Zagiboh od sinoć na poslu kad ovamo 10 strana ispisano. Bogami ih ne mogu čitat.
Što se tiče kršenja obećanja, jedno od glavnih obećanja su prekršile sve članice vladajuće većine - trpanje po dubini na osnovu partijske pripadnosti. Ništa ne znači "nećemo sa dps-om" ako ćete da primijenite sve njihove mehanizme. Samo ne sa dps-om, nego sa svojim podobnicima. Ako se sve najavljeno sprovede u djelo, da vidimo da li je i koliko na snagu dps-a imao uticaj njihov boravak u opoziciji. Ipak se viđelo da nisu svemoćni, određeni dio je preletio pa ni njima nema povratka u partiju, određeni mehanizmi su im istrgnuti iz ruku i slično. Za koliki je to pad dovoljno, ne umijem da procijenim. Jedina prihvatljiva saradnja nove većine sa df-om je bila upravo na to usmjerena. Makar što se mojih očekivanja tiče. Pojma nemam ko treba da skreše krila df-u. Neka se trese sito, dako gomila dps i df prljavštine malo splasne.
EDIT: Lucke sa citatima o časti i poštenju - neprocjenjivo.
Last edited by NHM; 19-01-22 at 15:45.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Nego gdje su URAsi sa foruma, kud se djedose?
Last edited by Brk; 19-01-22 at 15:48.
Hasta siempre!
Mi smo glasali a ne znamo šta smo glasali.... Koga smo glasali? Glasali smo protiv DPS-a više nego ZA bilo koga i dobili tačno šta? Šta je uspjela ova vlada tačno? OK, svi kukaju na ovu vladu, sa pravom. Koje je rešenje iz ove situacije? Izbori sigurno nisu bili, jer bi doveli do veoma sličnog odnosa snaga. Šta drugo? Da napravimo vladu gdje će da budu Medo, Pipun, Radunović i Branko Radulović? Ozbiljno?
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Neđe smo se dogovorili da ako ovi novi ne budu valjali i njih ćemo smijeniti
A evo i prvog registrovanog preletača
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...ijesti_android
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Love, peace and respect.
pa jel sad i Radulović izdajnik? evo, on podrža Abazovića. može li Spajić ostati ministar? naravno da može.
što se tiče tih nekakvih srpskih svetova, to ti nije moja priča. ja sam ođe napisao davno ko će biti gradonačelnik PG, pa me svi tad napadoše
a evo ćutanje DFa, dovoljno govori. znači da su se možda dogovorili sa šefom iz BGa. jer Mandić, Knežević i ekipa ne smiju ništa uraditi bez njega
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Sjednica mora da se odrzi do 5.02 brzo ce ovo
Podgorica Podgoricanima!
Pa eto vam vlada sa ovima koji su ojadili CG. E da ako mozete zavrsite jos koji kredit za majku Petra Ivanovica itd.
Hasta siempre!
Vlada je ako ništa drugo evo uspjela da nam svima podigne platu. Ovima sa najmanjom platom da podigne prilično. Da mogu da prežive. Dječiji dodatak. Udžbenici. Penzije. Ništa drugo da nisu (a jesu) više je od bilo koje predhodne. Imalo bi se tu još šta dodati.
Ne odgovara Pipun al zato odgovara Ibrahimović? Ne odgovara Medojević al odgovara Đeljošaj? Ne odgovara Mandić ali odgovara Joković? Suljo Mustafić? Itd itd. Nemoj.
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Nije zaludu u CG izmisljena izreka - Igamo posteno, pa ko koga za.jebe.
Ocekujem u narednim danima Dritka da polozi vijenac na Belvederu, a Manda, Ljaljo i Zdravinjo da organizuju #NeDamoStolice parade u odbranu izborne volje uhljeba, pardon glasaca.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
A moze on ostati, samo je pitanje hoce li. S obzirom da je aktivan inace na twitteru oko svega, i da se sad javio sa ovim, ocigledno je da mu ulje nije zamijenjeno kako treba.
Sumnjam da ce ostati.
Od ove ekipe Srzenticka, Radulovic i mozda Bojanic. Njega ce DPS da smijeni onako iz kaprica, iako trenutno cuti.
Ostace Sekulovic i to bi otprilike bilo to.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Evo i Sekulovića
https://www.vijesti.me/v/585983?utm_..._share_counter
Znači Milatoviću dobio si crveni karton i šut kartu.
Ključni Zdravkovi Ministri: Bratićka, Mitrović, Stijović, Milatović...
Eto vam ih, vodite ih kući
Prvo što treba nova Vlada da uradi, po meni, je da oslobodi ANB od ubačenih elemenata stranih tajnih službi, to je sitnica i idemo odmah da radimo i da gazimo prema EU.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Love, peace and respect.
Ja dam da poperimo Dajka za premijera.
Novo neistrošeno lice.
A i u svaku partiju koju osnuje dovede neke dobre sisne, što je za respect. To je prava gradjanska opcije, jer svi gradjani vole dobre sesi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Dje je marko milacic ljudi?
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Kao sto rekoh. Samo jos da Bojanica cujem, mada mislim da ce sve ovo ocutati.
I simpaticno mi hvaljenje Sekulovica i Radulovica.
Od izdajnika iz blata do heroja.......
Sto ono pricaste za one junake iz SAJa....
Jos samo da se didi javi za ministe i da ih pohvali i da krug obrnemo u teletabis igrici na zetone
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks