Vala su se ovi Australijanci izglupirali za sve pare!
I ja imam problem sa nekim manifestacijama nezadovoljstva koja u žaru borbe pokazuje, ali ga svejedno smatram izuzetnim sportistom, jakim karakterom a izvinite, nekome ko je broj jedan u tenisu i to ne bilo kad, nego u eri jednog Federera i Nadala, se može oprostiti malo egoizma, malo narcisoidnosti i egocentričnosti jer ja vjerujem da teško neko može da ude najbolji a da nema pomalo toga u karakteru....ne smijemo zaboraviti koliko je uvijek teško priznat svaki njegov uspjeh u odnosu na uspjeh dvojice pomenutih...cini mi se on je morao tri turnira osvojit da bi dobio pohvalu kao pomenuti za jedan meč!
U takvoj situaciji njegov inat je po meni normalan i on je odličan koliko je unižavan u odnosu na ovu dvojicu.
Iako sam za to da smo svi jednaki, ipak jedan Nole ne može biti isto što i piljar ni po kojem osnovu kad prelazi granicu bilo koje države! On je hodajuća reklama, vrhunski sportista broj jedan tenisa masu godina i jedan od najuspješnijih sportista ikad i čovjek koji kad ti pređe granicu treba da ti je čast što je udostojio tvoju državu, tako da sam baš, baš razočarana sa ovima australijskim (bljak)neću ih vrijedjati ali sve im najgore želim...Ako ga ne pušte gore su dno no što mi se sad čini! A ako ga pušte, sram ih bilo za sve što uradiše ovih dana i voljela bih da popiju milion tuzbi od sportista i da ih ubuduce svi za***avaju zbog presedana koji su na ovaj način napravili.
Razumijem ja da oni imaju pravila i ok mi je da mu ne daju dozvolu za dolazak i nikom ništa! Nole bi ostao u Dubaiju i ljepota, ali igrati se ovako? Sramno, ako mene pitate!
Sovrenstvo tvorenija, tainstvene sile boe,
nita ljepe, nit je kada, niti od nje stvorit moe!
Bookmarks