Ne znam što bih ti rekao. Kada bi sjedio u kući sa prijateljima muslimanima, čuo bi njihovu zabrinutost i srdžbu, kada sjedneš u kuću sa prijateljima Srbima, čućeš njihovu zabrinutost i srdžbu. Nije lako biti na strani pomirenja jer ćeš neminovno pokupiti razne epitete, da si chetnik ili da si dps smeće itd. Očigledno je da treba malo relaksacije, a ona ne dolazi od jednostranosti kojoj su sklone "podijeljene strane".
Šešelj je nebitna politička figura. Lično ne vidim da nacionalizam dobija krila. Mislim baš suprotno, da nacionalizam nije bio nikad manje izražen. Kod nas je stanje ne baš dobro ali ne i gore u odnosu na Hrvatsku...
Zasto na Vijesti.me ne postoji nijedan clanak onoga sto se desava u BIH ova 2 dana i ono sto se desava u svijetu, a to je da ljudi bosnjaci protestuju u svim vecim svijestkim gradovima i skrecu paznju na desavanja u BIH, jer je tamo ocigledno srpska strana ponovo spremna da ratuje, valjda nisu nista naucili iz istorije - da sto vise napadaju sve im se vise smanjuju drzavne granice.
Inace velicanje ratnih zlocinaca i ratnih profitera u nekim sredjenim drzavama je izricito zabranjeno i zbog toga se ide u zatvor, cak i CDM pise o tome, ali na vijesti nema nista sto me pretjerano i ne cudi od tog portala, ali eto.
Šešelj je sa svojom strankom ispod cenzusa dakle parlament mu je nedostupan i ovako može da skreće pažnju sa raznih tv emisija isto kao i Čanak Čeda Jovanović Velja Ilić i slični likovi koje je vrijeme pregazilo.
Iako su sasvim drugačiji ideološki isto je to.
I Draginja svojim nastupima pokušava da privuče glasove nacionalista razočaranih u DPS i ne ide joj loše sudeci po izborima na Cetinju.
Ta stranka SDP u ovom momentu lagano ulazi u parlament lagodnije nego sto su ikada mogli od kad postoje po mom misljenju.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
rijetko koji portal je objavljivao išta u vezi ovoga. ja recimo vidio samo ođe
https://www.danas.rs/svet/region/sut...dijaspore-bih/
https://www.danas.rs/svet/region/sir...i-podrske-bih/
jasno je mnogo toga u vezi ovoga, nažalost. iz perspektive CG, bitno je da se nama što više bave Ameri, jer će to koliko toliko spriječiti SNS i njihove plaćenike u vidu Mande i drugova mu da rade ovakve stvari. a nije da nisu počeli
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
pa dobro, situacija oko Đokovića je glavna i na BBC, Guardian i mnogim vodećim svjetskim portalima. svakako je tužno što portali kod nas makar jedan članak o ovome nisu napisali
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Коначно су провалили да нико не жели исламску државу, па сад фрка. Налазе издајнике њихове ствари свуђе. Не би ме чудило да и Ердоган буде проглашен за таквога. Плус Хрвати више не желе статус икебане. Јбг, прошло вријеме... 😀
Aj da vidimo ocete li konacno uspjeti da napravite Veliku Srbiju.Nego tako i treba Bosnjacima iz BiH jer su vam oprostili devedesete, kakve su to budale, realno govoreci...
Bosnjaci Sandzaka su totalno druga prica, ne bi se dobro proveli to sigurno
Jedino Erdogan moze ocuvati Bosnu u ovim.granicama, ako je on pusti niz vodu aj zdravo. A Crna Gora vam je zavrsena prica, ovo je srpska drazava 100 %. S tim sto cete CG dobiti na tAcni politicki i brojcano, necete imati potrebe da ratujete, ima vas najvise i zavrsicete to mirnim putem
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Last edited by Tripleta; 10-01-22 at 17:34.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ja da se pitam posto gospoda iz tzv republike srpske oce da se odvoje dao bih im to,zauzvrat bi pripojio srbijanski dio sandzaka bosni i mirna bosna.
Kad smo stoka,da se podijelimo u torove
Sent from my iPhone using Tapatalk
Odavno govorim da je za Kosovo najbolje rjesenje bilo da se podijeli i zdravo,znam da se mnogima ne bi ni to dopalo,ali najbolje rjesenje mirnim putem.
Sent from my iPhone using Tapatalk
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...eta-24-januara
Novoformirano tijelo moći će osim izbora novog vršioca dužnosti (v.d.) vrhovnog državnog tužioca (VDT), da penzioniše glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića, kog vlast sumnjiči za saradnju sa bivšom vlašću.
nothing comes from violence and nothing ever could
Je li ovo realno?????
Ja ne mogu da vjerujem kakvi ljudi ovdje zive.
Do sad vam je plata dobra bila, je li?
#@&#**#&+ nezasitna, zavidna!!!!!
Umirilo bi vas da se toj medicinskoj sestri smanji plata?
Sve ove godine, INZENJERU, cutao si ko mula i zadovoljno uzimao tu istu platu svakog mjeseca srecan sto njome mozes da mases ispred nosa medicinskoj sestri koja je uzela duplo manje od tebe koja cisti povracke i krv, donosi i odnosi patke svaki dan dok vicu na nju sto nadredjeni sto pacijenti. Ali vazno da se ti zbog "diplome" i "plate" osjecas nadmeno.
E sad taman tom diplomom obrisi obraz mjesto gu**ce.
Da ste se ranije bunili na plate pa i da vam covjek da za pravo, ovako ste pokazali kakva ste bagra.
https://www.portalanalitika.me...ti-...icinska-sestra
"
Ekonomista će imati platu kao medicinska sestra", kazao je glavni sistemski inžinjer u Institutu za javno zdravlje, Marko Škatarić.
"Ja ću pocijepati diplomu elektro fakulteta. Imaću platu kao medicinska radnica u KCCG ", poručio je on.
Nadaju se da više neće biti podjela i očekuju da njihove kolege medicinski radnici stanu uz njih."
P.S. Prastajte, preburno reagovah. Ovo me je bas trigerovalo iako mi je ovaj "covjek" kolega po struci.
Last edited by Kliker17; 10-01-22 at 19:37.
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Онај морални талог који је даннас био испред амбасаде БиХ је успио да увриједи и саму БиХ. Сплачине су наопако поставиле заставу 😂
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...nije-iskljucen
Gdje ste bili prethodnih 30 godina? Zinula guzica svima preko noći. Nama treba budzet Švice da sve namirimo.
Pored teritorije upravo je i o duhu i rijec, Bosnjacima je na primjer draza Banja Luka, Srebrenica i Bijeljina jer su tamo i bili vecina i tamo odrasli, skolovali se, nego cijeli Novi Pazar i Tutin da im poklonis. Sad sto su tamo manjina zbog genocida i rastjerivanja je druga stvar, ali nije davno bilo kad je to bio njihov dom
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ja da sam na mjesto svih ministara ove vlade sad bih rekla "F*ck this shit" i zamolila DPS i Mila licno, a onda i Veljovica, Miga, Gvozda , pa i Aciku: "Vratite se, molim vas pa da se ovim ljudima vrati blagostanje i zadovoljstvo".
Sad je meni jasno da je DPS vrlo mudro vodio politiku svih ovih godina. Ovom narodu sto vise uzmes to ti se vise dive, a sto im vise dajes vise te pljuje. Mazohizam u izvornom obliku i za zadovoljstvo je neophodna sadisticka vlast.
https://c.tenor.com/cicpUvqR6CkAAAAC...hit-im-out.gif
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Opuštite se drugari, marionetska vlada je već postavljena u CG a uskoro će tako biti i u Srbiji i Bosni. Nećete imati prilike da likvidirate komšije čija vam krvna grupa ide na nerve.
Nula
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks