E crni Ljuša, nije lijepo lagati.
Kad sam ja to napisa' da glasam URA i kad sam ja to reka' da imam neke ekskluzivne abkete?
Da imaš grama obraza, sramio bi se, ovako...
A evo i u vezi incidenta koji se "nije dogodio".
https://www.vijesti.me/amp/465115/up...desa-u-niksicu
Forever young, i want to be forever young
Jbg propagandna dps masinerija. Zato sam i govorio da oni nisu svrgnuti. Niko im nije uhapsen, niko u zatvoru, dakle kriminalna organizacija i dalje radi. Kad neki budu u spuzu tek se onda moze reci da se krenulo sa razbijanjem dpsa.
Послато са SM-F926B помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ajmo napolje, na sunce pa kad zaladi opet cemo sportski da se nadmecemo
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Ko je rekao da si ti glasao URA!? Glasali su Rakovici sa foruma. Ne znam koji su ti dometi da prepoznas ociglednu sprdnju a na sta lice i postovi razocaranih agitpropova.
Elem, sve su to porodjajne muke demokratije i sto je najbitnije niko CG nece ponijeti u Cacak
Znaci jos utvrdjujes okolnosti? Dobrou. Bitno je da se obraz mjeri a znamo i ja i ti odlicno sto si pisao tada. Vas nekolicinu moderatori spasavaju oa vam brisu postove. Kakvo bi to blago bilo da i dalje stoje, kakvi bi to bili obrti...
http://www.rtcg.me/vijesti/politika/...ra-vecina.html
Eo danas i joković oće samo sa df, juče konatar i spajić... sad bi odjednom svi sa df, izgleda stigla naredba sad-a ili novi rezultati ankete
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
To jeste, mada odavno je priča da ameri preko vučka upiru na df, a i očigledna je promjena diskursa df čelnika u javnosti u zadnje vrijeme, pomirljivi tonovi, nema nacionalizma, čak manda i pipun o ekonomiji i projektima pricaju itd... mada samo slijep ne bi vidio da moraju tako ako misle da postignu nešto... ispade outline u pravu da ide ekstremno jačanje fronta
Samo ti...
U mome srcu si...
Zvezdo ljubavi!
Svaki put kad Ljuša napiše agitprop, URA izgubi jendog glasača aaxaxa.
Bukvalno si mene quoteova i napisa' da sam glasa' URA, sam sebe demantuješ u 2 posta, nego eto i ja sam precinenio Ljušine sposobnosti.
Ao, axaxxaxa, pa ovi postovi su suvi dijamanti, forumska urota technusa i moderatora protiv Ljuše Kalimera, pa da te nema l, trebalo bi te od blata napravit, ko bi izigrava' forumsku maskotu.
Last edited by technus; 29-01-22 at 11:39.
@Rodion Romanovich
Koje bi ti ministre u Vladi CG volio da vidiš? Možeš li da se otvoriš?
Druze ti si sa nekim Ljusom komunicirao. Bukvalno ti fali malo sire percepcije da utvrdis sta je napisano i sta se htjelo kroz ironiju kasti.
Btw. posto o gramazi obraza zboris kazi sta si napisao povodom incidenta u Niksicu, gdje su ti postovi sada, da li su tvoji postovi izbrisani i zasto i da li tamo sada stoji samo moj post koji govori o tome koji je demistifikovao tvoje paranoje?
Ljubi te "Ljusa" i vise paznje na casu i samo sa razumijevanjem da obradis gradivo.
Pita tip dje su mi postovi od prije godinu i po, je li realno ovo?
NER'NO.
Eno ih lod zvončice u sef.
Kad ćemo saznati ko bi trebalo da čini "evropsku Vladu", i koji je program te Vlade?
Sent using Tapatalk
#fakenews
Pošto je očigledno da će df biti temelj nove vlasti (pa kako god se ona zvala, manjinska, tehnička), ja kad pitah na startu ove gungule - ako df podrži novu vlast da li je to izdaja? Pa me redom iskuliraste.. Šta se promijenilo od tad?
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
A izgleda nikad. Imao se neki plan izgleda, koji se sad dogovara od vasingtona do beograda.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Samo ti...
U mome srcu si...
Zvezdo ljubavi!
Procedura mi je jasna, ali ne znam kako Ura može tražiti podršku za Vladu za koju niko ne zna kako će izgledati, a koja uz to nema ni program...
Sve dostupne informacije govore u prilog tome da su u ovo ušli bez ikakvog plana i prethodnih dogovora, što bi, ukoliko se ispostavi tačnim, bio neviđeni amaterizam...
Sent using Tapatalk
#fakenews
@bozo, vidio sam odgovor.
@Hell, za mene lično, odmah nakon Mitrovića i Bratićke, a rame uz rame sa Bojovićkom, ministar vanjskih je jedno od lošijih personalnih rješenja vlade. Možda ne toliko zbog lične elokvencije, koliko zbog specifičnosti pozicije koju pokriva, jer zahtijeva izrazito ekstenzivnu količinu usko-stručnog iskustva, koje njemu lično fali. Zbog toga mu se svaki nedostatak mnogo više vidi nego u primjerima identičnog neiskustva većine ostalih ministara. Diplomatija je krajnje krajnje specifična stvar, i nema škole koja može zamijeniti iskustvo.Konkretna posledica nastala u ovom slučaju je upravo ta- da danas imamo drastično niži diplomatski rang, aktivnost, snagu, status, nego što je to bilo sa sistemom DPSa koji pominješ.
No, nešto drugo sam rekao:
ako je bilo što od onoga što je ministar vanjskih saopštio tačno, onda se nameće samo jedno zdravorazumsko pitanje- da li je moguće da se radi o baš tolikim diletantima, ili je u pitanju zlonamjera.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
naravno da ne. no spasiocividiš da Konatar veli da su podnijeli veliku žrtvu. ja napisah ođe da sam čuo da će ući neko iz DNPa. ako bilo ko iz izdajničke, plaćeničke i četničke grupacije koju neko zove DFa uđe u Vladu onda Abazović i komplet URA treba istog momenta da ugase partiju jer su ispali totalni amateri. kako rekoše, mirimo CG. pa se miri sa ljudima koji bi pobili sve Crnogorce, važi
![]()
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Pa zar ti Dritan izgleda ozbiljno? Meni ne. Mjenja pricu iz dana u dana, ponavlja jedne te iste floskule, na kraju od expertske Vlade koja je u mnogome bila ok a trebalo ju je reformisati, dolazimo do nove Vlade kako god se zvala u kojoj ce figurisati ili Df ili Dps a po gradjane se ne zna koja je opcija gora. Jedino sto je bitno je da i Dps i Df imaju jake propagandne masinerije i pare i da se tu svasta nesto dogovaralo iza kulisa. Ova prica USA nece ove nece one itd, oni jasno kazu, podrzacemo svaku legitimnu Vladu, sto znaci ako treba i df ili dps moze samo da idete ka nama. Samo je otvoreno pitanje sta ce biti sa manjinama kad cuju da im je u Vladi Df koji im do juce nije bio potencijalni partner?
Da li ce moci sa cetnicima u Vladu zajedno?
Uglavnom amaterizam doktora politickih nauka.
Послато са SM-F926B помоћу Тапатока
Last edited by bojankov; 29-01-22 at 12:27.
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Primijetio si da sam rekao "on na stranu".
Mislio sam ajde, nije bas da je imao iskustva sa odgovornom pozicijom, pa da mu se ponesto i preskoci.
Do sada smo uglavnom imali iskustva sa nadobudnim DPS ministrima, koji su to postali ovako i onako, da ne pljujemo bas do kraja.
Ali kada su sad poceli pojedini da se javljaju, tek onda vidis da tu nema niko normalan, i da im se posao svodio na protocni bojler prenosa poruka.
Isto sto pripravnica sa mejlom moze da odradi.
Toliko nemanja pojma odavno nisam ni vidio ni cuo.
Da ponovim, stav MVP je da sacekaju da se 5 drzava dogovori, pa onda da krenu da pregovaraju.
Da li je to amaterizam, nekakav vid narcisoidnosti "mi smo najbolji, najljepsi, najjaci" pa ce svi samo nas da sacekaju....
Izjavi da nema uporednih primjera, pa joj se pomenuse zemlje beneluksa ili istocne evrope i njihovi ugovori prije pristupanja EU, zena nastavlja sa istom pricom "mi smo najdalje otisli".
Tako da njena prica mi nemamo stav, ali nabrajamo 50 stvari dje jesmo i zasto mi mislimo da je to najbolje.....dovoljno govori sta zele od projekta
Ko da se ona i Radulovic samo pitaju. Pa nije vise Rocen toliko aktivan iako su ovo sve njegovi kadrovi
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Last edited by Hell Raiser; 29-01-22 at 12:42.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks