I sad se lagano vidi zasto je Knezeviceva sekretarica dosla na ovo mjesto
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
"Kokain je 96% čistoće. To je savršenstvo" Katnić, 14.01.2022
Kaže ladno bar tri puta u zadnji pola godine prošli tovari....
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
I sad se lagano vidi zasto je Knezeviceva sekretarica dosla na ovo mjesto
Je li ovo Zlatko toliko propao pa se jedva cuju potanja novinara. Kakva je ovo patnja
Jesu li vam radnici Volija pokvarili akciju. Ne. To je beznacajno.
A dva sata prica o pracenju robe. I da je Milacic kriv jer je objavio....
Kakv je ovo nepismeni idiot..... Nego i ja sto gledam
Ova mu bolja. Imaju toliko para da kupuju politicare i traze smjenu SDT i posebnog policijskog tima.....
Da nije za plakanje... Obraz djon....
Hahahahaha. Pa priznas pa olaksavajuce okolnosti..... Kakv je ovo lik...
Zašto se to desilo, zato što dio policije i mi u SDT djelujemo kao na okupiranoj teritoriji. Ozbiljan propust se desio u obavještajnoj zajednici Crne Gore.
Katana sef pokreta otpora.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I hoce li mu reci sta znaci modus vivendi da prestane da ponavlja svaku recenicu
Zasto dolazi droga, jer nema ANBovaca od prije, jer au oni ranije to pokrivali kako treba a sad ih nema... Droga pada jer nema ANBa.....
Kakav idot je li moguce
Last edited by Hell Raiser; 14-01-22 at 12:22.
Đe je zaboga pred$ednik države, ima li ga?
"Uradili smo sve što je bilo moguće", kazao je on, objasnivši da će, ako bude osnovane sumnje pokrenuti postupak protiv predsjednika Mila Đukanovića.
Rekao je da ne vjeruje da će Pandora Đukanovićima donijeti zlo, jer i ako pokrenu postupak, ne mora biti zlo, jer je Spuž demokratski i za svakoga je.
Strasna je ova petricevicka, strasna
E crna goro zemljo izmucena
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Direktorica "Mene su sačekala zatvorena vrata SZ Bar" Katana se ubacuje " Ooo ne boj se"![]()
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Last edited by institucija; 14-01-22 at 12:38.
Bogomi dobro neko reče, svi su oni na pozicijama đe treba da budu. Ispade Damjanović smijenjen zbog toboš tvrdoglavosti Krivog, yes how no.
kako bi ođe priča kad makoše Damjanovića. prijatelj DPSa pa zato
ko god pokaže kičmu, ne valja
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Katana gospodin. Sprda se cijeloj Crnoj Gori i još mu se smiju. E Bog ti pomoga Katana. Midu bi stavio na čelo države jer nam taman priliči.
I onda nam je najveci problem Djokovic, a ovaj kaze da su "sumnjanju" da su prosvercovali do sad, iz tri puta, 3 tone kokaina, e zemljo otvori se...
"Uzela je kredit e ju joj jugo ucerivao vodu do po stana" ovo je izjava SDT-a, i dalje je ista ta nakaza SDT...
A ovi sto pominju Lomija, pa nista ovo ne cudi oko sverca jer je on znao cak da ide u zvanicnu posjetu na Kostariku, pametnom dosta, Katani malo...
Prvi put ga gledam na presu, uglavnom procitam hajlajte budalastina iz novina.
Sad jedino mogu da kazem....
Jbte, sta bi ovo....
Malo mi fali da pocnem ko podgoricanka koja ima problem sa stvarnoscu - "je li ovo realno...."
Mene zanima što Draginja veli na sve ovo? Đe je prebodobni Konjević? Što veli onaj rumeni Stanić? Đe su i što rade Ibrahimović, Joković i Đeljošaj? Ima li ikakvih reakcija na ovo što se radi?
Znači ako sam dobro pohvatao: firma iz Slovenije preko Ekvadora šalje banane u Voli, po Katani niko nije dirao plombe što znači da je roba spakovana direkt u Ekvadoru, što dalje znači da ovo nije prvi put Bokanu (koji se sad pravi da je cvećka) i da Bokan između ostalih predstavlja glavnu logističku granu u CG..
Plus slobodna zona koja je preslobodna izgleda i u nju može da bane ko oće..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Slobodna zona je bila alajbegova slama dok Dritan i Vanja nisu počeli da guraju nos u to.
Ni sad ne može da se kontroliše kako treba (zbog labavih zakona koje je DPS "slučajno" usvojio), pa se uvid obavlja na najprimitivniji način, fizički - policija i ANB prate ko ulazi i izlazi.
Znači jedna jedina takva tačka (tolikog obima) u državi i tretira se kao pijaca u Tuzima što neko reče od kolega..
![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks