Quote Originally Posted by TAKUMI View Post
95% ljudi ne izlazi sa SUV-ovima van asfalta. Ne mozes da kazes da je Velar napravljen za selo, ili GLE Coupe, ili 90% SUV-ova. Kod nas SUVovi se kupuju radi kurcenja.
Moj sestric je kupio GLE Coupe 2016 god za 48000 eura, 99% vozne mu je kuca-posao-kuca, 8 km u oba pravca, put je toliko ravan da bi mogao Ferrari F2002 da prodje tuda. Zasto ga je kupio, pitam se?
zato sto je imao 50k i preko ako ga prvi dan cukne

dostina ovih sto kupuju kapture/kadzare/tiguane/tusone i ostala cuda je neko ubijedio da su sigurniji
ali im niko nije objasnio da se sa 2t+ ne koci isto kao sa 1.2t
+ prostora za putnike vecina ima manje nego limuzina

i da se razumijemo, ja bi kakvog defendera/diskaverija ili neki l200/navara/ranger vozio milije no ista... pa nek je veliko, neprakticno, neudobro, nek i masu malim prstom dje god prodjem birga me samo sam cifut i ovako bacam grdilo para na auto, bas ne bih mogao samo na gorivo da dajem 50% ili duplo vise...

Quote Originally Posted by E_K_V View Post
jedini uslov za kupovinu takvog vozila bi mi bio 4x4....kakav god...ali uzeti suv i jos samo pogon na predje tockove...to mi ne ide....a ako se ne varam sigurno je minimum 70% takvih na trzistu,...
a za vecinu i onih koji su kupili 4x4 ne treba im nista bez da im trosi vise goriva