Samo da mu sad ne vežu ruku i nogu pa aj protiv Bika sa Majorke...
Samo da mu sad ne vežu ruku i nogu pa aj protiv Bika sa Majorke...
Izgleda da hapse Novaka,hoće da ga deportuju
Poslano sa mog Oppo Find X2 Pro koristeći Tapatalk
ne sjećam se da je iko generalizovao za cijelu zemlju,kontinent,ljude posebice da su ovo ili ono,a ja sam isključivo nazivao njihovu trenutnu vlast pravim imenom.
Ako je tacno ovo sto pisu, ovo je skandal epskih razmjera.
https://m.cdm.me/sport/tenis/dokovic...a-deportacija/
Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka
Last edited by mika123; 10-01-22 at 07:55.
dakle struka je rekla svoje,sud je rekao svoje,i evo da ne bude da je neprimjeren moj rječnik evo vi recite kako se ovo zove?da nije slučajno vladavina prava i/ili pravna država?
Nevjerovatno
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Ovo je sprdnja. Teska sramota za australiju. Treba da ih odere tuzbom a onda nikad vise da ne udje tamo. Samo da raspali nadal ne uzme titulu
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Novak priveden, čeka ga deportaciјa!
https://dan.co.me/sport/tenis/novak-...tacija-5101305
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rofuko, francuski filozof
ispade veća demokratija ova vukoj*bina đe mi ivimo koja je sve osim ozbiljna drava
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
Najveća tragedija u mom ivotu je smrt Ane Karenjine. - Dovlatov
Eeee moj outlinea, kad ti se priča da nismo najgori neće da vjeruje.
Sent from my KB2003 using Tapatalk
To je bilo za očekivati, jer su to i najavili.
Ali to više nema veze ni sa sportom, ni sa covidom, ni vakcinacijom, ni brigom za zdravlje.
A nije imalo od početka.
Nego sad maske padaju.
Ne bi me začudilo da ga osude na 5-6 godina u kamenolom, to li je pozadina ovog cirkusa.
Nula
sa vakcinacijom nije imalo od momenta kad su ga priveli. ja sam ođe napisao da očekujem ovakvu presudu suda, jer će političari to ispeglati u svoju korist. ali, ovo već nisam. naročito posle ovoga
https://twitter.com/carole_bouchard/...105081859?s=20
pravda iznad svega, ali isto nam se *ebe ta kae sudija
Splačina od Nadala kaže da sa sportske strane bi volio da Nolje nije tu, ali da poštuje odluku suda.
Kokoška jedna očerupana...
Jebote, da se ovo njemu ili Feđi događa, već bi ih srce okinulo par puta.
Australija nije banana država pa da je zapišavaju iz štaba Jova Gloova.
Teraj se...
Politika...Naalost većina stanovnika Viktorije je da se Nole istjera....da istjeraju čovjeka koji je proslavio AO......tuga
Poslano sa mog Oppo Find X2 Pro koristeći Tapatalk
Vlada Australije pokazuje siledijsko ponaanje usled nesposobnosti iznalazenja elegantnog izlaza iz ove situacije. Kako tek hendluju ozbiljnije stvari od Djokovića. Nisu ni druge demokratske zemlje drugacije al o tome svjedoci i nesposobnost koordinisanih napora na zastiti planete ili vakcinacija u zemljama trećeg svijeta.
γνῶθι σαὐτόν
zato što su im mozgovi isprani covid ideologijom, ima dosta njih koji misle da su nevakcinisani radioaktivni iako je Novak bezbjedniji po ostale od bustovanih jer je skorije preležao najvjerovatnije omikron
She is only here to annoy herself!
samo me zanimaju koje će razloge saoptiti za ukidanje vize, ako stvarno dođe do ovoga. posle izjava sudije prilično je sve jasno
Kakva izjava Nadala, znao sam da je s..., ali ovolika s... to ne.
Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks