Pod "mi" mislis na DPS ili Bosnjake?![]()
https://avaz.ba/region/crna-gora/710...i-niti-ce-biti
Ovom izjavom se nada preletanju u redove DF-a ili Demokrata. Ode im jos jedan grad u ruke. A koliko ih je samo ovakvih u dps-u...![]()
Neka im ove selendre na upravljanje, a mi da damo sve od sebe da Podgoricu i primorske gradove zadrzimo. Kotor i Tivat da vratimo
Ali Bar i Podgorica su prioroteti jer su to jedini gradovi koji na nesto lice u CG
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Pod "mi" mislis na DPS ili Bosnjake?![]()
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Ovaj spada u grupu "Ljudi artikli".
Ako ne pise cijena na celu, samo ga pitaj i sam ti kaze.
Ali sa tim ljudima znas na cemu si od starta. Barem ne glume postenje i ne mozes se razocarat
Zato ne razumijem kad se DPS-ovci razocaraju zbog preletaca. Kako si mamio ljude u svoje redove tako ce ih i drugi namamit.
Opasna je grupa ljudi poput Pajovica npr. koji kao nije bio na prodaju, a ustvari je bio na aukciji, pa kad je dostigao adekvatnu cijenu, ode...
Vecina ulazi u politiku radi para, posebno je to motiv za velike partije.
Jedino sto moze iskreno da ti drzi ljude u partiji od pocetka do kraja je neka ideologija, ali takve partije su malobrojne.
Last edited by Kliker17; 16-01-22 at 08:59.
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
E to si dobro rekao. Ista *****
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Kako navuče Tripl na penal, a sve kao da neće![]()
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Love, peace and respect.
Kad smo već kod penala, isti ste.
Evo citam preispitace mu podrsku....mogu li ga zamijenit novim gradonacelnikom bez izbora?
Mora da je i za ovo Braticka kriva u kulturi.
Umjesto gradske biblioteke Posjo otvara gradsku kafanu.... Ionako nam je i drzava kao drumska kafana odavno, pa nexemo ni primijetiti
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Kako se farba kojom slikaju Mladića ne zaledi? A ako je u pitanju grafit koji se pomoću spreja nacrtao, što sprej i optina ne upotrijebi?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Sto ne stave tapete do proljeca![]()
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
DPS v2.0
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
imaju neki fetiš ovi iz DPSa ka Demokratamai u PG znam za ovakve slučajeve. pretpostavljam da su im fotelje obećane a ovakvima je to dovoljno. i onda dođe Martinović i grinja - 'ko ode sa DPS on je izdajnik'. ali zato nema problema sa preletačima iz DPSa u Demokrate
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Pa potpuno je za očekivati da nemaju problem sa preletačima. Na osnovu kojih birača/glasača će dalje jačiti osim na osnovu onih koji dođu iz drugih stranaka.
Naravno, ne bi trebali "iz prve" dobijati najviše pozicije, ali treba im dati šansu. Mala je i kadrovima siromašna cijela Crna Gora, a kamoli partije.
Da sam na mjestu čelnika stranaka iz vladajuće koalicije pozvao bih javno i članove i simpatizere DPS-a, SDP-a, Bošnjačke stranke... da se "prešaltaju". Naravno, obeshrabrio bih sve koji su počinili neka ozbiljna nepočinstva.
To dovoljno govori kakva je DPS stranka na prste mozes prebrojati ko je tu iz ubedjenja a ko zbog privilegija i fotelja, sad se oni sto su se prebacali devedesetih i na referendumu sa Srba na Crnogorce kad im je g***** bilo potrebno vracaju na fabricka podesavanja, a Demokratama je svako dobrodosao samo neka da zakletvu stranackom vodji.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
To je samo lagano koriscenje iste politicke matrice.
Iza Demokrata kao i iza DPS ne sroji nikakva ideja, ideal ili cilj... I onda ovakvi se saltaju u prvu sledecu koja obeca politicke benefite.
A to su Demokrate
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
plus su im Demokrate sad evropska snaga, a ovi što prelijeću su izuzetni evropljani
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks