Ko je kakve ponude dobio ne znam, ali znam da Demokrate nece u vecinu koju bi cinio i DPS. Sasvim druga je prica vecina od poslanika koji su do sada cinili vecinu plus manjine.
@kimi Ti si glavni podrzavaoc URA na forumu.
Last edited by Brk; 03-02-22 at 14:36.
Hasta siempre!
al zato Demokrate nemaju problema sa prijemom raznih splačina koje su bile u DPS, imali korist i onda prelećeli
opet pitam - šta će biti ako se dogovore oko Vlade i DF glasa za nju? i kako to da Bečić danas poziva da se ne izlazi na protest
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
A cus kako, lako. Stado. Narod je stado. Da vidis u kolasin one sto stoje ka neke aveti da brane martinovice i sestre mu. Tuga
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Nema CG taj luksuz da više bilo šta čeka... A to ću isto reći i sa novom vladom ako bude ovako kilavila i ako ne bude mnogo bolje saradnje između vlade i skupštine...
A zašto baš sada? U skladu sa poslovnikom skupštine, član 128
Ванредно засиједање може се одржати у времену од првог радног дана у јануару до посљедњег радног дана у фебруару и од првог радног дана у августу до посљедњег радног дана у септембру
Tada Bečić mora da zakaže sjednicu po traženim tačkama dnevnog reda, tokom redovnog zasijedanje može a ne mora...
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Last edited by institucija; 03-02-22 at 14:52.
naravno da jeste. ali sve su nekako loši, samo su Demokrate dobre. ako se drže stava što ne glasaše danas za smjenu Abazovića? eo desetak dana im je izdajnik i tip koji je uzeo 21 milion
naravno da je dogovor pao. kakav ko zna. ali meni je najjača promjena stava. javno podržiš protest, plaća tvoja partija dolazak i onda isto vi ostanite doma. pa daj![]()
A reci ti meni je li vama "iz Ure" sad prihvatljivo da DF udje u Vladu? Zasto vam to nije bilo ranije?
Da li ces ti odustati od Ure ako puste Df u Vladu? Ako im je prihvatljiv onda su pogazili sve ono "bez Df i Dps" sto su pricali do prije neki dan? Kako se mozes osloniti na nekoga ko stalno mijenja stavove?
Sta i da im sve ovo uspije a bude losa sezona pa povuku Evropa sad? Ili nas ne uvedu u EU do 2024/5?
Splacine prelaze i u Uru i u Demokrate i svuda ali koliko ja vidim nidje nisu u nekoj poziciji nego samo clanovi?
Послато са SM-F926B помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
ja član URE nisam. napisao sam više puta ođe da se URA preškartala sa ovim. ka i ranije, tako i sad smatram da je DF izdajničko plaćenička stranka koja radi za interes SNSa. stranka koju je DPS jačao jer su im trebali nacionalisti da plaše narod sa njima, dok su oni uništavali ovu državu
ni sad im mjesto u Vladi nije (koliko sam čuo ako budu bili, biće to neko blizak DNPu, kao Sergej recimo). ali Dritan nije umio da odradi to što je od njega traženo pa sad mora drugačije. što bi radili da je ostala ova Vlada, a bila loša sezona?
samo članovi? ljudi koristili pozicije da uzimaju keš dok su bili u DPS, prelećeli i sad rade isto
Nisi clan Ure ali si ih glasao i podrzavas i pokusavas da opravdas ovo sada.
Ura je najvecu gresku napravila jer je sve dogovorila sa Dpsom misleci da ce im to proci, pa kad su vidjeli reakcije onda su krenuli u dogovore sa df i trazile podrsku svih kao. Zelim im gasenje iako su realno bili jedina prava gradjanska opcija ali su tako podmuklo ovo odradili...jbg zaostavstina pozitivne :-)
Prvo treba da se pohapse svi iz Dpsa koji su krali, pa tek onda da se krene dalje. Ura zeli da im oprosti sve za rad brzog napretka. Ne valja.
Ali ne odlucuju nidje sada samo glasaju kao ti i ja...znaci ako je neko glasao Dps i krao treba mu oduzeti pravo glasa?
Last edited by bojankov; 03-02-22 at 15:30.
da ih opravdam? ja fino napisah da se URA zeznula. zbrzali su sve ovo. prodali se nisu, jer da jesu stranka bi im pukla odma. a listom svi ovo podržavaju. URA želi da im oprosti krađu? kako to?
kako ne odlučuju? znaš li ti koliko je ljudi ostalo na direktorskim mjestima samo jer su se prešltali u DCG ili DF? takvi ljudi se pozdrave pa dovedeš nekoga ko zna posa'. a ne zarad glasova ga ostaviš da i dalje rovari
najgluplja priča protesta u CG. najavljeni su neki incidenti. svaki put se ponavlja
Vi niste normalni ako vam najavljeni incidenti predstavljaju problem za izlazak na proteste.
Ljudi su pogazili rijec i napravili dil sa mafijasima za koje je vecinski narod glasao protiv.
Ako ne bude sjutra ili ovaj mjesec zestokih protesta onda zaista i ne zasluzujemo bolje i sto je najgore, prodali su nas ovi iz DF preko Vucica i Abazovic preko ambasada i stranih agentura.
Cekamo rasplet.
Meni je zanimljivo da DPS lupeži koji bi da je sreće završili u zatvor (pričam o ljudima koji rade po opštinskih firmi ili u samoj opštini tzv. lokalni šerifi) isključivo prelaze u Demokrate (ni u DF , ni u URU nego kao po pravilu u Demokrate) i time su "kupili" sebi ostanak u sedlu i nastavak bahaćenja i čerečenja državnih resursa.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Da nisu opet ubačeni elementi?
![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Totalno nebitna stvar meni lično, samo da je sve u granicama zakona, Ustava i normalnosti pa šta god hoće. Nego, mislim da od toga nema ništa. Nešto kratko pročitah, vidim da je na silu izvikana priča i glupost.
Pojedinci u politici me ne interesuju, već politički program i snage koje mogu ovu državu da gurnu brže prema EU. Sadašnja Vlada i većina to ne mogu i ne treba gubiti vrijeme. Da probamo nešto drugo dok smo na vrijeme, bitno je da mijenjamo da se svi opamete.
Ovi što viču Kosovo, Srbija, SPC, ovo-ono nikada neću podržati. Neka idu tamo brate pa neka viču i rade šta god hoće, to su druge države i želim im što dalje ruke od naše države i vlasti.
Ne mogu takve partije biti dobro za Crnu Goru. Takve partije treba da gledaju taj svoj narod i da rade na integraciji naroda u državu, kao što rade drugi narodi npr. BS, Albanci, Hrvati... A ne čitav život kao budale neke su protiv svoje države i rade protiv nje pa onda pomahnitaju sa farbama, zastavama, negacijama države, istorije, naroda itd. Poznata priča.
Love, peace and respect.
Taj dio je moje misljenje, da ce im oprostiti za podrsku. Mislis da je dps pristao na to sto voli CG?
Ali Braticka ne valja sto je sve pocistila...a Demokrate ne valjaju sto nisu? To jeste greska, treba razbiti rezim..ali su svakako mnogo bolje rjesenje od Dfa i Dpsa zajedno
Moje misljenje je da su trebali jos godinu da idu ovako i da rade na tome da se i Df i Dps znacajno smanje i onda da se bez njih kreira normalna Vlada.
Ovako smo u istom kanalu zavisimo od jednih ili drugih, cuj mene istih.
Pomiješao si nešto jer si mi ti, dosta sam siguran, lajkovao post đe sam napisao to su drugi gradovi pa šta god hoće...
A da komentarišem i iznesem svoje mišljenje za dešavanja u neke gradove ne može mi niko zabraniti.
Svakako sad nije ni bitno, nema više te dileme
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Love, peace and respect.
Ti si clan, nisi podrzavaoc :-)
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks