eo ga outline osuđuje. još gore što ovo piše neko ko radi u instituciji kakvo je ministarstvo unutrašnjih poslova
eo ga outline osuđuje. još gore što ovo piše neko ko radi u instituciji kakvo je ministarstvo unutrašnjih poslova
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
da li je moguće da je ovo istina!?
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
A nije se on ovoga $etio, mislim da je ovo odavno neđe bilo razmatrano. Sigurno nije mislio na kompletno isušenje no da se smanji nivo vode kako bi se dobila obradiva površina. Ja iskreno ne bi ništa dirao ali nisam pametan je li to inače praksa po svijetu...
Last edited by BiTrAtE; 10-01-22 at 12:29.
Logicno je.
1) Iscrpiš najveći izvor slatke vode u zemlji.
2) posadiš biljke na to mjesto
3) prodaš biljke
4) kupiš vodu za piće
Bitno je da se okreće
Poslato sa kornjo komunikatora Z Fold 3
Last edited by Bugi; 10-01-22 at 12:31.
Bas me zanima kako bi to uradio....
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Odavno odavno. Spominje se i u filmu Cudo nevidjeno. Ideja stara preko 100 godina
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ljeti, kad nivo vode pane i to za koji metar, pojavi se plodno, obradivo zemljiste. To zemljiste se godinama obradjivalo, sijala psenica, kukuruz, lubenica,....Znaju oni koji su iz tih krajeva dje je ceklinsko polje. Pa dio u Dodosima, preko mosta, sve se to sijalo nekad. Danas, posto su sela zamrla, sve je to uhvatila vrbova suma, i trska. Tako da bi uzalud isusivali jezero. Ko oce da sije i zanje sa tog podrucja, moze i sad, ne treba jezero dirat.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Mogli bi da se hvalimo kako imamo priliv...
Skapirao sam da je logika našg naroda bolje plata 1500e i troškovi 1600e nego 500e plata i troškovi 400e.
Ljepže zvuči plata od 1500e
Poslato sa kornjo komunikatora Z Fold 3
Top ideja, samo kad krenu kiše zimi i počne da plavi, đe će tu vodu onda? Evo Nizozemska se o jadu zabavi a tek šta mi da očekujemo sa vrlim mozgovima..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
imanja neobradjenih i zapustenih koliko hoces po sjeveru, da se i pola posadi od toga ne bi imali problem ni sa cim,od voca do zitarica ,ne bi se moralo nista uvozit,ali evo strucnjaku palo na pamet da isusi skadarsko ili mu fali malo paznje
nema potrebe ni po sjeveru Bjelopavlići su nam više nego dovoljni
She is only here to annoy herself!
Evo cijelog zivota gledam degenerike (degenericne domacice prije svega) kako sa balkona i prozora bacaju sto stignu, od pikavaca iz pepeljare preko mrvica sa stoljnjaka pa sve do kompletnih kesa od smeca.
N'o ipak evo mi se desilo da je neka iskrenula tiganj sa iskoriscenim uljem po meni... Bas mi je tesko da ukapiram odredjene mentalitete i zao mi je kakvi degenerici trose vazduh.
--------------------------
Do Not Disturb.
Jeste il' se ohladilo od temperature
Znaci stojim ispred knjizare i osjetim prskanje na sekund.. reko neko je neki lavor vode iskrenuo na mene ali vidim ne susi se. Kad sam dosao doma i pomirisao sve mi je bilo jasno.
Roba tek oprana i ispeglana, kakav peh.
A da sam je vidio ja bi bio stoka 100 puta veca od nje nego je gospodja imala vise srece nego pameti.
Izvinjavam se ako polno diskriminisem, samo se vodim statistikom i logikom![]()
Last edited by Fidel Castro; 11-01-22 at 15:03.
Do Not Disturb.
wtf
![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Koja je dobra vijest? Da su oboje pasali u 5 dana?
Crni humor samo takav.
Megatrend - gdje vas budale uce ono sto najbolje znaju - biti budala.
EDIT: Sad vidim da je 'poster' od ljeta prosle godine tako da vjerujem da je ovaj 'story' isto starijeg datuma a ne sad jer bi u protivnom bas bio crni humor.
Last edited by Fidel Castro; 11-01-22 at 15:52.
Do Not Disturb.
Pojma nemam kakvu vezu imaju sa megatrendom, ni ko su ali mi prosto bizarna reklama
Last edited by Zedd; 11-01-22 at 16:12.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks