Originally Posted by
NHM
Mislim da je, u psihičkom pogledu, ovakav ishod bio najgori scenario. Em sam nije došao do 21. gs, em je do njega došao direktni rival za status najboljeg svih vremena. Da je igrao i izgubio od njega, bila bi mnogo manja šteta jer čovjek bi igrao, pokušao najbolje što može i ne bi uspio. Pričam za slučaj da je Đoković igrao i da nije osvojio. Ovako može samo da razmišlja šta bi bilo kad bi bilo, što je, makar po mom mišljenju, gora varijanta nego da je igrao i izgubio. Uvijek postoji mogućnost da ovu situaciju iskoristi kao motivaciju, ali ne bih se uzdao u tako nešto.
Nema sta on da razmislja kako bi bilo, on i svi koji prate tenis znaju da Nadal ne bi mogao preko njega. I do seta tesko... Ne znam koliko si upucen, ali Djokovic je brutalan na tvrdoj podlozi u ovom rivalstvu i Nadal ga na toj podlozi nije dobio 9 godina. I to su sve ciste pobjede, bez izgubljenog seta, 19 setova za redom. Nadal protiv njega na hc, a narocito na AO, nema bukvalno, ali nikakve, teoretske sanse da pobijedi.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Bookmarks