150 litar benge. E to je vec previse.
E sad pitanje je koliko ce kostat litar ako budu digli cijenu barela na $100?
Trenutno je na $87.
Ja ne znam zasto mi se brise komentar , valjda svako ima pravo na svje misljenje … a nije prvi put.. valjda ako se kaze da gospoda “eksperti” nisu odradili posao kako treba , ne treba brisati komentar jel cenzura cak i na forum danas ? Mislio sam da je samo bilo kod prosle vlasti , ali evo ocigledno i sad…
Sent from my iPhone using Tapatalk
150 litar benge. E to je vec previse.
E sad pitanje je koliko ce kostat litar ako budu digli cijenu barela na $100?
Trenutno je na $87.
Last edited by TAKUMI; 31-01-22 at 12:19.
Prema tome, šta da ti kažem?
Druze, imas dovoljno politickih tema, necemo o ekspertima i neekspertima na temi o gorivu.
Ovo vazi i za ostale posto je pobrisano jos komentara na zadnje dvije strane i podijeljeno par spam infrakcija uz njih. Nemam kad da idem nazad na prethodne strane ali cu definitivno pratit' naredne.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Ono bješe kod Ognjišta najjeftinije gorivo
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Jes, onaj puding što ti sipaju
Shvatili i ovi da smo ovce, pa sto da ne…
Cijene eurosupera 95 i 98 iznosiće u naredne dvije sedmice 1,5 eura, odnosno 1,54 eura. Lož ulje i eurodizel će poskupiti na 1,37 eura, odnosno 1,39 eura...
Došlo vrijeme i na dizel plin da se ugrađuje....
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Ja mislim da je vrijeme da se protestuje, ali ne pjeske kroz grad, nego parkiras 5-6000 auta ulicama grada, i ostavis ih tu 2 dana, da ne moze muva da prodje, pa da vidis kako ce akciza da padne.
I da vidiš kako će djelovi da se skidaju![]()
Ameri ocekuju da barel ide vrlo brzo na 100, a moguce ako ovo u ukrajini i eksalira i preko 120
Podgorica Podgoricanima!
prateci berzu i desavanja u svijetu ocekuje nas ekonomska kriza kao i 2012 godine.
da se oce makar guzve smanjit kroz grad pa bi i isplatljivo bilo ovo poskupljenje , al na zalost koliko god da kosta litar opet ce nas narod palit kola na relacije od 1-2km
Što znači da nam je dobro...
48 litara za 64e.
Mašalah...
Poslato sa kornjo komunikatora Z Fold 3
Tako nešto, ali su manje akcize bile tada, posle toga su uvalili onaj oorez za autoput, čini mi se.
Forever young, i want to be forever young
Jesu, i nije bilo one takse od 7 centi za autoput i reprezentaciju.
Toeto.
Forever young, i want to be forever young
Ništa.... ko ima para neka predje na struju ko nema biciklo ili neka trpi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa ko ima para ce i dalje voziti na gorivo.
ko ima para boli ga ona stvar.... onaj ko nema, nema ni za gorivo ni za auto koje ide na struju....
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks