Page 10 of 574 FirstFirst ... 678910111213142060110510 ... LastLast
Results 226 to 250 of 14337

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2022]

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    To je jedna skupina teških splačina kojima je za krajnji cilj izgleda jedino da DPS-u vrati balans. Ovo je nevjerovatno šta rade, što je najjače izgleda im je i većina birača ovakog mišljenja pa to "gašenje" što najavljujete eo par godina možete mačku o rep zakačit. Znaju oni dobro da ovo ne remeti ništa njihovo biračko tijelo + vraću DPS iz naftalina - win/win.
    Nije im većina birača tog mišljenja, na sreću. A vidi se i iz rezultata izbora, gdje im je svaki rezultat po opštinama katastrofalni pad u odnosu na avgust 2020.

2. The Following 3 Users Say Thank You to SKOJ For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by AdO_pG View Post
    Ja govorim za sve,za muhovica sam više puta odje napisao da je splacina,za draginju nemam lijepo mišljenje jer je presrrala sa njenom pricom kojom oce da pridobije glasače itd.
    Sto se seselja tiče znamo šta je predstavljao devedesetih godina,a i sad bi da mu ga može bit.
    Srecom ova vlada ne da fašistima da se razmahnu,jer nacionalizam opet dobija krila,ne samo u cg i u regionu,a ja sam protiv toga bio i vazda ću biti.zlatio se komunizam i drug tito

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Ne znam što bih ti rekao. Kada bi sjedio u kući sa prijateljima muslimanima, čuo bi njihovu zabrinutost i srdžbu, kada sjedneš u kuću sa prijateljima Srbima, čućeš njihovu zabrinutost i srdžbu. Nije lako biti na strani pomirenja jer ćeš neminovno pokupiti razne epitete, da si chetnik ili da si dps smeće itd. Očigledno je da treba malo relaksacije, a ona ne dolazi od jednostranosti kojoj su sklone "podijeljene strane".
    Šešelj je nebitna politička figura. Lično ne vidim da nacionalizam dobija krila. Mislim baš suprotno, da nacionalizam nije bio nikad manje izražen. Kod nas je stanje ne baš dobro ali ne i gore u odnosu na Hrvatsku...

Thanks Thanks Given 
    1,905
    Thanks Thanks Received 
    1,869
    Thanked in
    770 Posts

Zasto na Vijesti.me ne postoji nijedan clanak onoga sto se desava u BIH ova 2 dana i ono sto se desava u svijetu, a to je da ljudi bosnjaci protestuju u svim vecim svijestkim gradovima i skrecu paznju na desavanja u BIH, jer je tamo ocigledno srpska strana ponovo spremna da ratuje, valjda nisu nista naucili iz istorije - da sto vise napadaju sve im se vise smanjuju drzavne granice.
    Inace velicanje ratnih zlocinaca i ratnih profitera u nekim sredjenim drzavama je izricito zabranjeno i zbog toga se ide u zatvor, cak i CDM pise o tome, ali na vijesti nema nista sto me pretjerano i ne cudi od tog portala, ali eto.
    Quote Originally Posted by Biznismen Podgorica View Post
    Oli da se kladimo ti das 50e a ja cu 200e.
    Ako ne prodje ti imas 200e.. :wink:

Thanks Thanks Given 
    889
    Thanks Thanks Received 
    1,314
    Thanked in
    692 Posts

Šešelj je sa svojom strankom ispod cenzusa dakle parlament mu je nedostupan i ovako može da skreće pažnju sa raznih tv emisija isto kao i Čanak Čeda Jovanović Velja Ilić i slični likovi koje je vrijeme pregazilo.
    Iako su sasvim drugačiji ideološki isto je to.
    I Draginja svojim nastupima pokušava da privuče glasove nacionalista razočaranih u DPS i ne ide joj loše sudeci po izborima na Cetinju.
    Ta stranka SDP u ovom momentu lagano ulazi u parlament lagodnije nego sto su ikada mogli od kad postoje po mom misljenju.
    Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.

6. The Following 3 Users Say Thank You to kurogane For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

Quote Originally Posted by ^izzy^ View Post
    Zasto na Vijesti.me ne postoji nijedan clanak onoga sto se desava u BIH ova 2 dana i ono sto se desava u svijetu, a to je da ljudi bosnjaci protestuju u svim vecim svijestkim gradovima i skrecu paznju na desavanja u BIH, jer je tamo ocigledno srpska strana ponovo spremna da ratuje, valjda nisu nista naucili iz istorije - da sto vise napadaju sve im se vise smanjuju drzavne granice.
    Inace velicanje ratnih zlocinaca i ratnih profitera u nekim sredjenim drzavama je izricito zabranjeno i zbog toga se ide u zatvor, cak i CDM pise o tome, ali na vijesti nema nista sto me pretjerano i ne cudi od tog portala, ali eto.
    rijetko koji portal je objavljivao išta u vezi ovoga. ja recimo vidio samo ođe

https://www.danas.rs/svet/region/sut...dijaspore-bih/

https://www.danas.rs/svet/region/sir...i-podrske-bih/

jasno je mnogo toga u vezi ovoga, nažalost. iz perspektive CG, bitno je da se nama što više bave Ameri, jer će to koliko toliko spriječiti SNS i njihove plaćenike u vidu Mande i drugova mu da rade ovakve stvari. a nije da nisu počeli
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

8. The Following User Says Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,905
    Thanks Thanks Received 
    1,869
    Thanked in
    770 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    rijetko koji portal je objavljivao išta u vezi ovoga. ja recimo vidio samo ođe

https://www.danas.rs/svet/region/sut...dijaspore-bih/

https://www.danas.rs/svet/region/sir...i-podrske-bih/

jasno je mnogo toga u vezi ovoga, nažalost. iz perspektive CG, bitno je da se nama što više bave Ameri, jer će to koliko toliko spriječiti SNS i njihove plaćenike u vidu Mande i drugova mu da rade ovakve stvari. a nije da nisu počeli
    Ja cuh na Al Dzaziru i ukucah na vijesti da vidim pise li sta, kad ono ni slova, bitno je da ima 10 clanaka o Novaku.
    Quote Originally Posted by Biznismen Podgorica View Post
    Oli da se kladimo ti das 50e a ja cu 200e.
    Ako ne prodje ti imas 200e.. :wink:

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

pa dobro, situacija oko Đokovića je glavna i na BBC, Guardian i mnogim vodećim svjetskim portalima. svakako je tužno što portali kod nas makar jedan članak o ovome nisu napisali
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Коначно су провалили да нико не жели исламску државу, па сад фрка. Налазе издајнике њихове ствари свуђе. Не би ме чудило да и Ердоган буде проглашен за таквога. Плус Хрвати више не желе статус икебане. Јбг, прошло вријеме... 😀

12. The Following User Says Thank You to niksicanin 24 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,677
    Thanks Thanks Received 
    1,251
    Thanked in
    832 Posts

Aj da vidimo ocete li konacno uspjeti da napravite Veliku Srbiju. Nego tako i treba Bosnjacima iz BiH jer su vam oprostili devedesete, kakve su to budale, realno govoreci...
    Bosnjaci Sandzaka su totalno druga prica, ne bi se dobro proveli to sigurno

Jedino Erdogan moze ocuvati Bosnu u ovim.granicama, ako je on pusti niz vodu aj zdravo. A Crna Gora vam je zavrsena prica, ovo je srpska drazava 100 %. S tim sto cete CG dobiti na tAcni politicki i brojcano, necete imati potrebe da ratujete, ima vas najvise i zavrsicete to mirnim putem

Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
    Last edited by Tripleta; 10-01-22 at 17:34.
    Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Quote Originally Posted by Tripleta View Post
    Aj da vidimo ocete li konacno uspjeti na napravite Veliku Srbiju. Nego tako i treba Bosnjacima iz BiH jer su vam oprostili devedesete, kakve su to budale, realno govoreci...
    Bosnjaci Sandzaka su totalno druga prica, ne bi se dobro proveli to sigurno

Jedino Erdogan moze ocuvati Bosnu u ovim.granicama, ako je on pusti niz vodu aj zdravo. A Crna Gora vam je zavrsena prica, ovo je srpska drazava 100 %. S tim sto cete CG dobiti na tAcni politicki i brojcano, necete imati potrebe da ratujete, ima vas najvise i zavrsicete to mirnim putem

Наративу је крај. Тога само ниау били свјесни у Сарајеву сад су и они.

Thanks Thanks Given 
    1,561
    Thanks Thanks Received 
    2,172
    Thanked in
    1,038 Posts

Ja da se pitam posto gospoda iz tzv republike srpske oce da se odvoje dao bih im to,zauzvrat bi pripojio srbijanski dio sandzaka bosni i mirna bosna.

Kad smo stoka,da se podijelimo u torove

16. The Following 3 Users Say Thank You to AdO_pG For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Ja da se pitam posto gospoda iz tzv republike srpske oce da se odvoje dao bih im to,zauzvrat bi pripojio srbijanski dio sandzaka bosni i mirna bosna.

Pa vidiš da ne mogu Kosovo i Srbija da se dogovore da zamijene tri albanske opštine u Srbiji za srpske na Kosovu, a ne ovaj pičvajz od Bosne neko da izdijeli.

Thanks Thanks Given 
    1,561
    Thanks Thanks Received 
    2,172
    Thanked in
    1,038 Posts

Odavno govorim da je za Kosovo najbolje rjesenje bilo da se podijeli i zdravo,znam da se mnogima ne bi ni to dopalo,ali najbolje rjesenje mirnim putem.

Thanks Thanks Given 
    5,005
    Thanks Thanks Received 
    9,039
    Thanked in
    4,358 Posts

https://www.vijesti.me/vijesti/polit...eta-24-januara

Novoformirano tijelo moći će osim izbora novog vršioca dužnosti (v.d.) vrhovnog državnog tužioca (VDT), da penzioniše glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića, kog vlast sumnjiči za saradnju sa bivšom vlašću.
    nothing comes from violence and nothing ever could

20. The Following User Says Thank You to goozica For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,677
    Thanks Thanks Received 
    1,251
    Thanked in
    832 Posts

Ma kakvi bre, to nije posteno, onda Srbi mnogo vise teritorije dobijaju. Ili sve ili nista

Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    4,207
    Thanks Thanks Received 
    2,043
    Thanked in
    646 Posts

Ma kakvi bre, to nije posteno, onda Srbi mnogo vise teritorije dobijaju. Ili sve ili nista

Ipak je do teritorije, znaci, nista ujedinjenje brace i ostali duhovni porivi?
    Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
    Fransoa la Rošfuko, francuski filozof

Thanks Thanks Given 
    4,207
    Thanks Thanks Received 
    2,043
    Thanked in
    646 Posts

Je li ovo realno?????

Ja ne mogu da vjerujem kakvi ljudi ovdje zive.

Do sad vam je plata dobra bila, je li?

#@&#**#&+ nezasitna, zavidna!!!!!

Umirilo bi vas da se toj medicinskoj sestri smanji plata?

Sve ove godine, INZENJERU, cutao si ko mula i zadovoljno uzimao tu istu platu svakog mjeseca srecan sto njome mozes da mases ispred nosa medicinskoj sestri koja je uzela duplo manje od tebe koja cisti povracke i krv, donosi i odnosi patke svaki dan dok vicu na nju sto nadredjeni sto pacijenti. Ali vazno da se ti zbog "diplome" i "plate" osjecas nadmeno.

E sad taman tom diplomom obrisi obraz mjesto gu**ce.

Da ste se ranije bunili na plate pa i da vam covjek da za pravo, ovako ste pokazali kakva ste bagra.

https://www.portalanalitika.me...ti-...icinska-sestra

"

Ekonomista će imati platu kao medicinska sestra", kazao je glavni sistemski inžinjer u Institutu za javno zdravlje, Marko Škatarić.

"Ja ću pocijepati diplomu elektro fakulteta. Imaću platu kao medicinska radnica u KCCG ", poručio je on.

Nadaju se da više neće biti podjela i očekuju da njihove kolege medicinski radnici stanu uz njih."

P.S. Prastajte, preburno reagovah. Ovo me je bas trigerovalo iako mi je ovaj "covjek" kolega po struci.
    Last edited by Kliker17; 10-01-22 at 19:37.

24. The Following 4 Users Say Thank You to Kliker17 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Онај морални талог који је даннас био испред амбасаде БиХ је успио да увриједи и саму БиХ. Сплачине су наопако поставиле заставу 😂

Thanks Thanks Given 
    5,005
    Thanks Thanks Received 
    9,039
    Thanked in
    4,358 Posts

Quote Originally Posted by Kliker17 View Post
    Je li ovo realno?????

Ja ne mogu da vjerujem kakvi ljudi ovdje zive.

Do sad vam je plata dobra bila, je li?

#@&#**#&+ nezasitna, zavidna!!!!!

Umirilo bi vas da se toj medicinskoj sestri smanji plata?

Sve ove godine, INZENJERU, cutao si ko mula i zadovoljno uzimao tu istu platu svakog mjeseca srecan sto njome mozes da mases ispred nosa medicinskoj sestri koja je uzela duplo manje od tebe koja cisti povracke i krv, donosi i odnosi patke svaki dan dok vicu na nju sto nadredjeni sto pacijenti. Ali vazno da se ti zbog "diplome" i "plate" osjecas nadmeno.

E sad taman tom diplomom obrisi obraz mjesto gu**ce.

Da ste se ranije bunili na plate pa i da vam covjek da za pravo, ovako ste pokazali kakva ste bagra.

https://www.portalanalitika.me...ti-...icinska-sestra

"

Ekonomista će imati platu kao medicinska sestra", kazao je glavni sistemski inžinjer u Institutu za javno zdravlje, Marko Škatarić.

"Ja ću pocijepati diplomu elektro fakulteta. Imaću platu kao medicinska radnica u KCCG ", poručio je on.

Nadaju se da više neće biti podjela i očekuju da njihove kolege medicinski radnici stanu uz njih."

P.S. Prastajte, preburno reagovah. Ovo me je bas trigerovalo iako mi je ovaj "covjek" kolega po struci.
    tako to izgleda kad se kanalizacija zacepi.
    oprosti ti njima, shvatice jednog dana sta rade.
    nothing comes from violence and nothing ever could

27. The Following User Says Thank You to goozica For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,238
    Thanks Thanks Received 
    1,668
    Thanked in
    905 Posts

https://www.vijesti.me/vijesti/drust...nije-iskljucen

Gdje ste bili prethodnih 30 godina? Zinula guzica svima preko noći. Nama treba budzet Švice da sve namirimo.

Thanks Thanks Given 
    1,677
    Thanks Thanks Received 
    1,251
    Thanked in
    832 Posts

Ipak je do teritorije, znaci, nista ujedinjenje brace i ostali duhovni porivi?
    Pored teritorije upravo je i o duhu i rijec, Bosnjacima je na primjer draza Banja Luka, Srebrenica i Bijeljina jer su tamo i bili vecina i tamo odrasli, skolovali se, nego cijeli Novi Pazar i Tutin da im poklonis. Sad sto su tamo manjina zbog genocida i rastjerivanja je druga stvar, ali nije davno bilo kad je to bio njihov dom

Thanks Thanks Given 
    4,207
    Thanks Thanks Received 
    2,043
    Thanked in
    646 Posts

Quote Originally Posted by Dzi View Post
    https://www.vijesti.me/vijesti/drust...nije-iskljucen

Gdje ste bili prethodnih 30 godina? Zinula guzica svima preko noći. Nama treba budzet Švice da sve namirimo.
    Ja da sam na mjesto svih ministara ove vlade sad bih rekla "F*ck this shit" i zamolila DPS i Mila licno, a onda i Veljovica, Miga, Gvozda , pa i Aciku: "Vratite se, molim vas pa da se ovim ljudima vrati blagostanje i zadovoljstvo".

Sad je meni jasno da je DPS vrlo mudro vodio politiku svih ovih godina. Ovom narodu sto vise uzmes to ti se vise dive, a sto im vise dajes vise te pljuje. Mazohizam u izvornom obliku i za zadovoljstvo je neophodna sadisticka vlast.

https://c.tenor.com/cicpUvqR6CkAAAAC...hit-im-out.gif

31. The Following 3 Users Say Thank You to Kliker17 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4,207
    Thanks Thanks Received 
    2,043
    Thanked in
    646 Posts

Pored teritorije upravo je i o duhu i rijec, Bosnjacima je na primjer draza Banja Luka, Srebrenica i Bijeljina jer su tamo i bili vecina i tamo odrasli, skolovali se, nego cijeli Novi Pazar i Tutin da im poklonis. Sad sto su tamo manjina zbog genocida i rastjerivanja je druga stvar, ali nije davno bilo kad je to bio njihov dom

Vazi li ista logika za KiM?

Thanks Thanks Given 
    1,677
    Thanks Thanks Received 
    1,251
    Thanked in
    832 Posts

Vazi li ista logika za KiM?
    Ne, zato sto na Kosovu i Metohiji nije nacinjen gonocid nad Srbima, Albanci su tamo postali PRIRODNIM putem vecina jer su se kotili i kupovali zemlju od Srba. Zinula guzica za pare...

34. The Following User Says Thank You to Tripleta For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,312
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Opuštite se drugari, marionetska vlada je već postavljena u CG a uskoro će tako biti i u Srbiji i Bosni. Nećete imati prilike da likvidirate komšije čija vam krvna grupa ide na nerve.

Nula

Page 10 of 574 FirstFirst ... 678910111213142060110510 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)