Ček jel ovo Zdravinjov sin oženio šćer Veska Petranovića?
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Jesu li vam ovo svadbe i zarada sa istih sad OK? Mislim smetalo je to kad je DPS radio, ali je sad OK kao i sve ostalo što se kopira? Ako ako.
Sprdali su se forumaši se zaradom Miloša Marovića od svadbe, kad je na suđenje predložio da dostavi spisak zvanica i ko je koliko dao. Fakat zaradio je više nego Miloš Krivokapić. Njemu ipak mjesto broj dva.
Blažo mrčeni se tu ne pominje, mada je njemu stric poklonio poslovne prostore kad je krenuo u biznis.
E sad postoji razlika između Miloš Marovića i Blaža Đukanovića sa jedne strane i Miloša Krivokapića sa druge strane.
Prvu dvojicu su Vijesti izlagale na naslovne strane svako malo, i prozivale zbog te zarade kao i dobar dio javnosti. Što je legitiman potez, a i ono valjalo bi da se te neke stvari objasne znatiželjnom narodu, eventualno ASK-u. Seems legit što bi englezi rekli.
E sad kad se pomene Miloš Krivokapić niti ga Vijesti pominju, a bgm i forumaši ga polijepo brane.
Ja eto nisam se ženio niti pravio svadbu, ali sumnjam da je iko od nas običćnih smtrnika zaradio neke silne pare od svadbe.
A njima naravno neka je sa srećom. Nisam na prizetke i domazetoviće ljubomoran niti na ove što im se poklanja.
Vazda imali što se mene tiče, ja preferiram sam da steknem.
Inače davanje kredita od strane poslodavca je fini legalni način za izvlačenje para iz firme koji koristi dobra većina poslodavaca, a koju ni nove izmjene zakona nisu zabranile. Zapitajte se zašto.
Umjesto ove odbrane sina od strane premijera, meni je upečatljivija izjava da "ministra pravde ne mogu predložiti, jer ga postojeća većina ne bi podržala".
Nije otkrio toplu vodu, to znamo već neko vrijeme, ali govori dosta o stanju u kojem ova Vlada funkcioniše i što sve treba da se posloži da napredujemo u pregovorima ka EU u pitanju pravde.
Last edited by hercules; 10-01-22 at 21:45.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ček jel ovo Zdravinjov sin oženio šćer Veska Petranovića?
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Malo posle toga, mislim čak u nastavku istog odgovora, rekao je, parafraziram, "vidjelo se da ova Vlada ima podršku, jer je izglasan budžet".
Inače često ima običaj da izgovori stvari koje poništavaju jednu drugu u okviru istog intervjua ili čak iste rečenice, potpuno nesređene misli.
Kako niko ovaj biser nije postavio: https://www.vijesti.me/vijesti/polit...ava-antisrbima
Kao da im je Vucic licno pisao izjavu.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Sve i da jesam, makar se ne pretvaram da je ovo danas OK, a ono DPSovo nije za razliku od tebe apologeto.
Nekad si i umio da zavrtiš priču, sad više ni to.
Imao si ti jos bisera. Kad se sjetim da si Sidewinderu rekao da je DPSovac. Ehhh.
Ali dobro, makar se nisam oslanjao na DAMARova istraživanja kao ti.
@VanjaTheMan ovi ne zaslužuju ni da se pomenu. Nepomenici.
Pa jes, kupovina placa prije nego što mu je otac postao premijer je očigledna zloupotreba... nečega.I to je sve isto kao DPS
Kako vam samo ne dosadi ta priča svi su oni isti. Valjda nemate što drugo da vrtite.
Tvoje fantazije o tome šta sam ja rekao ću radije pripisati tvom već tradicionalnom odsustvu svake veze sa realnošću nego nekoj zlonamjernoj koliziji sa istinom![]()
Ko priča o kupovini placa? Ja sam pisao o zaradi sa svadbe. 20k od svadbe nije loše.
Tebi nije dosadno bilo da pišeš kad je DPS se služio istim argumentima, sad ti ipak smetaIma naziv poseban za to što radiš ali dobro.
Kakve fantazije SKOJ. Nije valjda da se ne sjećaš što si pisao nekad. Ccccc. Eto te kao neki političari. CIjenio si DAMARova istraživanja toliko da si i teme zbog toga pokretao.
https://forum.cdm.me/showthread.php?...=8539#post8539
Ko te ne zna odavno sa foruma, ne zna ni koliko si uvjerenja do sad promijenio.
Надам се да ће се реаговати и на фекалије које избацају сплачине из Градске тв, шпијунчине са АНАЛитике или олош са Антене М.
Замало нисам отишао у полицију да пријавим нестанак ове Срзентићке. Жене нема већ 7,8 мјесеци ниђе. Свакако, најбезвезнији министар, безвезна скоро колико и Ђорђе Радуловић.
Jeli i ovo kupio od svadbe,pitam za druga koji radi u texnomax.
Neka trose jos ove nekoliko nedjelja te im je ostalo
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Bitno je da vjeruju. Sve im se prasta.
Milo se zajebao sto je vjeru batalio, da je vjerovao mogao je jos da jase
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Jos 2 3 hrama da je vazdiga,i blazov sin bi bio secured !
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Konkretno što se prašta i kakvo je karikiranje sa vjerom? Kao prvo, svako ko kaže da je vjernik, a čini loše stvari kako naglašavate da čine, šurujući sa DPS-om ne može biti vjernik, već folirant. Ukoliko se naravno pokaže da to ima smisla. Jasno mi je da postoje ljudi koji se kriju iza religije i vjere da bi prikrili svoje nečasne radnje, isto kao što su se ljudi krili iza lažnog patriotizma, a šklapali od "majke" što god su mogli. Ovdje se komentariše koliko je neko dobio od svadbe, a ja znam koliko hoćeš onih kojima su majke i tate obezbijedili i krov nad glavom , a Boga mi i silna polovna dobra auta od 15-20k. Ako postoje sumnje da je sin sadašnjeg premijera uradio nešto protivzakonito, ne sumnjam da bi DPS sudstvo odavno pokrenulo tu priču. Pogrešno je misliti da se nekome nešto prašta zbog vjere jer mi nismo 30 godina mijenjali vlast, DPS je iznjedrio multimilionere tokom svoje vladavine, toliko se ljudi okoristilo da im se ne zna broj. Možda treba izmijenjati razne vlade da bi se došlo do toga da iza rešetaka vidimo sve one nečasne ali ja mislim da tog filma gledati nećemo ni ja, ni ti...
Direktore, evo da predpostavimo da ja i ti nismo lopinjalli nego se uredno borimo i mucimo kao dosta ljudi u CG
E sad razlika u meni i tebi je sto ja ne zelim da pricam sta je bilo juce, ja sam se nadao da ce ovi da dodju da pospreme ove od juce, dobvro znamo svi da nije realno da sve srede ali sam se duboko nadao mijenjanju sistema vrijednosti
dakle da nema partijskog zaposljavanja, nepotizma i slicnih stvari. Kakvi su pendreci zaposljeni u Cedis dusa me boli, neki u i kola zakucili a grama mozga nemaju. Ja samo pricam za ljude koje znam a takvih ima koliko hoces
E sad umjesto da se usvoji zakon o porijeklu imovine, lustraciji otvorene liste i krenemo naprijed mi pricamo ovi su krali pa cemo vidjet
Moze Krivi da se krsti sa tri ruke cist nije sigurno, evo odmah ulazi u konflikt interesa sa tazbinom. Ne branim ja nikog stari samo kazem da zaboravis sjutra i da navijas da ovi poprave drzavu za moju i tvoju djecu
Znam da ne moze odmah ali koliko vidim cilj im je takodje da obezbijede sebe i svoje
Nema toga oni su krali pa ajde i nasi moraju malo. Ili ima promjena ili nema promjena, ako nasi pocnu da kradu i krse zakon to samo znaci da ovi sto su krali i muljali nece u zatvor
I sta bi, izio vuk magarca
Last edited by kaemSe; 11-01-22 at 09:27.
ako ti što znači, upoznat sam sa tim. i to smo komentarisali par puta ođe. zbog toga meni bude smiješno kad se on javlja da kritikuje lošu praksu DPSa. a on svo vrijeme ćuta i prima dobre pare za vrijeme toga DPSa od kog kao nije mogao da živinije on jedini koji je imao koristi za vrijeme DPSa a sad izigrava ugroženost i prosipa priču lošu
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
cek cek bemax daje inzenjerima stanove za 10 godina truda jel to neka mutljavina
Послато са M2007J20CG помоћу Тапатока
Ta priča o zapošljavanju u CEDIS-u je predimenzionirana. Možda znaš ljude koji grama mozga nemaju, a ja znam isto tako neke koji imaju mozga , a koji su se zaposlili, mada ne sumnjam da ima i neuiskusnih koje su zaposlili. Nisam naravno pobornik partijskog zapošljavanja. Imaš sa druge strane na državnim jaslama ali na hiljade onih koji su aktivno služili bivšem režimu, a koji su ostali netaknuti, pa i u EPCG. Jedna od mojih lično najvećih zamjerki je ta što su ljudi koji su bili DPS aktivisti , a dobijali zaposlenje samo na konto članske karte DPS-a ostali netaknuti i povlašćeni, jer su Dritan i Bečić bili za to da nema revanšizma.
Pominju se talovi sadašnje vlasti sa DPS pionima, pa bi valjalo da se već postave i dokazi za takve tvrdnje. Uostalom, ako Krivokapić nije čist, misliš da Katnić do sada ne bi to zajedno sa DPS-om iznio u javnost? Znači zabranjeno je da neko ima plac i auto ako je u novoj vladi? U kakav konflikt interesa ulazi sa tazbinom? Prije će biti da će ući u konflikt sa njima ako se ikada krene sa obračunom jer koliko ja znam, toj tazbini je bliži Duško Marković no iko, a to što se dovodi u vezu sa naftom i cigaretama...pa neka i Krivokapić bude ispiatn ako se utvrdi veza oko tih stvari, u što ja sumnjam.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks