Originally Posted by
outline
a đe. kad se śetim kakvim se sve imenima ođe nazivala policija ljeta 2020. godine (opravdano) a onda bjehu heroji i neka mlate. a primjera ima koliko oćeš
đe sad da vrnu mandat kad su na korak do istorijskog pomirenja?

teško se mijenja svijest naroda. viđeli kakve benefite donosi vlast pa nastavili u istom ritmu u mnogim djelovima. mislim, eo Batu se namještaju poslovi. džaba MANS i sva čuda. ne možemo se nadati u političare koji nisu mogli dobiti DPS. ljudi su tu đe su, samo i isključivo radi MCPa i onih par iljada apsitenenata kojima je bilo preko one rabote šta se radi od države. zato mi je smiješna priča Moma, koji danas graje o nekakvoj izdaji. śutra da DF dođe i kaže dobijate dva ministarstva, promijenili bi priču odma'. ovako je problem jer bi novi mogli da im očiste one silne VD direktore pa ajte da šetamo malo
rekoh već, neka su im srećni izbori svake nedelje. više ne izlazim. bez ako ne dođe neki poglavica plemena i kandiduje se
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
Lik koji u intervjuu izjavi "sva sreća pa su ovi bili korumpirani iz dps-a inače ne bi ništa mogao da završim" i ostade da vedri i oblači Budvom.. Kad su takvi likovi ok da zamjene garnituru iz dps-a onda ne znam šta da kažem iskreno eto..
Preko grbače ovog naroda je prošlo mnogo sranja i to je kulminiralo 30og, uz veliku ulogu crkve i to je bilo neophodno baš tako i tad.. Meni je smiješno što veliki politički analitičari (kojih ima koliko bivših dj-eva iz nk) prognoziraju da će se takvi izbori ponoviti, neće više nikad, niti će se dps vratiti.. To su dvije činjenice a živi bili i viđeli, ostaće ovaj post kao i mnogi ostali da prođu mlin vremena..
Prvi su nas plašili i stvorili babarogu srpstva, evo drugi stvaraju babarogu povratka dps-a.. Mrtva trka koje mi je ogavnije ali kad prolazi kod naroda sa iq od 86 tko sam ja da im sudim..
I da dodam, velika je razlika između krali i možda ukradu
Pakao kako se relativizuje sve na ovom forumu, a da j*beni narod ustane i kaže da je kraj i onima koji su krali i onima koji to planiraju.. Ne?
Da ponovim i dodam da moj glas teško više da će iko viđet pa da će se sva nacija slomiti bez njega.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Bookmarks