto vrati se ako si dokon i vidjeces sta sam napisao za taj izlet dritana tamo
    Pa opet dva posta iznad za konatarev komentar oko zaposljavanja
    Nikad nisam vidio ni od kog drugog ovdje da napise nesto sto je evidentno lose kod demokrata, df osim ko se politicki ne slaze. Vi simpatizeri ni rijec
    Tako da ovdje nisi u pravu
    Sto se tice evropa sad i plata ne da sam srecan, nego presrecan za ljude ali samo donesenje opet zakona za majke sa troje i vise djece i djecijeg dodatka za sve do 18 mi govori da je sve to populizam. Da ce bit tesko doc do novih investicija i da se radi sve za glas vise. Da nije tako oni bi izvadili socijalne kartone pa bi djeciji dodatak bio za ljude kojima treba.
    Ponavljam racunam da svi mislimo dobro ali svako na svoj nacin

Rekao si kako je očigledno da Jakov hoće da zadrži fotelju. Kao što i ranije rekoh, da mu je samo to primarni cilj imaju je ponudu URA-e da ostane ministar. Tako da ta priča ne pije vodu. Forsiraju je ljudi iz URA-e koji neće na izbore. Nema logike. Pominju kako obaraju vladu zbog zastoja u evropskim ntegracijama, a onda Konatar kaže da je tikva pukla kad je Spajić krenuo u pregovore sa manjinama. Znači nisi u pitanju evropske integracije i sveopšte dobro. Već partija i strah od gubljenja poluga moći. Onda idu sa pričom kako ova vlada ne može više jer nema podršku bez 11 poslanika. Na koliku podršku može da računa manjinska vlada ako ne bude ustupaka DF-u i DPS-u? Koliko je to poslanika? Konatar vrti priču kao da će svi moći da glasaju npr. zakon o porijeklu imovine kao da to u ovakvom sazivu nisu mogli. Previše je rupa u njihovoj priči da bih im vjerovao. A posebno iz razloga jer su priznali da su tajno pregovarali sa DPS-om. Ako se za to ne može reći da je izdaja onda ja nemam dobru percepciju. I opet ću ponoviti. Ne mislim da se neko prodao u pravom smislu te riječi ali da su zbog ličnih interesa, očigledno slabih procjena, napravili veliku grešku i doveli nas u lošu situaciju. Goru nego što je bila. I nema moje pisanje nikakve veze ni sa Demokratama ni sa DF-om. I nema potrebe da me svratavaš u bilo čije simpatizere jer to nisam. Na veliku žalost svih nas u Crnoj Gori osoba sa "normalnim" razmišljanjem ne može biti simpatizer ni jedne partije. Pa ni URA-e posle ovih poteza.
    Što se tiče same emisije vrlo loše. Obojica na niskom nivou. Obojica u predizbornoj kampanji. Nadgornjavanje a ništa pametno rečeno. Komnenić počeo dosta loše, kasnije bio bolji. Da ima više nezavisnih novinara ne bi mu puno ozbiljnih ljudi ni došlo u emisiju. Uklopio se u našu političku scenu, a znamo odlično kakva je. Nikakva. Od Milatovića ne očekujem ni u budućnosti ništa specijalno, niti mislim da je nešto specijalno dobar za mjesto ministra. Ali i takav je bolji od velike većine prošlih, a i budućih. Ono što mislim jeste da znanjem i očiglednom voljom može da pomogne ovoj nesretnoj državi. Moglo bi se još dosta pisati ali sa tim da ne možemo previše uticati na ova dešavanja i ovo je mnogo i jedno bespotrebno zamaranje.

26. The Following 2 Users Say Thank You to extravaganca For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    21
    Thanks Thanks Received 
    641
    Thanked in
    293 Posts

Quote Originally Posted by Lackie View Post
    Evo noćas saznajemo da su na forumu bratije i plaćenici, i pazite sad, da su komentari na vijestima mjerilo istine i činjeničnog stanja.
    Noćas saznajemo da je Zdravinjo vjerovatno od naših para platio firmu ("osnivači Otpora" i slični) da organizuje farmu botova da spamuju sekciju komentara na portalu "Vijesti"...

Ono, to je toliko očigledno jbt...šablon i izraz kao B92 i Blic na tekst o Vučiću...

No dobro, to će im trajat kao mački muž, dok novoosviješćeni Žeka Ivanović ne pročita to ujutru, pa naloži da im se od sad sve briše u realnom vremenu...

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    2,384
    Thanks Thanks Received 
    2,395
    Thanked in
    1,500 Posts

Milatovic je jos brucos za politicara,tacno se vidi. Al moze da napreduje kao svaki brucos naravno.

Sent from my Poco X3 Pro using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    9,218
    Thanks Thanks Received 
    6,686
    Thanked in
    2,626 Posts

Ja bih volio da komnenic ima onaj sahovski sat za vrijeme
    Meni se cini da je milatovic sinoc pricao 6 sati, stao nije. Naucio lekciju dobro i samo ceraj. Ono cista petica
    A odje dodjosmo do toga da su ga prekidali, pa kako nece covjek prica kao i svi demokrate ove dane. Ista prica. No su ga nasadili bojim se, izmakli se ne progovaraju a ti jakove aj da nastavis nasu pricu

Thanks Thanks Given 
    3,567
    Thanks Thanks Received 
    5,889
    Thanked in
    2,831 Posts

Sad smeta kvalitet emisije i voditelj? Reality kažete?
    Ajde, što to pričate?

Kad to pisah prije par mjeseci, neki su mi objašnjavali da je baš OK emisija, nego su moja očekivanja nerealna.

Normalni gost bi na drugu molbu sagovornika da ga ne prekida dok on priča ustao i zahvalio se voditelju na pozivu, pozdravio gosta i gledaoce napustio studio.
    Narod voli da gleda i sluša grajanje nekoliko ljudi istovemeno.

Ono je sramota emitovat.
    Last edited by hercules; 04-02-22 at 08:18.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    1,681
    Thanks Thanks Received 
    1,251
    Thanked in
    832 Posts

Quote Originally Posted by Ostoja View Post
    Milatovic kaze da je URA ovim potezom prepolovila svoje biracko tijelo, sto bi znacilo fa URA ide ispod cenzusa?. Za izvor je naveo ZK. Konatar se pozvao na neku nedavnu anketu radjenu od neke agencije iz Bg po kojoj bi URA imala preko 8%, sto znaci da bi URA imala oko 50% vise nego na izborima 2020. Drasticna je razlika. Iz nekih komentara odje na forumu se moze vidjeti razocaranost potezima URA, neki kazu da je URA izgubila njihovu podrsku. Vjerovatno ce URA izgubiti neke glasace, ali ce dobiti neke nove. Izbori ce pokazati da li im se ovaj rizicni potez s rusenjem vlade "isplatio".
    .
    Jednostavno je, URA ce izgubiti glasove ljudi srpske nacionalnosti, zadrzati one od Crnogoraca i manjina. Dobiti nece nijedan novi, posebno od procrnogorskih glasaca (a isto vazi i za prosrpske) jer niko nece da streca oce li im ambasada reci da ponovo podju sa Zdravkom, Becicem i DFom. Ako ih nije glasao veliki broj prosrpskih glasaca onda ce imati priblizan rezultat kao prosli put, ako jeste onda im se crno pise. A ako je suditi po forumu, veliki broj Srba ih je glasao tako da moguce da ce da se prospu

Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
    Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Page 138 of 227 FirstFirst ... 3888128134135136137138139140141142148188 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)