Page 1161 of 1249 FirstFirst ... 16166110611111115111571158115911601161116211631164116511711211 ... LastLast
Results 29,001 to 29,025 of 31213

Thread: Vlada Crne Gore, 42. saziv

Thanks Thanks Given 
    4,308
    Thanks Thanks Received 
    8,324
    Thanked in
    3,171 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Doprinosi rješavanju mog problema. Ako moram da biram manje zlo, onda ću da biram manje zlo po svoju psihu. Ne glasati je manje zlo od glasanja za trenutnu ponudu.
    Pa ako je neglasanje zapravo glasanje za Dps, nesto se ne bih kladio da je to manje zlo.

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Sve mi je jasno zašto to rade, politički marketing, bezočno grabljenje simbolike litija u svrhu politike borbe,

ALI MORAM

da naglasim da mi je skroz degutantno ovo uključivanje svega oko crkve u politički marketing od strane Demokrata.

Poslije će da pričaju kako su moderna, evropska i građanska stranka, koja se bori za sekularno društvo, a skupljaju se ispred hrama zarad organizovanja protestne šetnje zbog političkih razmimoilaženja sa postizbornim koalicionim partnerima.

Pjeva se Ne damooo svetinje, nosa se krs' od preko 2 metra? WTF?

Evo i Joanikije maltene kumi i moli da ih ne petljaju u politiku, ali avaj, ne da Boris Bogdanović, taj majstor marketinga sa svršenim Megatrendom preko SNP-SPS veza.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
    Last edited by kimmi; 30-01-22 at 21:22.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    113
    Thanked in
    72 Posts

Počinje nedjelja pada Vlade. Što li će se sve izdešavat? Čim do sad nisu odustali Dritan i ekipa, neće ni po sad. Spremaju se kokice.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Slažem se @kimmi
    Pretjeruje se ali baš. Valjalo bi da im crkva fino iskaže protivljenje da se okupljaju ispred hrama zarad političke šetnje.

Thanks Thanks Given 
    8,756
    Thanks Thanks Received 
    3,889
    Thanked in
    2,322 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Sve mi je jasno zašto to rade, politički marketing, bezočno grabljenje simbolike litija u svrhu politike borbe,

ALI MORAM

da naglasim da mi je skroz degutantno ovo uključivanje svega oko crkve u politički marketing od strane Demokrata.

Poslije će da pričaju kako su moderna, evropska i građanska stranka, koja se bori za sekularno društvo, a skupljaju se ispred hrama zarad organizovanja protestne šetnje zbog političkih razmimoilaženja sa postizbornim koalicionim partnerima.

Pjeva se Ne damooo svetinje, nosa se krs' od preko 2 metra? WTF?

Evo i Joanikije maltene kumi i moli da ih ne petljaju u politiku, ali avaj, ne da Boris Bogdanović, taj majstor marketinga sa svršenim Megatrendom preko SNP-SPS veza.

Htjedoh da se nadovezem.no ljepshe mi je gledat Nba.
    ...

6. The Following 2 Users Say Thank You to AL no1 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,967
    Thanks Thanks Received 
    689
    Thanked in
    401 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    jesi li ti uopšte pročita šta sam ja napisao, ili si napamet reagova?

Daka Davidović je prvi plasirao informaciju da su Dritanu nuđene pare. evo linka

https://www.cdm.me/politika/davidovi...1-milion-eura/

posle toga su krenuli razni natpisi, i onda Dritan reagovao

https://rs.n1info.com/region/a679684...1-milion-evra/

onda je ovo spominjala opozicija pa se prestalo pričati o tome. pa kad je bila ona prva inicijativa u decembru, Demokrate su uprle opet o 21 milionu. eo i sad, oni stalno pominju taj čuveni 21 milion
    Naravno, u duhu price kako Dritan nije rekao da su mu nudili pare napisao si ovo:

"Daka Davidović je prvi pomenuo da je Dritanu neko nudio keš. i onda su o tome svi pričali. ta tema je bila dosadna neko vrijeme i onda su je Demokrate usled ovoga pokrenuke"

I propustio da pomenes kako je Dritan potvrdio da su mu ponudjene pare, pa sam dodao tu izjavu. Jer ispade sad da su drugi to izmislili, a nisu.
    I nakon te izjave postaje nebitno ko je prije toga pricao o tome, ostaje bitno samo da on kaze ko je nudio pare, ako hoce, a nece, onda neka trpi. Sam pao sam se ubio kazu.

Sent from my phone

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

đe sam ja napisao da Dritan to nije rekao? ja sam samo rekao kako je redom to išlo. pa eto sam i link postavio do vijesti u kojoj Dritan komentariše, izjavu Dake od koga je sva priča i krenula. ja niđe nisam napisao da su to drugo izmislili. no da se ta tema bila batalila ali je eo sad opet u modi. svaki dan Momo graje o tom čuvenom 21 milionu
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Veličanstveni protesti.. Oh wait
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    Veličanstveni protesti.. Oh wait
    Pošto zakasnih edit:

Kukala ti majka, ovi su već krenuli u kampanju za izbore sa ciljem da se pozicioniraju kao najjača partija, čupajući tvrdokorne glasače df-a sa svim ovim crkvenim repertoarom a i razvodnjavanjem potencijalnih demohrišćana ili evropejaca sad koji će biti utopljeni u široku koaliciju..
    Ostali spuštenih gaća čekaju rasplet televisa presenta sage koji će prije ili kasnije rezultirati upravo onim za čim žude demokrate, novim izborima.. A onda nećete moći Ljalju da dadnete malu fotelju..

Zamislite kombo, u ekipi imaju ljude koji su napravili program povećanja plata i jahanje na staroj slavi litija.. Pa to je bolje od hljeba da im daju (glasačima)..
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    679
    Thanks Thanks Received 
    695
    Thanked in
    457 Posts

Vučić bi bio zlatan spram ovih.Čovjek svašta radi ali do sada makar nije organizovao litije
    "Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

Kukala ti majka, ovi su već krenuli u kampanju za izbore sa ciljem da se pozicioniraju kao najjača partija, čupajući tvrdokorne glasače df-a sa svim ovim crkvenim repertoarom a i razvodnjavanjem potencijalnih demohrišćana ili evropejaca sad koji će biti utopljeni u široku koaliciju..
    pročitah sinoć neđe, kako je neko na tom okupljanju reka - mi znamo kako se dobija DPS. neka im neko javi da ga Demokrate i ekipa nikad nisu dobili, no Crkva. i sad silom na sramotu oće da rade isto. protesti četvrtkom i nedeljom, kreće se od Hrama. čak i koriste skoro pa istu terminologiju kao i MCP za litije. nevjerovatni ljudi. džaba je Joanikije dao izjavu onakvu

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

pročitah sinoć neđe, kako je neko na tom okupljanju reka - mi znamo kako se dobija DPS. neka im neko javi da ga Demokrate i ekipa nikad nisu dobili, no Crkva. i sad silom na sramotu oće da rade isto. protesti četvrtkom i nedeljom, kreće se od Hrama. čak i koriste skoro pa istu terminologiju kao i MCP za litije. nevjerovatni ljudi. džaba je Joanikije dao izjavu onakvu

Odlično što se mene tiče, samo nek nastave..

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

To su antitalenti za sve.
    Proteste ne umiju organizovati i preuzeti odgovornost a ne državu da vode
    One Ring to Rule them all...

16. The Following 2 Users Say Thank You to Gandalf_White For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    To su antitalenti za sve.
    Proteste ne umiju organizovati i preuzeti odgovornost a ne državu da vode
    al prvo kažu kako podržavaju proteste, pa im se desi da neko vrijeđa Abazovića (oni se ograde). onda javno stanu iza njih, pa isplivaju ona viber dopisivanja (ka za DPS). pa im onda na protest priča onaj koji svašta reče za Dritana, nisu neki političarima dozvolili da pričaju. sinoć koliko sam razumio, jedna grupa išla jednim pravcem, druga drugim, mislim

druga strana je ovo uvlačenje MCPa u sve ovo i silu na sramotu potreba da se iskoristi sve ono što je crkva radila. i na sve to Milačić drži govore

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Počeli su sa good 'ol ubačenim elementima.. Oprobani recept, samo još da reču da je udba to zakuvala..

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

@Zedd već je to Momo pokrio vidimo neke ubačene elemente, to mu je bila izjava

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

@Zedd već je to Momo pokrio vidimo neke ubačene elemente, to mu je bila izjava

Ma da, agenti spavači i zavjera duboke države.. Medo je sve u pravu, zajebi ti sve ovo..

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Samo malo perspektive.

Protesti koje Demokrate ne umiju organizovati su jedna stvar.

To što su oni nesposobni ni u najmanjoj mjeri ne opravdava ono zbog čega protestuju - to što URA kreće u pravljenje manjinske vlade uz podršku DPS, nešto što je obećala svojim biračima da neće raditi i nešto što je nazvala izdajom kad joj je ponuđeno posle izbora.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Samo malo perspektive.

To što su oni nesposobni ni u najmanjoj mjeri ne opravdava ono zbog čega protestuju - to što URA kreće u pravljenje manjinske vlade uz podršku DPS, nešto što je obećala svojim biračima da neće raditi i nešto što je nazvala izdajom kad joj je ponuđeno posle izbora.
    Ok, a jesu li demokrate izašle sa planom kako to prevazići? Tu mantru ste 300x ponovili na ovom topiku, dajte nešto friško..
    A da, oni ne znaju kako da se prevaziđe ovo bez protestima i pričama o ubačenim elementima i babarogama..

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

Samo malo perspektive.

znamo li 100% da je to tako? ja sam čuo za tu ideju prije par mjeseci, onda i pročitao ođe. oba puta sam sumnjao da je to tačno. evo da vidimo, šta će biti

šta će da rade Demokrate ako DF podrži novu Vladu? oće li i dalje da organizuju proteste? Milača da graje? ljudi ne umiju sami protest sa organizuju no uzimaju ideje od MCP. takvi treba da riješe krizu neku? to ti je ka onda što su bezbjednosnu situaciju rješavali ministri ekologije i poljoprivrede

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Ok, a jesu li demokrate izašle sa planom kako to prevazići? Tu mantru ste 300x ponovili na ovom topiku, dajte nešto friško..
    A da, oni ne znaju kako da se prevaziđe ovo bez protestima i pričama o ubačenim elementima i babarogama..
    Sigurno da imaju. Da Bečić bude premijer i formira manjinsku vladu uz podršku DF? Da Bečić bude premijer i formira vladu od parlamentarne većine?

Ideje je lako imati. Teško ih je sprovesti.

Ali zato plaćamo političare debele pare, da odrade posao i kad nije lako. Ne da prekrše osnovno obećanje koje su dali pred izbore.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

znamo li 100% da je to tako? ja sam čuo za tu ideju prije par mjeseci, onda i pročitao ođe. oba puta sam sumnjao da je to tačno. evo da vidimo, šta će biti

šta će da rade Demokrate ako DF podrži novu Vladu? oće li i dalje da organizuju proteste? Milača da graje? ljudi ne umiju sami protest sa organizuju no uzimaju ideje od MCP. takvi treba da riješe krizu neku? to ti je ka onda što su bezbjednosnu situaciju rješavali ministri ekologije i poljoprivrede

Iz onoga što vidimo i čujemo ajde da kažemo 95% je tako. Ja sam sumnjao do zadnjeg dana i odbijao da povjerujem, ali sad je svakako sigurno da je URA već mjesecima pregovarala sa DPS. Sigurno znamo da je DPS odbio vanredne izbore jer im se više sviđa manjinska URA vlada "bez DPS". Znamo da je URA skoro sasvim prestala da napada DPS, a i kad im se desi iz DPS odmah zaprijete paze šta pričaju jer dogovor može i da se otkaže.

Ne znam kako riješiti ovu krizu, ali bih rekao da je primarna odgovornost na onima koji su nas u nju i gurnuli odmah po usvajanju budžeta i 65 zakona. Siguran sam da imaju odličan plan pa da vidimo kako ga sprovode.

26. The Following 4 Users Say Thank You to SKOJ For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Sigurno da imaju. Da Bečić bude premijer i formira manjinsku vladu uz podršku DF? Da Bečić bude premijer i formira vladu od parlamentarne većine?

Ideje je lako imati. Teško ih je sprovesti.

Ali zato plaćamo političare debele pare, da odrade posao i kad nije lako. Ne da prekrše osnovno obećanje koje su dali pred izbore.
    Misliš na obećanje će demontirati DPS sistem, a ne da ga zajašu?

Očekivao sam da će međusobno da se kontrolišu, da ako neko zloputrebljava resurse i stranački zapošljava, da će ovi drugi alarmirati javnost.... ali avaj, oni umjesto toga sjeli i napravili tabelicu.

Last edited by kimmi; 31-01-22 at 13:42.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Misliš na obećanje će demontirati DPS sistem, a ne da ga zajašu?

Očekivao sam da će međusobno da se kontrolišu, da ako neko zloputrebljava resurse i stranački zapošljava, da će ovi drugi alarmirati javnost.... ali avaj, oni umjesto toga sjeli i napravili tabelicu.

Pa nam sad partija koja je sa ostalima pravila tabelicu nudi da istjera ostala dva saučesnika, uvede nove, a pri tome prekrši osnovno obećanje bez koga ih bar 80% birača u avgustu 2020. ne bi glasalo - da neće da ulaze u dilove sa DPS.

29. The Following 4 Users Say Thank You to SKOJ For This Useful Post:

Page 1161 of 1249 FirstFirst ... 16166110611111115111571158115911601161116211631164116511711211 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)