akumulator 95%.
da je alternator palila bi ti se lampica u toku voznje
Kako da znam jel mi crka akumulator ili alternator ne puni
Jutros da upalim samo cokce ck ck ck.upalim na kablove odvozim krug probam posle pola sata upali.posle 2 sata nece
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
akumulator 95%.
da je alternator palila bi ti se lampica u toku voznje
Meni napisao zadnja 11k prevarant
Fora je sto ljudi idu, pogledaju ga i onda ih pita koliko dajete max, kao na licitaciji, i tako upisuje imena i koliko ko daje, i onda na kraju licitacije zove onoga sto je dao najvise.
Ja bih mu jebo mater.
Prema tome, šta da ti kažem?
Hahahahha, nevjerovatno, mada i ima logike sa našim "kupcima" u većini slučajeva.
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
Rusi su takvi generalno, i onda apdejtuju cijenu na autodileru. Tako je meni neki kreten iz Bara, dogovorili se sve dao mi ziro racun da mu uplatim sledeci dan. Zove me covjek ujutru, ja sam brate prodao auto ovaj mi je ponudio 350e vise. Malo mi je falilo da podjem do Bara da mu glavu stucem.
A nikome ne kaze da treba da se plati carina, porez i prevod. Znaci 21%+5%+5%.
Prvo je placena, ali je onda vracena vlasniku zato sto je regano na RP table.
Ne mora da se plati posle cetvrte rege.
Pozdrav ekipo. Znate li nekog da prodaje polovne djelove za ford, osim alena. Treba mi za mondeo 4ku poklopac fara.
Last edited by drazen020; 10-01-22 at 15:28.
Elektro ventili ili vakumski ventil oba ih imas na 1.4hdi
Moze li iko da mi kaze da li postoji kod nas da se utvrdi zaprljanosti dizni konkretno na aurisu 2.2 D-cat iz 2008. Ovo auto sto gledam je dosta očuvano i vozeno je u cg i do bg i tirane, nema ni jedne mane osim te da dizne nisu mijenjane.
Neko mi kaze da ovi motori ne valjaju, drugi da valjaju i da su bez greske, takođe neka momčadija sa hrvatskog foruma kazu da se ovaj motor na aurisu mnogo bolje pokazao nego onaj kod rava i avensisa iz kojeg razloga to nisam pohvatao.
Covjek ga cijeni ispod 5000€ i plaćena mu je registracija do sledećeg januara. Ovo auto mi je potrebno iskljucivo za firmu.
Opet ja vise ne znam sta da uzmem do 5000€ kod ovih guba od prodavaca, svako auto starije od 2010, 180-220k gdje ga god povedem servis zadnji put rađen 2010-2012 ostalo enigma.
Poslato sa puslice upotrebom Tapatalk-a
Pogledah sinoc pred spavanje jesu li izasle cijene za novi sportage u njemacku iiiii jesu
startuje od 27k, skromno povecanje od skoro 10k. hibrid od 35
Sramota, j asam mislio da ce bit manje od tucsona a oni ga digli u startu 5 hiljda
a zbilja sam cekao taj auto ali stvarno to je mnogo pa da je neki premium
tojota rav4 hibrid startuje od 30k, a sportage hibrid 35k. Pa ni u ludilu ne bi trunke razmisljao pored rav4.
A makse, bas debil trebas da budes da izaberes kiu, a za manje pare imas rav.
Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka
Ja sam mislio bice hibrid za 28
A naravno da ih necemo uporedjivat
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Ne dostize mi auto radnu temperaturu (4 linije) na vozilu clio3 1.2 16v, sada kada je hladno vrijeme.
Relativno brzo je pokazalo 2 linije. Vozio sam 45 min. grad-magistrala i stadoh na pumpu. Posle punjenja goriva kad upalih auto, pokaza 4 linije i nakon par metara pade na 2.
Grijanje nisam palio bas da vidim za koliko ce dostici radnu temperaturu. Jesam na kratko upalio i izduvavao je bas topao vazduh.
Sad probah da zatvorim masku sprijeda da ne ulazi hladan vazduh i temp. odmah dodje na normalu.
Da li ipak u pitanju ostao otvoren termostat?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ima li jos nesto sto bi moglo uticati na temp na sta bih mogao obratiti paznju i prekontrolisati kod majstora?
Vozim auto od 0km do sad na 170k km...
Isto imam linije kao ti.
U 90% slucajeva auto dostigne 83-85c(obd dijagnostika) na dvije linije i drzi to kao normalnu radnu temperaturu.
4 crtice su mi se desavale jedino ljeti posle bas zestokog gazenja auta kad je napolje 50c...
Tad obicno pokazuje da je 87-88c temperatura rashladne tecnosti u motoru.
a 6 i 8 crtica mi se nikad nisu desile a nadam se i da nece
Bije ovaj sjever brate, ja mislim da ti je sve ok sa kolima, ne sjekiraj se
Ljeti-zimi, uvijek je bilo na 4 linije. Vidjecemo sta ce biti…
There are currently 22 users browsing this thread. (0 members and 22 guests)
Bookmarks