Sjetih se price kolega o burecima ono jedan je malo dva su mnogo pa samo da pohvalim Venom a evo zasto.
Volim ponekad kiflice da doruckujem sa sunkom kulenom prsutom nebitno bilo kod njih ili dje drugo ali samo oni daju mi jednu i po porciju normalno otkucaju jer mi je jedna nedovoljna a dvije porcije prvevise i ta jedna i po mi je bas potaman.
Uz to uzmem duplu porciju pelata i to mi je prava mjera.
Na svim drugim mjestima ne moze nego cijela porcija,nemaju na kasi tu opciju da kucaju 1+1/2.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Pojedoh pasulj sa kobasicom danas u Sherpas u Kolasin...ne bjese sa rebarcima...onako, sta znam, korektno...dodje ga knap. Kiflice-hljeb posluzise uz njega ali njih posebno naplatise. Vise sam ocekivao od restorana sa 5 zvjezdica. 6 e je ta porcija bila, mogla je i 4e pa da bude za preporuku
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Ima, tako je, ali meni je jedna porcija njihovih priganica dovoljna pa tu opciju nisam koristio.
Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Juče pojedoh gulaš u Našu priču, blizu Vodovoda. Ne pamtim da sam bolji gulaš pojeo, ogromna porcija za 5 eura. Uzeh neku salatu, pola mi je ostalo jer nisam mogao sve pojesti. Plus savršen vrući hleb. Sve preporuke.
Nesto sam vazda izbjegavao Crkvine (restoran na Crkvine) racunajuci izvikane su , na usput su pa je guzva . Njihov cuveni sendvic sa prsutom sam jeo ali kacamak nikad do prosli vikend .
Kako zaglavismo u KL do kasno muka nam je bilo da gibimo vrijeme na vozanje i na uspust svratimo na Crkvine . Kacamak i mlijeko su bili savrseni , daleko bolji nego zadnji put u Lovacki dom sto sam jeo . Porcije serviraju svakom pojedinacno sto mi se isto svidja
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
I zaboravih juce da pohvalim popeke u Konobu Steke bas master art, mnogo bolji nego u Rostiljadu. Porcija ogromna 5000 kalorija, cestitam postali i mi Amerika.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
Mmmmm, kako izgleda dobro ovo. Njam njam !
E kako bi uz ovo lega' ki$eli kupus !
Sent from my iPhone using Tapatalk
Juče je bilo uništavanje od ribe, mix mariniranog i prženog krapa u zvona, Stevo dabome. Čini mi se da je malo smanjio porcije, ili sam ja bio pregladan...
Standardno ispod ribe njegova riža sa šljivama, od priloga domaći urbenes, kupus salata i krompir salata.
![]()
15e, ima paket i od 10, iskreno ja neku razliku ne primjećujem.
Dje je ovaj gulas?
Salata dodje neka uz njega ?
Ansambl Gulaš? @montenegrina![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Ovo je paprikaš ili ti krompir čorba.
Sent from my KB2003 using Tapatalk
tacno tako. paprikas.
f6
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks