Page 29 of 48 FirstFirst ... 1925262728293031323339 ... LastLast
Results 701 to 725 of 1194

Thread: Đoković vs Australija

Thanks Thanks Given 
    2,237
    Thanks Thanks Received 
    2,985
    Thanked in
    1,246 Posts

Pa, Novak ce u najboljem slucaju biti kontroverzna licnost, a u najgorem ne smijem da mislim. Javnost podjeljena. Biće u centru paznje svugdje to jeste al nisam siguran kako ce sponzori reagovati. Kako ce se izboriti zvizducima na terenima Mislim da niko nije toliko u zenu da ga to ne dotice.Vidim mnogo vise losih ishoda za njega nego dobrih. Eto me ka doktor Strange gatam.
    γνῶθι σαὐτόν

Thanks Thanks Given 
    1,418
    Thanks Thanks Received 
    5,604
    Thanked in
    2,630 Posts

Šta vele za imigracionog ministra Alexa Hawkea čija odluka će biti konačna

Inače, ministar je zanimljiva persona. Njegovi pogledi na svijet podosta su kontroverzni pa i radikalni. Kroz političku karijeru podržavao je da vjerske škole izbacuju učenike koji su homoseksualci, biseksualci ili transrodni. Sukobljavao se i s muslimanima, optuživan je za rasizam te je izrazito nesklon migrantima. Zapravo, on vjerno preslikava politiku premijera Scotta Morrisona.

izvor
    The more things change, the more they stay the same.

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,228
    Thanked in
    1,563 Posts

ali pripada liberalnoj partiji
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    1,418
    Thanks Thanks Received 
    5,604
    Thanked in
    2,630 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    ali pripada liberalnoj partiji
    Vele ovdje neki, AUS dri lekciju demokratije

Izaao i transkript intervjua sa graničnim snagama:

TRANSCRIPT OFINTERVIEWPREPARED BY AGS(Part 1 of 3)

5. The Following User Says Thank You to starwalker For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    482
    Thanks Thanks Received 
    1,918
    Thanked in
    810 Posts

Sad vec kad mene nije poslusao da ode iz zemlje i pozdravi te smecare tamo onda idemo jako do pobjede (ako je to moguce poslije ovoliko dana ne treniranja). E ako osvoji ima da se slavi kao nikad do sad, eto tako.

Thanks Thanks Given 
    40
    Thanks Thanks Received 
    113
    Thanked in
    63 Posts

Ako je on 16og bio pozitivan a danima nakon tog datuma mlatio medju onom djecom i isao po ostalim desavanjima i svjesno ugrozio zdravlje mnogih ljudi onda on ne moze biti neko za koga mogu da navijam pa da mi je brat rodjeni. Podvlacim ono AKO. Ne znam sto kaze zakon o personama koje svjesno krse izolaciju, kakve su kazne?
    Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...

8. The Following User Says Thank You to fotograf For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    26,227
    Thanks Thanks Received 
    8,419
    Thanked in
    4,145 Posts

Pa dobro prijatelju. Ne mora da navija. Sve ok. Eto ima tenisera doata pa Izaberi nekog.

Sent from my KB2003 using Tapatalk

10. The Following User Says Thank You to extravaganca For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    482
    Thanks Thanks Received 
    1,918
    Thanked in
    810 Posts

Onda navijaj za Nadala koji je vec poslije 9-10 dana od pozitivnog testa letio i doletio u Australiju, kuku koliko ih je potaracao dok je stigao, tek u avion tako mali prostor a on sa nezavrsenim 14sto dnevnim karantinom ..lele ti se lele

Thanks Thanks Given 
    482
    Thanks Thanks Received 
    1,918
    Thanked in
    810 Posts

Prastajte jer zaboravih da je ipak on vakcinisan, pa cak i ako prenese virus opet je vakcinisan

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Iscitah sad ovaj transkript, buklalno se vidi da su htjeli po svaku cijenu da ga proćeraju, bez konkretne argumentacije, da izbiflaju predvidjeni tekst i proceduru i da ga sto brže isprate napolje.. politika...

E sad ih prospi sve redom, uzmi pehar, popissaj se u njega ka binić u pehar ls i ostavi im ga na sred terena i izadji, sve im hebem...
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,228
    Thanked in
    1,563 Posts

Quote Originally Posted by fotograf View Post
    Ako je on 16og bio pozitivan a danima nakon tog datuma mlatio medju onom djecom i isao po ostalim desavanjima i svjesno ugrozio zdravlje mnogih ljudi onda on ne moze biti neko za koga mogu da navijam pa da mi je brat rodjeni. Podvlacim ono AKO. Ne znam sto kaze zakon o personama koje svjesno krse izolaciju, kakve su kazne?
    test je bio gotov 16og uveče ali ne znam kakva je procedura i da li su njega obavijestili to veče ili sjutra uopšte, izolaciju ti i kod nas odrede tek dan dva nakon pozitivnog testa

od 18. do 23. ga nije bilo u javnosti a 22. je imao urađen negativan test

svakako najvjerovatnije je da je iskulirao pozitivan test, nekada na početku pandemije je kazna kod njih za to bila zatvorska sad je samo prekršajna

Thanks Thanks Given 
    1,418
    Thanks Thanks Received 
    5,604
    Thanked in
    2,630 Posts

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    Iscitah sad ovaj transkript, buklalno se vidi da su htjeli po svaku cijenu da ga proćeraju, bez konkretne argumentacije, da izbiflaju predvidjeni tekst i proceduru i da ga sto brže isprate napolje..
    Yep.

(bilo je jače od mene )

16. The Following User Says Thank You to starwalker For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

Quote Originally Posted by NoLimit View Post
    Onda navijaj za Nadala koji je vec poslije 9-10 dana od pozitivnog testa letio i doletio u Australiju, kuku koliko ih je potaracao dok je stigao, tek u avion tako mali prostor a on sa nezavrsenim 14sto dnevnim karantinom ..lele ti se lele
    pisah sinoć za Nadala ođe. izvor za to je fudbaler Ninković, a to je izjavio za Kurir. guglalah sinoć i toga da se ne smije ući u Australiju 14 dana ako si zaraen nema niđe. mislim da Ninković, ne zna ba o čemu priča jer je rekao kako i dravljani Australije ne mogu da se vrate u svoju dravu 14 dana (ako su vani a pozitivni na Covid). izolacija je u paniji skraćena sa 10 na 7 dana, a treba ti negativan PCR test da bi uopte uao u avion

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
    Najveća tragedija u mom ivotu je smrt Ane Karenjine. - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    679
    Thanks Thanks Received 
    695
    Thanked in
    457 Posts

Quote Originally Posted by Caesar View Post
    Pa, Novak ce u najboljem slucaju biti kontroverzna licnost, a u najgorem ne smijem da mislim. Javnost podjeljena. Biće u centru paznje svugdje to jeste al nisam siguran kako ce sponzori reagovati. Kako ce se izboriti zvizducima na terenima Mislim da niko nije toliko u zenu da ga to ne dotice.Vidim mnogo vise losih ishoda za njega nego dobrih. Eto me ka doktor Strange gatam.
    Iza oca Srđana danas ide "igra protiv protivnika i publike"
    Voli Novak ove stvari izgleda, motiviu ga.E sada to je dno od čovjeka ako je istina ovo oko ugroavanja zdravlja, njegove navijače sigurno ne tangira to.Naći će se razlog i da se ta kognitivna disonanca umanji
    "to bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,666
    Thanked in
    3,833 Posts

test je bio gotov 16og uveče ali ne znam kakva je procedura i da li su njega obavijestili to veče ili sjutra uopšte, izolaciju ti i kod nas odrede tek dan dva nakon pozitivnog testa

od 18. do 23. ga nije bilo u javnosti a 22. je imao urađen negativan test

svakako najvjerovatnije je da je iskulirao pozitivan test, nekada na početku pandemije je kazna kod njih za to bila zatvorska sad je samo prekršajna

Budi siguran da jave istog trena kad je test pozitivan, a on valjda neće čekat rješenje sanitarne inspekcije da bi počeo da čuva druge od sebe. No me čudi da za njega nisu odradili onaj pcr test za sat i po što je gotov, a ne da čekaju dva dana da mu saopšte rezultate. No se ne bih čudio da se u Srbiji kola slome na nekog iz administracije ko je zadužen za javljanje rezultata.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

20. The Following User Says Thank You to NHM For This Useful Post:

acs

Thanks Thanks Given 
    40
    Thanks Thanks Received 
    113
    Thanked in
    63 Posts

Zasto prozivas Nadala? Kakvu poruku zelis da mi posaljes, zasto bih navijao za njega? Ne kapiram kakve veze ima Nadal sa pozitivnim Djokovicem koji svjesno seta medju narodom. Zasto ne osudis to?

Thanks Thanks Given 
    482
    Thanks Thanks Received 
    1,918
    Thanked in
    810 Posts

Ne osudjujem nista jer nemam dokaza za sve, kolega je gore napisao da se ne zna kad je dobio rezultate eto to na primjer ne znam ni ja.
    Ali cu bit realan za razliku od mnogih i reci cu sledece, da slazem se sa tobom i ostalima da je jako neodgovorno AKO je imao pozitivan test i radio stvari koje je radio, jako jako neodgovorno pa taman da mi je brat rodjeni sto ti kazes.
    Ali postoji ovo ali, sta ako je ovako ili onako, sta ako je mozda dva testa uradio 16og ili drugi 17og ujutro, ili kako god...malo se puta i kod nas desilo jer su i sami testovi nepouzdani kako i sami kazu.
    Svakako, sve ce to bit uredu.

Thanks Thanks Given 
    482
    Thanks Thanks Received 
    1,918
    Thanked in
    810 Posts

Mislim da se previse ide u neki dubinu po pitanju svega, testova, virusa, izolacija, zakona... mislim generalno ne samo vezano za ovaj slucaj.

Thanks Thanks Given 
    40
    Thanks Thanks Received 
    113
    Thanked in
    63 Posts

Ne osudjujem nista jer nemam dokaza za sve, kolega je gore napisao da se ne zna kad je dobio rezultate eto to na primjer ne znam ni ja.
    Ali cu bit realan za razliku od mnogih i reci cu sledece, da slazem se sa tobom i ostalima da je jako neodgovorno AKO je imao pozitivan test i radio stvari koje je radio, jako jako neodgovorno pa taman da mi je brat rodjeni sto ti kazes.
    Ali postoji ovo ali, sta ako je ovako ili onako, sta ako je mozda dva testa uradio 16og ili drugi 17og ujutro, ili kako god...malo se puta i kod nas desilo jer su i sami testovi nepouzdani kako i sami kazu.
    Svakako, sve ce to bit uredu.
    Zato sam i ja u prvom postu napisao AKO velikim slovima, jer se nadam da ipak ne bi namjerno to uradio...Mene licno za Nadala boli uvo, nema mi odvratnijeg tenisera...

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,228
    Thanked in
    1,563 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Budi siguran da jave istog trena kad je test pozitivan, a on valjda neće čekat rješenje sanitarne inspekcije da bi počeo da čuva druge od sebe. No me čudi da za njega nisu odradili onaj pcr test za sat i po što je gotov, a ne da čekaju dva dana da mu saopšte rezultate. No se ne bih čudio da se u Srbiji kola slome na nekog iz administracije ko je zadužen za javljanje rezultata.
    ja zato i napisah najvjerovatnije je da je iskulirao, on svakako u to ne vjeruje (ili ga je žena ubijedila da ne vjeruje) tako da nije ni svjestan da je to neka opasnost

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    225
    Thanked in
    150 Posts

ja zato i napisah najvjerovatnije je da je iskulirao, on svakako u to ne vjeruje (ili ga je ena ubijedila da ne vjeruje) tako da nije ni svjestan da je to neka opasnost
    Djokovic ne veruje vakcinama, a u koronu valjda veruje.
    Dao je samo za Bergamo milion eura ili dolara. Nije valjda dao toliku lovu za borbu protiv neceg u sta ne veruje.

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,228
    Thanked in
    1,563 Posts

dao je što je humanista, ako vjeruje u bosanske piramide i da se od prljave vode može gledanjem u nju napraviti čista onda me ne bi začudilo da vjeruje i u to da se korona dobija zagađenjem vazduha a ne šetnjom među djecom

28. The Following User Says Thank You to NSX For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    9
    Thanks Thanks Received 
    111
    Thanked in
    60 Posts

Ja mislim da nije bio pozitivan,falsifikovali potvrdu da bi mogao da ucestvuje i to je to.

Sent from my CPH2145 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1,418
    Thanks Thanks Received 
    5,604
    Thanked in
    2,630 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    pisah sinoć za Nadala ođe. izvor za to je fudbaler Ninković, a to je izjavio za Kurir. guglalah sinoć i toga da se ne smije ući u Australiju 14 dana ako si zaražen nema niđe. mislim da Ninković, ne zna baš o čemu priča jer je rekao kako i državljani Australije ne mogu da se vrate u svoju državu 14 dana (ako su vani a pozitivni na Covid). izolacija je u Španiji skraćena sa 10 na 7 dana, a treba ti negativan PCR test da bi uopšte ušao u avion
    Mislio na mogućnost ulaska u zemlju bez izolacije u karantinskim objektima, a ne bukvalno na zabranu vraćanja u zemlju. Ninković, koji btw igra tamo od 2015. se vjerovatno nije apdejtovao:
    New South Wales and Victoria, for example, have dropped the quarantine for fully vaccinated arrivals and for children under 12. Western Australia, however, requires 14 days quarantine.

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    225
    Thanked in
    150 Posts

dao je što je humanista, ako vjeruje u bosanske piramide i da se od prljave vode može gledanjem u nju napraviti čista onda me ne bi začudilo da vjeruje i u to da se korona dobija zagađenjem vazduha a ne šetnjom među djecom
    Ako ovo, ako ono...onda ne bi me začudilo...

Page 29 of 48 FirstFirst ... 1925262728293031323339 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)