Page 9 of 574 FirstFirst ... 56789101112131959109509 ... LastLast
Results 201 to 225 of 14337

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2022]

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by miovrag View Post
    Ne znam za čem si glasao druze,al sto mene tice mislim da je vrijeme da stane na put sujeti i mržnji od strane medija iz druge države.
    Pitam se da je obrnuta situacija,sta bi onda bilo

Sent from my Poco X3 Pro using Tapatalk
    Što nije DPS dosad stao na put toj mržnji?

Da ne zaboravljamo ko je u ovu državu doveo i Pink i Informer, i ko ih je pustio da prosipaju ovuda septičke tankove o Vanji Ćalović i seksu sa psima.

Sad su se sjetili da zapomažu da se zabrane ti mediji.

2. The Following 3 Users Say Thank You to SKOJ For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,384
    Thanks Thanks Received 
    2,395
    Thanked in
    1,500 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Što nije DPS dosad stao na put toj mržnji?

Da ne zaboravljamo ko je u ovu državu doveo i Pink i Informer, i ko ih je pustio da prosipaju ovuda septičke tankove o Vanji Ćalović i seksu sa psima.

Sad su se sjetili da zapomažu da se zabrane ti mediji.
    Pa posalji e mail,najbolje mozda ti odgovore

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,667
    Thanked in
    3,833 Posts

Prilično sam siguran da se Medo_je zajebavao. Naravno da je glasao i za to da se huškačko medijsko smeće blokira, što dps nije radio. A možda sam poludio pa je kritikovao suzbijanje slobode lajanja čuš mene govora.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

5. The Following 4 Users Say Thank You to NHM For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    82 Posts

Utorak, 11.02.2020., 08:29

Vijeće Agencije za elektronske medije odlučilo je da će u Crnoj Gori reemitovanje pojedinih sadržaja u okviru programa televizija “Happy” i “Pink M” iz Srbije biti ograničeno na tri mjeseca.Kao razlog je navedeno promovisanje mržnje, netrpeljivosti i diskriminacije prema pripadnicima crnogorske nacionalnosti.Precizirano je da je riječ o programskim sadržajima “Dobro jutro, Srbijo”, “Ćirilica” i “Posle ručka” na Televiziji “Happy”, kao i “Novo jutro” na Televiziji “Pink M”.Vlasnik i direktor Pink medija grupe Željko Mitrović izjavio je da će Pink da poštuje odluku, ali i poručio da ta televizija neće cenzurisati nijednog gosta.U saopštenju se navodi da je Vijeće Agencije za elektronske medije zaključio da se ovim programskim sadržajima krše standardi, na čije poštovanje su se obavezale i Crna Gora i Srbija.

Kad je ovo uradio DPS prije dvije godine,govorili su Milo diktator,gotov je ,uvodi cenzuru,mrzi Srbe,

Thanks Thanks Given 
    4,207
    Thanks Thanks Received 
    2,043
    Thanked in
    646 Posts

Quote Originally Posted by holiday View Post
    Kad je ovo uradio DPS prije dvije godine,govorili su Milo diktator,gotov je ,uvodi cenzuru,mrzi Srbe,

[/FONT][/COLOR]
    Pa i za ove isto kazu, zar ne?

Ali se DPS prepao pa povukao odluku,sta bi sa tim?
    Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
    Fransoa la Rošfuko, francuski filozof

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    548
    Thanked in
    302 Posts

Pozdravljam odluku, uz nadu da ce isto se uraditi i ka medijima u nasoj drzavi na kojima je cest govor mrznje prema drugima narodima, a tog govora mrznje nema malo.
    Last edited by Brk; 08-01-22 at 17:41.

9. The Following 2 Users Say Thank You to Brk For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Božićna tišina

Ljudi daju sebi oduška, neko petardama, neko pištoljem ili dinamitom. Koliko to šenlučenje zaista ima veze sa Gorskim vijencem, a koliko je samo želja da se neko “oglasi” na pogrešan način, ostaje pitanje za neke sociologe kakvih kod nas vjerujem nema.
    Lako čovjek uzleti kad pomisli na Mojkovačku bitku i Božić. Takva žrtva, zima, snijeg i krv, brojčano stanje i rezultat, jesu za divljenje. Otuda i gađenje kad se olako poteže Mojkovačka bitka, za kakav predizbogrni miting, prepucavanje ili slogan na lokalnim izborima. O događajima poput takvog može se samo govoriti pošteno i sa divljenjem, dok tumačenja i bilo kakva veza sa današnjim stanjem na “terenu” ne dolaze u obzir. Tako se vrijeđaju sve žrtve koje nisu bile male.

Isto je i sa šestim januarom kad su stradali naši ljudi vraćajući se iz Amerike. Među onima koji su stradali kod Medova je i jedan moj. Zato taj datum ima posebno mjesto u porodičnoj istoriji, kad se miješaju tuga i ponos. Neko je krenuo nazad, da pređe pola svijeta da pomogne Crnoj Gori iako se vjerovatno i tad znalo da velike pomoći nema te da će biti kako se dogovore veliki. Uprkos svemu tome, jedan brod je krenuo nazad i taj brod i svi ljudi na njemu zaslužuju vječni aplauz. Da trešti i da se čuje od Amerike, preko Kanade, Italije sve do Crne Gore.

Ali iako su u nas prve dvije velike asocijacije na Božić vezane za rat, prva riječ kad se čestita Božić je “mir”. Mir Božiji, Hristos se rodi. Ali ne bi mi bili mi da ne shvatimo neke stvari pogrešno i protumačimo takođe krivo. Unazad nekoliko godina zadesio sam se na Cetinju za vrijeme Božića. Par ulica u kojima su bili “određeni” kafići bile su prohodne za pješake, ali se bukvalno hodalo po čaurama. Eto toliko se šenlučilo ili slavilo, kako se uzme.

Nije drugačije ni na Starom aerodromu ili u Maslinama i Zlatici. Ljudi daju sebi oduška, neko petardama, neko pištoljem ili dinamitom. Koliko to šenlučenje zaista ima veze sa Gorskim vijencem, a koliko je samo želja da se neko “oglasi” na pogrešan način, ostaje pitanje za neke sociologe kakvih kod nas vjerujem nema.

Zato kad god su dani Božića otvorim novine i preletim naslove. Dovoljno je svega par stranica da čovjek zaboravi na Mojkovac i Medovu. U posljednje vrijeme briljiralo je Berane. Pucnjave i eksplozije.

Nevinog čovjeka je pogodio rikošet. Neko to naivno naziva “strckotinom”. Jer, odomaćio se izraz usled mnogo zalutalih metaka. Strckotina previše mekano zvuči svima koji nisu ranjeni, a čovjeku u bolnici prošao je metak kroz tijelo i to nije nešto čemu bi se tepalo.

Bilo bi zaista lijepo da se za vrijeme Božića umjesto petardi i pištolja čuju crkvena zvona, kakva pjesma ili makar da bude tišina. Tišina je valjda istinska snaga pravoslavlja. U tišini ne bi bilo ovoliko rikošeta, pa ni strckotina.

I na mjestu gdje se dogodila Mojkovačka bitka uglavnom je tišina. Kao što i pod morem tamo kod Medova vlada tišina. U crkvama je uglavnom tišina. Valjalo bi ponekad da se toga prisjetimo, a ne samo kad prifali petardi i municije.

https://www.vijesti.me/kolumne/584336/bozicna-tisina
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

11. The Following 2 Users Say Thank You to Zedd For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Citam nesto ovo.
    https://www.vijesti.me/vijesti/polit...knjizice-dps-a
    Na stranu sto je Miranovicku Posjo smjestio u nekakav podgoricki NKT, za koji davno napisah da je prevara za uzimanje para. Valjda je zena u zdravstvenom sistemu, plus plata od Posja plus sad nekakav odbor direktora.
    Ono sto mene zanima, cemu sluze ta izmisljena mjesta i valjda je vrijeme da se ukinu DPS mjesta isisavanja novca sa budzeta.
    Cujes odbor direktora KBC, IZJ i Zavod za transvuziju krvi.
    Valjda te institucije imaju direktore i Ministarstvo koje upravlja budzetom.
    Sve te neke odbore direktora na mjestima dje je drzava vlasnik preko 70% treba ukinuti

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

13. The Following 3 Users Say Thank You to Hell Raiser For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4,207
    Thanks Thanks Received 
    2,043
    Thanked in
    646 Posts

https://pogled.me/uprava-policije-ra...ljena-ubistva/

"Nije bilo obracuna pripadnika organizovanog kriminala."

Dje nestadose ti organizovani ljudi?
    Pomirili se uslijed pojave novih klanova ili su se svi vec pokomatili medjusobno?
    Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
    Fransoa la Rošfuko, francuski filozof

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,667
    Thanked in
    3,833 Posts

https://www.vijesti.me/v/584475?utm_..._share_counter

Prvi put da vidim da neko otvoreno govori da nema stručnog kadra. Oće to kad se u kompaniji sa specifičnim strukovnim zahtjevima zapošljavalo isključivo po partijskom ključu.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Ono sto je meni upalo u oci je sledece. Nema namjestenih tendera pa im je mali posao. Cim nema izivljavanja 2x veca cijena od realnog posla i niko ti ne garantuje da ces da ga dobijes, niko se ne javlja. A male firme ne mogu da izdrze garancije od 20 do 30k, jer sumnjam da je tender ispod 200 000

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    82 Posts

Mali ili veliki tender,nije Vlada platila jednoj firmi ni kancelariski papir od avgusta prošle godine,koji su to prevarani jbt.
    Ovu bolijest treba micat.

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    82 Posts

“Bilo je pet krivičnih prijava koje su se odnosile na nepoštovaneje mjera od koji su tri bile na Žabljaku dvije u Pljevljima. Jedan prekršajni postupak je pokrenut zbog nenošenja maski. Ukupno je bilo oko 20 nepravilnosti, redovno su obilaženi objekti, fokus je je bio na objekte koji su organizovali doček Nove godine i zimske turističke centre Kolašin i Žabljak”, kazala je Vujošević.
    • 0SHARE

Bravo za Vladu.Samo jako i odlučno i bez povlaštenih kako je premijer obećao.
    Tačno se vidi boljitak iz dana u dan.

Thanks Thanks Given 
    557
    Thanks Thanks Received 
    2,709
    Thanked in
    1,396 Posts

20. The Following User Says Thank You to Ostoja For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,562
    Thanks Thanks Received 
    2,172
    Thanked in
    1,038 Posts

https://www.vijesti.me/vijesti/polit...ava-antisrbima

Imaju li ovi ljudi obraza,to je ta gradjanska opcija,pomiriteljska,blago nama s njima kao dio vlasti...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    6,192
    Thanks Thanks Received 
    13,742
    Thanked in
    5,208 Posts

To je jedna skupina teških splačina kojima je za krajnji cilj izgleda jedino da DPS-u vrati balans. Ovo je nevjerovatno šta rade, što je najjače izgleda im je i većina birača ovakog mišljenja pa to "gašenje" što najavljujete eo par godina možete mačku o rep zakačit. Znaju oni dobro da ovo ne remeti ništa njihovo biračko tijelo + vraću DPS iz naftalina - win/win.

23. The Following User Says Thank You to BiTrAtE For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

I BS je na istom zadatku, a bogomi i još poneki iz sadašnje parlamentarne većine, samo što je jedna stvar jasna DPS i SDP nikada više neće moći da truju CG.

Thanks Thanks Given 
    1,562
    Thanks Thanks Received 
    2,172
    Thanked in
    1,038 Posts

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    To je jedna skupina teških splačina kojima je za krajnji cilj izgleda jedino da DPS-u vrati balans. Ovo je nevjerovatno šta rade, što je najjače izgleda im je i većina birača ovakog mišljenja pa to "gašenje" što najavljujete eo par godina možete mačku o rep zakačit. Znaju oni dobro da ovo ne remeti ništa njihovo biračko tijelo + vraću DPS iz naftalina - win/win.
    To je sloboda koju smo osvojili 30og avgusta,evo nam srzentićka uskraćuje tu slobodu,u pravu je tripleta za neke stvari...

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by AdO_pG View Post
    To je sloboda koju smo osvojili 30og avgusta,evo nam srzentićka uskraćuje tu slobodu,u pravu je tripleta za neke stvari...

Koja je konkretno sloboda ugrožena? To što funkciju potpredsjednika skupštine obavlja čovjek koji glasa protiv predloga da rođenje jednog od najvećih sinova Crne Gore , Petra II Petrovića Njegoša bude državni praznik? To je ista stranka koja nam širi priče o multinacionalnosti, miru i toleranciji? Možda bi isti taj digao ruku da Erdogan dobije praznik u CG?
    Last edited by Director; 10-01-22 at 12:09.

27. The Following User Says Thank You to Director For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,562
    Thanks Thanks Received 
    2,172
    Thanked in
    1,038 Posts

Iako ni sam nisam pristalica Bs-a i slicnih,daleko su oni od seseljevaca,nadao sam se da je ta politika porazena,ali teško da će odje ikad to biti slučaj.

Ko god podržava vrijedjanje naših gradjana tj gradjanki cetinja u ovom slucaju i onakvo vrijedjanje jednog poslanika parlamenta naše drzave iako je ni sam uopšte ne simpatisem taj ne može da bude dobronamjeran i sigurno je pun zla i mržnje prema drugima.

29. The Following 2 Users Say Thank You to AdO_pG For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,667
    Thanked in
    3,833 Posts

Vele li ovo df stručnjaci da ministarka za medije ne zna svoj posao jer nije u svakoj situaciji i po svaku cijenu na strani svakog medija? Pa tim prije što je ministarka za medije treba da bude svjesna da mediji nisu svemoćni i da nemaju pravo da nekažnjeno šire mržnju samo zato što su mediji. No, mrziteljima nikad nije potaman kad se ograničava upotreba nekog alata koji je i njihov alat.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

31. The Following User Says Thank You to NHM For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

ljudi DF mora da brani Happy, Pink i slične javne toalete od medija. imaju istog sponzora, nije to ništa čudno. osim toga Manda, Maśa Kovačević i ekipa su redovni gosti ovih kanalizacija. slično su neki iz DPSa branili Informer nekad

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

33. The Following User Says Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by AdO_pG View Post
    Iako ni sam nisam pristalica Bs-a i slicnih,daleko su oni od seseljevaca,nadao sam se da je ta politika porazena,ali teško da će odje ikad to biti slučaj.

Ko god podržava vrijedjanje naših gradjana tj gradjanki cetinja u ovom slucaju i onakvo vrijedjanje jednog poslanika parlamenta naše drzave iako je ni sam uopšte ne simpatisem taj ne može da bude dobronamjeran i sigurno je pun zla i mržnje prema drugima.

Imamo mi Šešelja u CG koliko god hoćeš. Kada Adnan Muhović najgorim uvredama slobodno piše, bez ikakvih sankcija, kud ćeš veće slobode govora? E ne daj Bože da neko iz "srpskog sveta" tako govori kao Draginja, kao Adnan, da naziva "poturi*ama" vjernike i pripadnike druge nacionalnosti, što bi se činjelo.
    Počnimo prvo od svog dvorišta, đe se dozvoljava decenijama da se vrijeđaju ljudi na nacionalnoj i vjerskoj osnovi. Kada se neko naziva chetnikom, poserbicom, svetosavcem, onda je izgleda prihvatljivo jer se malo ljudi uopšte i javi da osudi neki takav istup. Odjednom svi postadoše osjetljivi, a sjećam se što se sve na istom ovom forumu pisalo za novljane kada im nije odgovarlo politički... No dobro, polako prolaze i takvi oblici kojima i jeste cilj da truju.

35. The Following User Says Thank You to Director For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,562
    Thanks Thanks Received 
    2,172
    Thanked in
    1,038 Posts

Ja govorim za sve,za muhovica sam više puta odje napisao da je splacina,za draginju nemam lijepo mišljenje jer je presrrala sa njenom pricom kojom oce da pridobije glasače itd.
    Sto se seselja tiče znamo šta je predstavljao devedesetih godina,a i sad bi da mu ga može bit.
    Srecom ova vlada ne da fašistima da se razmahnu,jer nacionalizam opet dobija krila,ne samo u cg i u regionu,a ja sam protiv toga bio i vazda ću biti.zlatio se komunizam i drug tito

37. The Following User Says Thank You to AdO_pG For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Баш да видимо хоће ли аем бити ревносна код олоши и талога из Градске телевизије.
    А није лоше што се Срзентићка јавила, ја сам био убијеђен да је одавно у.Америци.
    Наравно, не мислим да су сплачине само у Градској. Има тога базда по порталима колико хоћеш.

Page 9 of 574 FirstFirst ... 56789101112131959109509 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)