Page 1158 of 1249 FirstFirst ... 15865810581108114811541155115611571158115911601161116211681208 ... LastLast
Results 28,926 to 28,950 of 31213

Thread: Vlada Crne Gore, 42. saziv

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Ma ne želi URA vlast i moć, kako to neko može samo i da pomisli?

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    Brzo li zaboravismo kako se osuđivao na forumu kult ličnosti pa se kritikovao svaki napad na tada neukaljane politikom ministre, pa napavismo puni krug do formiranja kulta ličnosti.. A najviše se grakće o duplim aršinima i licemjerstvima.. Kako ono neko reče ako se to pomene hiljadu puta onda postane i istina..
    a đe. kad se śetim kakvim se sve imenima ođe nazivala policija ljeta 2020. godine (opravdano) a onda bjehu heroji i neka mlate. a primjera ima koliko oćeš

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    A da imaju obraza svi na političkoj sceni da vrate mandate u skupštini pa da ga mjerimo na izborima, a da, izdaja, čuj mene borba i jednih i drugih ako ne za fotelje makar za ove sa excel liste.. Brzo se zaboravilo da su se ljudi najviše motivisali da će izglasati promjene i da će oboriti sve ono što je dps stvorio, a ne zajahati kao najboljeg ata..
    Populizma i renesanse a ljeb je poskupio, narodu..
    đe sad da vrnu mandat kad su na korak do istorijskog pomirenja? teško se mijenja svijest naroda. viđeli kakve benefite donosi vlast pa nastavili u istom ritmu u mnogim djelovima. mislim, eo Batu se namještaju poslovi. džaba MANS i sva čuda. ne možemo se nadati u političare koji nisu mogli dobiti DPS. ljudi su tu đe su, samo i isključivo radi MCPa i onih par iljada apsitenenata kojima je bilo preko one rabote šta se radi od države. zato mi je smiješna priča Moma, koji danas graje o nekakvoj izdaji. śutra da DF dođe i kaže dobijate dva ministarstva, promijenili bi priču odma'. ovako je problem jer bi novi mogli da im očiste one silne VD direktore pa ajte da šetamo malo

rekoh već, neka su im srećni izbori svake nedelje. više ne izlazim. bez ako ne dođe neki poglavica plemena i kandiduje se

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    8,756
    Thanks Thanks Received 
    3,887
    Thanked in
    2,321 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Izbori u Podgorici su za par mjeseci i ogromna razlika je da li DPS u njih ulazi kao opozicija ili kao partner vlasti. Uostalom, URA u PG sad mora sa DPS. Sa kim će drugo?

Taj neko "jako bitan" je bitan koliko te ubijedi da je bitan. MĐ objašnjavaju evo 10 godina da treba da se povuče i on se ne obrće.

Ako URA pristane da izvrši samoubistvo zato što je nekom "jako bitnom" do toga stalo, meni nije kriv taj neko već URA što su idioti.
    Shto se stvara atmosfera od starta da mora sa dps-om,a znamo da ne mora?A da,mislish na lokalne,o tome ne bih,jer nisam u toku.

Taj neko je jako bitan evo vec vishe decenija,necesh sa time da se pomirish a nemam pojma zashto zaista,svidjalo se to nekome ili ne,taj neko se pita za sve,pusti MDJ,gleda kako da ode a da se ne primijeti da nije tu,mnogo se ponekad zachudim kako ti kojeg smatram za inteligentnog sagovornika,ne vidish neshto shto je toliko ochigledno.
    ...

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    a đe. kad se śetim kakvim se sve imenima ođe nazivala policija ljeta 2020. godine (opravdano) a onda bjehu heroji i neka mlate. a primjera ima koliko oćeš

đe sad da vrnu mandat kad su na korak do istorijskog pomirenja? teško se mijenja svijest naroda. viđeli kakve benefite donosi vlast pa nastavili u istom ritmu u mnogim djelovima. mislim, eo Batu se namještaju poslovi. džaba MANS i sva čuda. ne možemo se nadati u političare koji nisu mogli dobiti DPS. ljudi su tu đe su, samo i isključivo radi MCPa i onih par iljada apsitenenata kojima je bilo preko one rabote šta se radi od države. zato mi je smiješna priča Moma, koji danas graje o nekakvoj izdaji. śutra da DF dođe i kaže dobijate dva ministarstva, promijenili bi priču odma'. ovako je problem jer bi novi mogli da im očiste one silne VD direktore pa ajte da šetamo malo

rekoh već, neka su im srećni izbori svake nedelje. više ne izlazim. bez ako ne dođe neki poglavica plemena i kandiduje se

Lik koji u intervjuu izjavi "sva sreća pa su ovi bili korumpirani iz dps-a inače ne bi ništa mogao da završim" i ostade da vedri i oblači Budvom.. Kad su takvi likovi ok da zamjene garnituru iz dps-a onda ne znam šta da kažem iskreno eto..
    Preko grbače ovog naroda je prošlo mnogo sranja i to je kulminiralo 30og, uz veliku ulogu crkve i to je bilo neophodno baš tako i tad.. Meni je smiješno što veliki politički analitičari (kojih ima koliko bivših dj-eva iz nk) prognoziraju da će se takvi izbori ponoviti, neće više nikad, niti će se dps vratiti.. To su dvije činjenice a živi bili i viđeli, ostaće ovaj post kao i mnogi ostali da prođu mlin vremena..

Prvi su nas plašili i stvorili babarogu srpstva, evo drugi stvaraju babarogu povratka dps-a.. Mrtva trka koje mi je ogavnije ali kad prolazi kod naroda sa iq od 86 tko sam ja da im sudim..

I da dodam, velika je razlika između krali i možda ukradu Pakao kako se relativizuje sve na ovom forumu, a da j*beni narod ustane i kaže da je kraj i onima koji su krali i onima koji to planiraju.. Ne?

Da ponovim i dodam da moj glas teško više da će iko viđet pa da će se sva nacija slomiti bez njega.
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

5. The Following 6 Users Say Thank You to Zedd For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    321
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    82 Posts

Ljudi su odbili ponudu da ostanu ministri... i to znači da žele vlast i moć?

Više logike ima tvrdnja sa potpredsjednik vlade obara svog premijera jer želi vlast i moć.
    Da, naravno. Da su eksperti koje zanima samo rezultat Evrope sad - ostali bi tu dje su. Medjutim znaju da njih dvojica ne bi imali vise moc/ vecinu u Vladi da rade sve sto zele i to im ne odgovara.

Poredjujes “eksperte” i politicare.. legitimo je sve ovo da rade politicari ali ne “eksperti” koji nijesu ucestvovali na izborima.. i to necete da shvatite

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    2,541
    Thanks Thanks Received 
    524
    Thanked in
    250 Posts

Kao glasač URE na prethodnim izborima već dvije-tri sedmice čekam Dritane neko smisleno obrazloženje za ovaj salto mortale. Uzalud. Obrazloženja su prozaična, sve neubjedljivija... I ne, nisam zlurad i ne radujem se rezultatima istraživanja koja govore da je mnogo nas koji ne prepoznaju dobru namjeru u aktivnostima koje URA sprovodi.
    I kao šlag na tortu stiže tvoje razmišljanje da u novoj, manjinskoj, vladi mjesta može biti za SD i SDP. To je Dritane, već, vrijeđanje zdravog razuma. Da li zbilja misliš da to nije flagrantno kršenje, odnosno prekrajanje volje iskazane na izborima?

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,457 Posts

Quote Originally Posted by Stradivari View Post
    Kao glasač URE na prethodnim izborima već dvije-tri sedmice čekam Dritane neko smisleno obrazloženje za ovaj salto mortale.
    Obrazlozenje je jednostavno. Pricalo se o tome. Nije Dritan pricao sa Amerima i sa EU. Oni su pricali, a on je slusao. Ono sto su rekli sad mora da pokusa da sprovede u djelo. A to je kreiranje pro-zapadne vlade i 49 poslanika koji ce glasati za zakone za koje je potrebna dvotrecinska vecina.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    Shto se stvara atmosfera od starta da mora sa dps-om,a znamo da ne mora?A da,mislish na lokalne,o tome ne bih,jer nisam u toku.

Taj neko je jako bitan evo vec vishe decenija,necesh sa time da se pomirish a nemam pojma zashto zaista,svidjalo se to nekome ili ne,taj neko se pita za sve,pusti MDJ,gleda kako da ode a da se ne primijeti da nije tu,mnogo se ponekad zachudim kako ti kojeg smatram za inteligentnog sagovornika,ne vidish neshto shto je toliko ochigledno.
    Stvar je u tome da su stranci uticajni, ali nisu svemoćni. Da jesu ne bi Vučić i Dodik radili to što rade.

Tako da kad ti dođe neki stranac i kaže bolje ovako ili bolje onako to je u redu. Kad ti dođe i kaže ja bih da ti uništiš svoju stranku - pa, eto, ja bih ipak razmislio prije nego što to uradim. Nije baš kao da imaju dvije URA u Crnoj Gori pa mogu da odu kod one druge i nju upotrijebe.

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    Sta vama smeta toliko kod Ivana Vukovića? Vidim da ga baš ne volite? Znam da ne volite nikoga ko ima veze sa DPS-om i to mi je jasno, zanemarite to, šta je to mimo toga što mu zamjerate?
    On je DPS-ov, rekla bih, dzoker, i mislim da je na dobrom putu da postane idol dps-glasača, pa s tim u vezi on partijske direktive mora poštovati (sjetite se da je Medo imao jednu blago rečeno čudnu besjedu u skupštini kad je rekao da je prijedlog za koji se glasa protivustavan i direktno na štetu Crne Gore ali će podržati jer su u obavezi?!) ali ne znam šta mu konkretno zamjerate u smislu svih nepočinstava koji se stvljaju dps-u na teret, sa razlogom, naravno, on nije iz te priče, ili ja nemam pojma? Je li istina da je bratanić Miška Vukovića?
    Reću ti ovo, Ivan je ekstremno omrazen u clanstvu dps i medju aktivistama, bukvalno ga 95% partije ocima vidjet ne moze. Ima izuzetno lose ponasanje, nece da ispostuje nikog, gura i zaposljava svoje ljude, smeta svima jer ga je tu neko progurao dok su ostali ginuli 15-20 godina po terenu a on odma u vrh jer je Milo naredio tako. Ista prica ti je za Sitovog sina i Erakovica, bukvalno niko ih u partiju ocima vidjet ne moze, ali jbg milo naredio i eto ih u presjednistvo stranke.

E zbog toga ce na sve sledece izbore lokalne i parlamentarne da samo da tone dublje jer ce narod masovno prestajati da ih glasa zbog kadrovske politike a dps vise nema sredstva vlasti za ucjene, prijetnje, obecanja, poslove, usluge itd... danas je ispod 30%, posle podgorickih i ostalih u 14 opstina nisu ni na 20-25%....

Van dps-a ljudima to nije ni bitno, svakako ih nece glasati...
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

11. The Following User Says Thank You to lucke91 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,541
    Thanks Thanks Received 
    524
    Thanked in
    250 Posts

Da, Ivan nije omiljen. Prema onome kako sam čuo da zna nastupati prema podređenima takvo neraspoloženje prema njemu nije iznenađujuće.
    ---
    Ja mu lično dajem + za brigu oko zelenih površina, - za biciklističke staze nauštrb kolovoza i ogroman - zbog koncepta gradske TV, koja je sve drugo prije nego li televizija građana Podgorice, a koja je ovakva isključivo njegovo čedo.

13. The Following 2 Users Say Thank You to Stradivari For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,541
    Thanks Thanks Received 
    524
    Thanked in
    250 Posts

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    Obrazlozenje je jednostavno. Pricalo se o tome. Nije Dritan pricao sa Amerima i sa EU. Oni su pricali, a on je slusao. Ono sto su rekli sad mora da pokusa da sprovede u djelo. A to je kreiranje pro-zapadne vlade i 49 poslanika koji ce glasati za zakone za koje je potrebna dvotrecinska vecina.
    Vjeruj mi Vanja da griješiš. Ne spuštaju se ni Ameri, ni EU do tog nivoa. Oni, eventaulno, mogu neki tvoj predlog smatrati dobrim, pokazati razumijavanje ili iskazati rezervu. No, ne nastupa se tako što će se izdiktirati zadaci.

15. The Following User Says Thank You to Stradivari For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    557
    Thanks Thanks Received 
    2,709
    Thanked in
    1,396 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    ... teško se mijenja svijest naroda. viđeli kakve benefite donosi vlast pa nastavili u istom ritmu u mnogim djelovima. mislim, eo Batu se namještaju poslovi. džaba MANS i sva čuda. ne možemo se nadati u političare koji nisu mogli dobiti DPS. ljudi su tu đe su, samo i isključivo radi MCPa i onih par iljada apsitenenata kojima je bilo preko one rabote šta se radi od države. zato mi je smiješna priča Moma, koji danas graje o nekakvoj izdaji. śutra da DF dođe i kaže dobijate dva ministarstva, promijenili bi priču odma'. ovako je problem jer bi novi mogli da im očiste one silne VD direktore pa ajte da šetamo malo

Nije replika tebi, outline, ali mi dodje zgodno da se nadovezem. Bilo je interesantnih momenata u zadnjoj emisiji Nacisto. Neke sam prvi put cuo, jer bas ne pratim toliko detaljno sto se tamo radi.

1. Dragan Šoć je kazao, u vezi manjinske vlade, da je najprije Dritan kazao da postoji ideja manjinske vlade i da je stavlja na sto da se o njoj razgovara. Umjesto razgovora, reakcija Demokrata je momentalno bila "Izdaja!" Ako je stvarno ovako bilo, mislim da je propuštena šansa da se eventualno postigne neki dogovor na nivou parlamentarne većine. U svakom slučaju, treba razgovarati, pa i sada nakon što je "pukla tikva". Naravno, sad je mogući dogovor mnogo dalji nego bi bio da se nije odmah krenulo s optuzbama.

2. Petar je pri kraju emisije, dok je Milan govorio o tehnickoj vladi, imao jednu interesantnu opasku, u vezi volje naroda: Da li je volja naroda na izborima bila "ne sa DPS" ili "ne s nacinom vladavine DPS-a", te da to nije isto. Moguce da nijesam najpreciznije parfrazirao, ali ovo je bila sustina. Nakon onog sto vidimo da je radila sadasnja vlast, a Milan je to matematicki ocijenio da je od 70% do 90% isto ko u vrijeme DPS-a, dolazimo do toga da je i sadasnja vlast izdala narodnu volju (ako vec koristimo izraz "izdaja"). Barem za taj procenat. A u nekim stvarima je situacija postala i gora nego za vrijeme DPS-a. Ajd da malo nagadjam, ali mislim da Dritan ide na kartu da ce se DPS procistiti od kompromitovanih clanova, te da je "prećutna saradnja" s takvim DPS-om prihvatljiva. Vjerujem da u tom dijelu ima podrsku AV iz Srbije i Zapada. Mogu se vidjeti neki "dimni signali" iz kojih se tako nesto moze naslutiti. Ova kalkulacija bi mogla da ima logicnu podlogu u tome da je DPS krenuo nizbrdo i nije u poziciji da postavlja uslove. Dritan im nudi slamku spasa. Moguce je da bi u prvoj fazi bili kooperativni i spremni da podnesu poneku zrtvu. Recimo, Petra Ivanovica i Brana Gvozdenovica. DPS bi im dao neko obecanje da ce "misliti na njih". Bi li to zadovoljilo narod? Moguce. Ako ne bude kakve ekonomske krize i plate i penzije budu redovne. Koliko se moze vjerovati DPS-u? Tanko. Mnogo je vjerovatnija varijanta da ,iako budu "mirni" jedno vrijeme, pocnu da postavljaju zahtjeve. U tom slucaju bi Dritan bio "hebena stranka". Ne moze natrag, jer su mostovi zapaljeni, a ne moze ni naprijed, jer bi i manjinske stranke pratile DPS kao "pouzdanog partnera". Ni tamo, ni vamo. Sirak tuzni. Mnogo rizikuje.

3. Tehnicka vlada, koju pomenu Milan. Kako? Koliko je to realno? Da DPS i DF udju u vladu? Demokrate i URA u istoj vladi? Da je narod normalan, ko sto nije, ovo bi moglo da uspije. Kompromis medju ljudima koji bi da bude po njihovom i dje je omiljena uzrecica da nesto "nema alternativu"? Dje je takva svijest, tu kompromis ne radja.

4. Boris Maric na samom kraju pomenu jednu veoma bitnu stvar, koja se tice i prosle i sadasnje vlade: nedostatak vladavine prava. U tom kontekstu je pomenuo nepostovanje mjera u vezi pandemije koje ne postuju ni oni koji su ih donijeli. U duhu one uzrecice, da se zakon ne odnosi na onog ko ga donosi. Dodao bih, bahatost u nepostovanju mjera su pokazali svi, pocev od premijera (koji ne bi da se vakcinise, a govori narodu da se vakcinise), njegovog zamjenika, pa do ministara. Dzaba ce CG birati bilo kakvu vladu dok je ovakva svijest i bahatost. A nema izgleda da ce se to brzo promijeniti.
    Last edited by Ostoja; 30-01-22 at 01:15.

17. The Following 3 Users Say Thank You to Ostoja For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Ali argumentacija večeras Dritanova protiv vanrednih izbora.

Kaže "ne organizuju se izbori u napetim vremenima".

Zastiđe.

Thanks Thanks Given 
    9,657
    Thanks Thanks Received 
    6,003
    Thanked in
    2,289 Posts

Ali argumentacija večeras Dritanova protiv vanrednih izbora.

Kaže "ne organizuju se izbori u napetim vremenima".

Zastiđe.
    Reče onaj koji ih je stvorio, mukica...

Sent using Tapatalk
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Quote Originally Posted by Rodion Romanovich View Post

Ljuša, fali vam Dritko u bus.
    Forever young, i want to be forever young

21. The Following 2 Users Say Thank You to technus For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Kako mu bijase recenica. Prizemni humor za mase da bi se poslala placenicka poruka odredjenih partija.
    Godinu i po kasnije, seruje iste stvari

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    3,566
    Thanks Thanks Received 
    5,882
    Thanked in
    2,825 Posts

@Ostoja ce biti zanimljivo a mozda i ostalima. Advokat koji je imenovan umjesto Borisa Marica kao drzavni sekretar...
    E ja ne vjerujem da premijer ovo radi.

Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    679
    Thanks Thanks Received 
    695
    Thanked in
    457 Posts

Ostaće samo na tome da su imali istorijsku mogućnost da budu novi DPS
    Sada znamo za čim žude sirotani
    Last edited by Markys; 30-01-22 at 07:41.
    "Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.

Thanks Thanks Given 
    263
    Thanks Thanks Received 
    68
    Thanked in
    39 Posts

Znaci DF nece vise na ulice…

Thanks Thanks Given 
    6,191
    Thanks Thanks Received 
    13,737
    Thanked in
    5,204 Posts

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    Reću ti ovo, Ivan je ekstremno omrazen u clanstvu dps i medju aktivistama, bukvalno ga 95% partije ocima vidjet ne moze.
    Ne može biti loš onda.

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

27. The Following 7 Users Say Thank You to BiTrAtE For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,005
    Thanks Thanks Received 
    9,038
    Thanked in
    4,358 Posts

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    Reću ti ovo, Ivan je ekstremno omrazen u clanstvu dps i medju aktivistama, bukvalno ga 95% partije ocima vidjet ne moze. Ima izuzetno lose ponasanje, nece da ispostuje nikog, gura i zaposljava svoje ljude, smeta svima jer ga je tu neko progurao dok su ostali ginuli 15-20 godina po terenu a on odma u vrh jer je Milo naredio tako. Ista prica ti je za Sitovog sina i Erakovica, bukvalno niko ih u partiju ocima vidjet ne moze, ali jbg milo naredio i eto ih u presjednistvo stranke.

E zbog toga ce na sve sledece izbore lokalne i parlamentarne da samo da tone dublje jer ce narod masovno prestajati da ih glasa zbog kadrovske politike a dps vise nema sredstva vlasti za ucjene, prijetnje, obecanja, poslove, usluge itd... danas je ispod 30%, posle podgorickih i ostalih u 14 opstina nisu ni na 20-25%....

Van dps-a ljudima to nije ni bitno, svakako ih nece glasati...
    vise si rekao o ovima oko njega.
    nothing comes from violence and nothing ever could

29. The Following User Says Thank You to goozica For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    Ne može biti loš onda.

Sent from my SM-A725F using Tapatalk
    Uredjenjem Njegoševog parka ne bih rekao da je loš ...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    @Ostoja ce biti zanimljivo a mozda i ostalima. Advokat koji je imenovan umjesto Borisa Marica kao drzavni sekretar...

Na stranu da je mali teski idiot, i da ga je trebalo izbaciti iz komore, nisu mu bi poslodavci nista bolji.
    Po zakonu je advokat duzan da prijavi sve dokaze. U praksi nidje na svijetu nije to tako, ali nidje ni jedan nije bahat toliko ili glup, sta god vec, da u dopisu prizna da aktivno ucestvuje u prikrivanju dokaza za klijenta. Tipa imamo informacije da je klijent kriv i ok je da ga branis i zazmusris. Nije to profesija nastala na moralnim normama.
    Ali koliko glup treba da budes da priznas i stavis jos pecat, da si to znao i da si ocutao...
    Polako sticem utisak da mi bolje kadrove od ovih i ovakvih i nemamo. Koliko god da su novca zaradili ili da su uspjesni u poslu, jer je ocigledno bilo bazirano na teskoj korupciji svih institucija

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

32. The Following User Says Thank You to Hell Raiser For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    557
    Thanks Thanks Received 
    2,709
    Thanked in
    1,396 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post

Hvala ti za ovo. Premijer ne zna dje udara. Tek da mu je ovo jedina greska. Onog Kandica, koji je pijan izazvao sudar i pokusao da to sakrije, umjesto da smijeni, unapredjuje ga. I to ga pravda, da je Kandic dobar i posten. 'bem ti postenje covjeka koji pijan izazove sudar pa pokusava da svali odgovornost na drugog.

O premijeru sam u pocetku imao veoma lijepo misljenje. Mislio sam da je posten i da je spreman da se zrtvuje za dobro CG. Jer, imao je dobru poziciju, a uletio je u osinjak. Kad ono, kako je vrijeme prolazilo, polako je pokazivao svoje pravo lice: "Jedno misli, drugo govori, trece radi". Folirant & prevarant

34. The Following 3 Users Say Thank You to Ostoja For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    457
    Thanks Thanks Received 
    697
    Thanked in
    379 Posts

И тако је УРА на крају провалила да суштина живота,универзума и свега што постоји и не постоји није 42 већ 49.

Енглез се,је ли, нешто зајебо...

36. The Following User Says Thank You to Geralt of Rivia For This Useful Post:

Page 1158 of 1249 FirstFirst ... 15865810581108114811541155115611571158115911601161116211681208 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)