https://twitter.com/ozmo_sasa/status...fISCYdJmw&s=19
Sent from my KB2003 using Tapatalk
kako godj se ovo zavrsilo, pobjedila je birokratija.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
https://twitter.com/ozmo_sasa/status...fISCYdJmw&s=19
Čujem da home ministar moe ipak da ga otjera iz zemlje nezavisno od suda....e ako je ovo istina onda tamo demokratije nema....
Poslano sa mog Oppo Find X2 Pro koristeći Tapatalk
Last edited by buzzmissman; 10-01-22 at 06:36.
šta bi ovo,moNci?može li ovo bit da im i sopstveni sud kaže da su bagra fašistička?
Moe biti jer su stvari i laicima očigledne.
Novak maina. A sad ajmo Nole na teren.![]()
https://twitter.com/globaliteman/sta...TXwm3A-jg&s=19
Ovo bi moglo da bude odlučujuće.
pitah ove 'imače pojma' što se prosipaše danima kako smo mi tiloti,kako vidimo teorije zavjere,kako je ovo samo greškica dešava se itd itd
otkud to da kod sudije ne upali pa busao se na tnjiteru kako će doći?
U slučaju da mu opet ukinu vizu ne bi mogao ući u Australiju naredne tri godine. Mislim da nisu toliko ludi.
Hahahaha. Vanja, budi čovek
bahahaha,sad ti zna bolje od njihovog sudije?pa nemaju prava da ga zadravaju i prijete mu zadravanjem na konto medicinskog osnova,nema odrednice u njihovom pravu,inače ovo je sasvim legitiman osnov da ih goni njihov tuilac.
do sad niste kapirali,evo vam sudija lijepo obrazloio,ne moetw da faistarite i vadite razloge da gonite i apsite ljude sa ad hok pravilima koje izvlačite iz dupeta.i to nema veze sa tnjiterom,kovidom,vakcinama,vegunstvom,isusem itd to samo i prosto znači da ste obična faistička bagra opijena vlaću,nita vie.
Ne nego su poslali upit premijeru sta da rade sa Djokovicem kad su ga snimili dvogledom da dolazi aviJonom.
Vjerovatno nije krivica samo jednog radnika, nego uprave granicne polcije. I politika se jeste umijesala, ali tek poslije, kad je pocela damage control faza. Ali je pocetna krivica bila na granicnoj policiji. Kad napravis tako glomazan, skoro fasisticki birokratski aparat i uvedes nonsense mjere koje niko normalan ne moze da isprati, prije ili kasnije ce se desiti neka sprdnja. A onda se ide u damage control.
A i realno, s obzirom na podatke koji su izasli o razlozima za koje je Djokovic trazio izuzece i datumima koji se ne poklapaju, nije da nisu imali osnova da mu naprave problem.
Last edited by VanjaTheMan; 10-01-22 at 07:10.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Australia pokazala sto znači pravna drava. Slučaj Đoković bi mogao da se obije o glavu nekim političarima. I treba.
Podijeljene su minimalne opomene, ali svaki sledeći post koji bude pominjao fašiste, splačine, komplekse i sl će biti sankcionisan sa maximalnom infrakcijom... Ostavite se toga na sportskim temama...
#fakenews
Provuče se Nolje kroz kvalifikacije...dako bude lakše na samom turniru...
vanja:
tebi,sa fona iz brauzera nekad hoće citira nekad neće.sve mogu da razumijem ali da ti ni obrazloženje njihovog sudije nije dovoljno ja zaista ne znam.nema propusta,sve je odrađeno kako su oni tražili i po njihovim uputima i potpuno bez osnova (ponavljam,ovo je zaključak njihovog sudije) je zadržan.
ne pravimo se blesavi,sve se ovo desilo samo jer novak im je prozvao blef.nema nekompetentnih carinika,birokratskih grešaka itd,prijetili su mu bez ikakvih osnova iz čiste opijenosti sa vlašću i dečko im je prozvao blef,došao i razotkrio svu farsu.
Mnogo bitnije za Djokovica sad je opsti utisak javnosti oko svega i sta je Novak iz ovoga zakljucio. Mozda je za Novaka najbolje da iskulira i da jednostavno nastavi kao da je tek sletio bez osvrtanja na ono sta se desilo. Sta ce on licno iz ovog zakljuciti tesko je hipotetisati ali sve zavisi od jacine njegovih uvjerenja i cijene koju je spreman da plati za to. U svakom slucaju to treba da zadrzi za sebe i da ne dijeli sa javnoscu.
γνῶθι σαὐτόν
Aj sa srećom u oba doma, general Mojte Gađo vraćen na posao u generaltab.
Nula
Već više puta rekoh, tenis me ne interesuje, što se može viđet i po prethodnom ne pojavljivanju na topic-u... Aus je, kako sam i tvrdio, još jednom pokazala demokratiju na djelu, đe se loše odluke vrlo brzo pobiju na sudu... Umjesto da učimo od njih, mi ih prozivamo da su fašisti i sl...
Nepojmljivo mi je da zbog različitog mišljenja, možete druge karakterisati splačinama, kompleksašima i sl, posebno na sportkoj temi...
#fakenews
Ovo je mozda stavljeno u grupu sportskih tema, ali definistivno nije. Više je za pravdu, slobodu, borbu protiv ugnjetavanja i ponižavanja, mada ne znam ima li takve grupe tema. Možda tema Društvena hronika![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks