Page 1174 of 1249 FirstFirst ... 17467410741124116411701171117211731174117511761177117811841224 ... LastLast
Results 29,326 to 29,350 of 31213

Thread: Vlada Crne Gore, 42. saziv

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    548
    Thanked in
    302 Posts

Ko je kakve ponude dobio ne znam, ali znam da Demokrate nece u vecinu koju bi cinio i DPS. Sasvim druga je prica vecina od poslanika koji su do sada cinili vecinu plus manjine.

@kimi Ti si glavni podrzavaoc URA na forumu.
    Last edited by Brk; 03-02-22 at 14:36.
    Hasta siempre!

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    977
    Thanked in
    577 Posts

Quote Originally Posted by Brk View Post
    Ko je kakve ponude dobio ne znam, ali znam da Demokrate nece u vecinu koju bi cinio i DPS. Sasvim druga je prica vecina od poslanika koji su do sada cinili vecinu plus manjine.

Po cijeli dan pjevusi onu pjesmicu "kad si srecan vikni glasno URA" ...

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,410
    Thanked in
    6,717 Posts

al zato Demokrate nemaju problema sa prijemom raznih splačina koje su bile u DPS, imali korist i onda prelećeli

opet pitam - šta će biti ako se dogovore oko Vlade i DF glasa za nju? i kako to da Bečić danas poziva da se ne izlazi na protest

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    9,218
    Thanks Thanks Received 
    6,686
    Thanked in
    2,626 Posts

A cus kako, lako. Stado. Narod je stado. Da vidis u kolasin one sto stoje ka neke aveti da brane martinovice i sestre mu. Tuga

Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk

5. The Following User Says Thank You to kaemSe For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    977
    Thanked in
    577 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    al zato Demokrate nemaju problema sa prijemom raznih splačina koje su bile u DPS, imali korist i onda prelećeli

opet pitam - šta će biti ako se dogovore oko Vlade i DF glasa za nju? i kako to da Bečić danas poziva da se ne izlazi na protest

Vjerovatno su vec nesto dogovorili, nije Dritko dzaba isao u BG kao fora da prica samo sa Porfom, sigurno se tu najveci od najvecih pojavio cisto da se dogovore...e sad u kojem obliku, vidjecemo u narednim danima...

Thanks Thanks Given 
    1,095
    Thanks Thanks Received 
    654
    Thanked in
    368 Posts

Quote Originally Posted by extravaganca View Post
    Ok. Al zar onda nije bilo bolje nastaviti sa ovom vladom do septembra. Nego sad praviti ovaj haos. Ja samo oću da kažem kako je URA napravila loš potez. I za njih i za sve nas. Razloge ne znam. Ne mislim da je Dritan izdao. Već da je napravio veliku grešku. Nažalost.

Sent from my KB2003 using Tapatalk
    Nema CG taj luksuz da više bilo šta čeka... A to ću isto reći i sa novom vladom ako bude ovako kilavila i ako ne bude mnogo bolje saradnje između vlade i skupštine...

A zašto baš sada? U skladu sa poslovnikom skupštine, član 128

Ванредно засиједање може се одржати у времену од првог радног дана у јануару до посљедњег радног дана у фебруару и од првог радног дана у августу до посљедњег радног дана у септембру

Tada Bečić mora da zakaže sjednicu po traženim tačkama dnevnog reda, tokom redovnog zasijedanje može a ne mora...

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
    Last edited by institucija; 03-02-22 at 14:52.

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,410
    Thanked in
    6,717 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    A cus kako, lako. Stado. Narod je stado. Da vidis u kolasin one sto stoje ka neke aveti da brane martinovice i sestre mu. Tuga

Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
    naravno da jeste. ali sve su nekako loši, samo su Demokrate dobre. ako se drže stava što ne glasaše danas za smjenu Abazovića? eo desetak dana im je izdajnik i tip koji je uzeo 21 milion

Quote Originally Posted by Whisperer View Post
    Vjerovatno su vec nesto dogovorili, nije Dritko dzaba isao u BG kao fora da prica samo sa Porfom, sigurno se tu najveci od najvecih pojavio cisto da se dogovore...e sad u kojem obliku, vidjecemo u narednim danima...
    naravno da je dogovor pao. kakav ko zna. ali meni je najjača promjena stava. javno podržiš protest, plaća tvoja partija dolazak i onda isto vi ostanite doma. pa daj

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    548
    Thanked in
    302 Posts

Ja sam jasno odgovorio da nema DPS-a. Dosadasanja vecina + manjine je apsolutno u redu. Ako se i DF ukljuci u tu vecinu u kojoj je DPS njihova stvar. Za mene je bilo kakva vecina sa DPSom je neprihvatljiva.
    Hasta siempre!

Thanks Thanks Given 
    31
    Thanks Thanks Received 
    979
    Thanked in
    528 Posts

A reci ti meni je li vama "iz Ure" sad prihvatljivo da DF udje u Vladu? Zasto vam to nije bilo ranije?
    Da li ces ti odustati od Ure ako puste Df u Vladu? Ako im je prihvatljiv onda su pogazili sve ono "bez Df i Dps" sto su pricali do prije neki dan? Kako se mozes osloniti na nekoga ko stalno mijenja stavove?
    Sta i da im sve ovo uspije a bude losa sezona pa povuku Evropa sad? Ili nas ne uvedu u EU do 2024/5?
    Splacine prelaze i u Uru i u Demokrate i svuda ali koliko ja vidim nidje nisu u nekoj poziciji nego samo clanovi?

Послато са SM-F926B помоћу Тапатока
    doslo vrjeme da se promijeni potpis :)

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,410
    Thanked in
    6,717 Posts

Quote Originally Posted by bojankov View Post
    A reci ti meni je li vama "iz Ure" sad prihvatljivo da DF udje u Vladu? Zasto vam to nije bilo ranije?
    Da li ces ti odustati od Ure ako puste Df u Vladu? Ako im je prihvatljiv onda su pogazili sve ono "bez Df i Dps" sto su pricali do prije neki dan? Kako se mozes osloniti na nekoga ko stalno mijenja stavove?
    Sta i da im sve ovo uspije a bude losa sezona pa povuku Evropa sad? Ili nas ne uvedu u EU do 2024/5?
    Splacine prelaze i u Uru i u Demokrate i svuda ali koliko ja vidim nidje nisu u nekoj poziciji nego samo clanovi?

ja član URE nisam. napisao sam više puta ođe da se URA preškartala sa ovim. ka i ranije, tako i sad smatram da je DF izdajničko plaćenička stranka koja radi za interes SNSa. stranka koju je DPS jačao jer su im trebali nacionalisti da plaše narod sa njima, dok su oni uništavali ovu državu

ni sad im mjesto u Vladi nije (koliko sam čuo ako budu bili, biće to neko blizak DNPu, kao Sergej recimo). ali Dritan nije umio da odradi to što je od njega traženo pa sad mora drugačije. što bi radili da je ostala ova Vlada, a bila loša sezona?

samo članovi? ljudi koristili pozicije da uzimaju keš dok su bili u DPS, prelećeli i sad rade isto

Thanks Thanks Given 
    31
    Thanks Thanks Received 
    979
    Thanked in
    528 Posts

Nisi clan Ure ali si ih glasao i podrzavas i pokusavas da opravdas ovo sada.
    Ura je najvecu gresku napravila jer je sve dogovorila sa Dpsom misleci da ce im to proci, pa kad su vidjeli reakcije onda su krenuli u dogovore sa df i trazile podrsku svih kao. Zelim im gasenje iako su realno bili jedina prava gradjanska opcija ali su tako podmuklo ovo odradili...jbg zaostavstina pozitivne :-)

Prvo treba da se pohapse svi iz Dpsa koji su krali, pa tek onda da se krene dalje. Ura zeli da im oprosti sve za rad brzog napretka. Ne valja.

Ali ne odlucuju nidje sada samo glasaju kao ti i ja...znaci ako je neko glasao Dps i krao treba mu oduzeti pravo glasa?
    Last edited by bojankov; 03-02-22 at 15:30.

13. The Following User Says Thank You to bojankov For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,968
    Thanks Thanks Received 
    689
    Thanked in
    401 Posts

što će bit kad DF i možda Demokrate podrže Vladu? kako ćemo onda? kako prije desetak dana kaže Bečić idite na protest i javno stane iza njih, Momo na čelu svakog, a danas građanima ne izlazite na ulice? kako se zove to?

Najavljeni su neki incidenti, vjerovatno kao pokusaj diskreditacije protesta i demokrata

Sent from my phone

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,410
    Thanked in
    6,717 Posts

Nisi clan Ure ali si ih glasao i podrzavas i pokusavas da opravdas ovo sada.
    Ura je najvecu gresku napravila jer je sve dogovorila sa Dpsom misleci da ce im to proci, pa kad su vidjeli reakcije onda su krenuli u dogovore sa df i trazile podrsku svih kao. Zelim im gasenje iako su realno bili jedina prava gradjanska opcija ali su tako podmuklo ovo odradili...jbg zaostavstina pozitivne :-)

Prvo treba da se pohapse svi iz Dpsa koji su krali, pa tek onda da se krene dalje. Ura zeli da im oprosti sve za rad brzog napretka. Ne valja.

Ali ne odlucuju nidje sada samo glasaju kao ti i ja...znaci ako je neko glasao Dps i krao treba mu oduzeti pravo glasa?
    da ih opravdam? ja fino napisah da se URA zeznula. zbrzali su sve ovo. prodali se nisu, jer da jesu stranka bi im pukla odma. a listom svi ovo podržavaju. URA želi da im oprosti krađu? kako to?

kako ne odlučuju? znaš li ti koliko je ljudi ostalo na direktorskim mjestima samo jer su se prešltali u DCG ili DF? takvi ljudi se pozdrave pa dovedeš nekoga ko zna posa'. a ne zarad glasova ga ostaviš da i dalje rovari

Quote Originally Posted by nikolaf7 View Post
    Najavljeni su neki incidenti, vjerovatno kao pokusaj diskreditacije protesta i demokrata

Sent from my phone
    najgluplja priča protesta u CG. najavljeni su neki incidenti. svaki put se ponavlja

Thanks Thanks Given 
    263
    Thanks Thanks Received 
    68
    Thanked in
    39 Posts

Vi niste normalni ako vam najavljeni incidenti predstavljaju problem za izlazak na proteste.

Ljudi su pogazili rijec i napravili dil sa mafijasima za koje je vecinski narod glasao protiv.

Ako ne bude sjutra ili ovaj mjesec zestokih protesta onda zaista i ne zasluzujemo bolje i sto je najgore, prodali su nas ovi iz DF preko Vucica i Abazovic preko ambasada i stranih agentura.

Cekamo rasplet.

Thanks Thanks Given 
    74
    Thanks Thanks Received 
    958
    Thanked in
    551 Posts

Meni je zanimljivo da DPS lupeži koji bi da je sreće završili u zatvor (pričam o ljudima koji rade po opštinskih firmi ili u samoj opštini tzv. lokalni šerifi) isključivo prelaze u Demokrate (ni u DF , ni u URU nego kao po pravilu u Demokrate) i time su "kupili" sebi ostanak u sedlu i nastavak bahaćenja i čerečenja državnih resursa.

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

18. The Following User Says Thank You to Isak For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Da nisu opet ubačeni elementi?

but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

20. The Following User Says Thank You to Zedd For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,410
    Thanked in
    6,717 Posts

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    Da nisu opet ubačeni elementi?

ada, no. lopatama se svaki put ubačaju elementi

22. The Following User Says Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

Quote Originally Posted by guest View Post
    Ok. Da li ovo znači da ćeš i dalje podržavati manjinsku Vladu URE i SNP-a i ako budu glasali za razrješenje Đukanovića, zbog povrede Ustava?

Da idemo redom.
    Totalno nebitna stvar meni lično, samo da je sve u granicama zakona, Ustava i normalnosti pa šta god hoće. Nego, mislim da od toga nema ništa. Nešto kratko pročitah, vidim da je na silu izvikana priča i glupost.
    Pojedinci u politici me ne interesuju, već politički program i snage koje mogu ovu državu da gurnu brže prema EU. Sadašnja Vlada i većina to ne mogu i ne treba gubiti vrijeme. Da probamo nešto drugo dok smo na vrijeme, bitno je da mijenjamo da se svi opamete.
    Ovi što viču Kosovo, Srbija, SPC, ovo-ono nikada neću podržati. Neka idu tamo brate pa neka viču i rade šta god hoće, to su druge države i želim im što dalje ruke od naše države i vlasti.
    Ne mogu takve partije biti dobro za Crnu Goru. Takve partije treba da gledaju taj svoj narod i da rade na integraciji naroda u državu, kao što rade drugi narodi npr. BS, Albanci, Hrvati... A ne čitav život kao budale neke su protiv svoje države i rade protiv nje pa onda pomahnitaju sa farbama, zastavama, negacijama države, istorije, naroda itd. Poznata priča.
    Love, peace and respect.

24. The Following User Says Thank You to mneonly For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

ada, no. lopatama se svaki put ubačaju elementi

Pa kako majkumu, zar nije dps pao?
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    31
    Thanks Thanks Received 
    979
    Thanked in
    528 Posts

da ih opravdam? ja fino napisah da se URA zeznula. zbrzali su sve ovo. prodali se nisu, jer da jesu stranka bi im pukla odma. a listom svi ovo podržavaju. URA želi da im oprosti krađu? kako to?

kako ne odlučuju? znaš li ti koliko je ljudi ostalo na direktorskim mjestima samo jer su se prešltali u DCG ili DF? takvi ljudi se pozdrave pa dovedeš nekoga ko zna posa'. a ne zarad glasova ga ostaviš da i dalje rovari

Taj dio je moje misljenje, da ce im oprostiti za podrsku. Mislis da je dps pristao na to sto voli CG?

Ali Braticka ne valja sto je sve pocistila...a Demokrate ne valjaju sto nisu? To jeste greska, treba razbiti rezim..ali su svakako mnogo bolje rjesenje od Dfa i Dpsa zajedno
    Moje misljenje je da su trebali jos godinu da idu ovako i da rade na tome da se i Df i Dps znacajno smanje i onda da se bez njih kreira normalna Vlada.
    Ovako smo u istom kanalu zavisimo od jednih ili drugih, cuj mene istih.

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

Ja ne razumijem zasto si onda glasao za DPS na Cetinju e ne recimo za Staru gardu.
    Otkud ti to da ja glasam na Ct ? Nešto si pomiješao vjerovatno.
    Glasao sam u BP, a od nedavno u Bar.
    Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

Nemam pojma. Bio si aktivan na temi lokalnih izbora taman kao da si bio kandidat za gradonacelnika.
    Pomiješao si nešto jer si mi ti, dosta sam siguran, lajkovao post đe sam napisao to su drugi gradovi pa šta god hoće...
    A da komentarišem i iznesem svoje mišljenje za dešavanja u neke gradove ne može mi niko zabraniti.
    Svakako sad nije ni bitno, nema više te dileme

Sent from my SM-A528B using Tapatalk
    Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    2,018
    Thanks Thanks Received 
    6,237
    Thanked in
    2,905 Posts

Quote Originally Posted by Brk View Post

Ja sam, nije @kimmi

Sent from my moto e5 using Tapatalk

30. The Following User Says Thank You to wulfy For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    31
    Thanks Thanks Received 
    979
    Thanked in
    528 Posts

Ti si clan, nisi podrzavaoc :-)

32. The Following 6 Users Say Thank You to bojankov For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

Quote Originally Posted by wulfy View Post
    Ja sam, nije @kimmi

Sent from my moto e5 using Tapatalk
    Ti si clan, nisi podrzavaoc :-)

On je član, a kimmi je simpatizer

Samo nisam siguran đe je naš @Gandalf_White u toj priči ?

Sent from my SM-A528B using Tapatalk
    Love, peace and respect.

Page 1174 of 1249 FirstFirst ... 17467410741124116411701171117211731174117511761177117811841224 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)