Page 5 of 574 FirstFirst 1234567891555105505 ... LastLast
Results 101 to 125 of 14337

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2022]

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,665
    Thanked in
    3,832 Posts

Pa jesi li namjerno gledao ranije pa se buniš što su radili u korist dps-a ili si prestao da gledaš sad kad rade u korist df-a?

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Quote Originally Posted by ASC View Post
    Jesu li to možda prije 30-og na Pinku i Informeru Beograđanke proglašavane njemačkim k*urvama?
    Jesu li prije 30-og dodjeljivanje državne nagrade za knjige u kojima se Srbi nazivaju "ništa ljudima"?
    Nešto vas ne vidjeh da ste se ovako uzjogunili kad je na ono smeće od Gradske 9na nepomenica od novinarke (inače porijeklom iz Srbije) raznim gadostima (poput possrbica, ako me pamćenje dobro služi) nazivala bar 30% stanovnika CG, dok je TV Bastilja, poput kanalizacije, godinama širila razne gadosti i otrovne emisije, priloge, kojima je cilj bio samo da zavadi narod, nego možda sam ja bio odsutan sa časa dok ste vi to osudjivali.
    Zaključak je, licemjerni ste većinom i jedni i drugi.
    Inače, ne gledam te kanalizacije od TV stanica ni jedne ni druge strane, štaviše rijetko uopšte gledam TV stanice, zlatili se streamovi, Stremio i Netflix.
    Last edited by technus; 04-01-22 at 17:26.
    Forever young, i want to be forever young

3. The Following 2 Users Say Thank You to technus For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,850
    Thanks Thanks Received 
    5,399
    Thanked in
    2,078 Posts

Quote Originally Posted by technus View Post
    Nešto vas ne vidjeh da ste se ovako uzjogunili kad je na ono smeće od Gradske 9na nepomenica od novinarke (inače porijeklom iz Srbije) raznim gadostima (poput possrbica, ako me pamćenje dobro služi) nazivala bar 30% stanovnika CG, dok je TV Bastilja, poput kanalizacije, godinama širila razne gadosti i otrovne emisije, priloge, kojima je cilj bio samo da zavadi narod, nego možda sam ja bio otsutan sa časa dok ste vi to osudjivali.
    Inače, ne gledam te kanalizacije od TV stanica ni jedne ni druge strane, štaviše rijetko uopšte gledam TV stanice, zlatili se streamovi, Stremio i Netflix.
    A koji ste to Vi te arbitrirate?

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Posmatračka misija
    Forever young, i want to be forever young

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by technus View Post
    Nešto vas ne vidjeh da ste se ovako uzjogunili kad je na ono smeće od Gradske 9na nepomenica od novinarke (inače porijeklom iz Srbije) raznim gadostima (poput possrbica, ako me pamćenje dobro služi) nazivala bar 30% stanovnika CG, dok je TV Bastilja, poput kanalizacije, godinama širila razne gadosti i otrovne emisije, priloge, kojima je cilj bio samo da zavadi narod, nego možda sam ja bio odsutan sa časa dok ste vi to osudjivali.
    Otprilike. Kad je usisivac iz Rastoka ovo pricao onda se nismo previse bunili.
    Ne mislim da je Vanja Ćalović doživela medijsku kritiku zbog svoje pripadnosti MANS-u, nego zbog jednog ponašanja koje je u potpunosti u sukobu sa javnim moralom. I jednog ponašanja za koje apsolutna većina crnogorske javnosti zna da je Vanja Ćalović akter toga što je u potpunom sukobu sa javnim moralom uopšte - kazao je Đukanović za podgoričku televiziju
    Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    548
    Thanked in
    302 Posts

Licemjerstvo je bez granica. Nikakvo vrijadjanje nema opravdanja i apsolutno svako je za osudu, ali volio bih da jednom se ovakve osude pisu i govore kada se vrijedja i neko drugi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Pa jesi li namjerno gledao ranije pa se buniš što su radili u korist dps-a ili si prestao da gledaš sad kad rade u korist df-a?
    Пријатељу, можда нисам довољно јасан.
    Откад је отворен Пинк не гледам гга. Митровић је из шињела М.Марковић изашао, ваљда нећу то да гледам. И касније је било од зла оца и од горе мајке. Стварно нећу сад почети.

Марић је фукара која зна посао, али је фукара. Био је глодур Дуге, по именима убједљиво најјачи часопис у exYU.

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

kad je ona smećarčina pričala kako ljude treba na traktore ćerat odavde onda se reagovalo. tako da ta priča ne stoji baš

Nula

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    548
    Thanked in
    302 Posts

Kada su pominjane ******** u skupstini ne sjecam se ovoga, cak je receno da nije govor mrznje. Onda ista ta osoba da potpuno isti nacin kao Seselj pise danas pa niko tu osobu da osudi.
    Ja cu osuditi svakog Srbina koji vrijedja bilo koga na bilo koji nacin. Ko ne osudjuje sve nego samo kako mu odgovora gori je od toga koji vrijedja.
    Last edited by Brk; 04-01-22 at 17:51.

11. The Following User Says Thank You to Brk For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,665
    Thanked in
    3,832 Posts

Quote Originally Posted by niksicanin 24 View Post
    Пријатељу, можда нисам довољно јасан.
    Откад је отворен Пинк не гледам гга. Митровић је из шињела М.Марковић изашао, ваљда нећу то да гледам. И касније је било од зла оца и од горе мајке. Стварно нећу сад почети.

Марић је фукара која зна посао, али је фукара. Био је глодур Дуге, по именима убједљиво најјачи часопис у exYU.
    Jasan si ti potpuno, isto kao što si bio jasan kad si napisao ovo:

Ко да смо са Марса пали, па заборавили Милов Минут, два, Марићево забрањивање Ђукановићевога помињања, Дпс-ов Информер. Мало им била државна тв, Порталаналитика, Антена М или Цдм... Пинк је био бруталан тих година, али Милова љубав ка Пинку није тада настала. Много старије је то. Ђукановић је препознат као највећи промотер Звезди Гранда у Црној Гори. Што је ваљда свакоме познато. И сад се дпс-овци чуде откуд ово овдје. Невјероватно.

To što ti ne gledaš pink i slične huškačke medije nije te spriječilo da prilično precizno opišeš kome su služili i na koji način. Moje pitanje tebi je bilo jednostavno: Sad kad znaš da isti ti huškački mediji, koje nisi ni ranije gledao niti ih gledaš sad, rade isto što i prije, odnosno isto ono što si u ovom citiranom dijelu kritikovao, ali sad u korist tvoje partije, šta misliš da treba da se uradi sa njima? Jer ako je tvoj odgovor pa nemojte da ih gledate, onda taj isti odgovor može da se primijeni na sve ono što si kritikovao. Ne mislim da je pitanje komplikovano.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Jasan si ti potpuno, isto kao što si bio jasan kad si napisao ovo:

To što ti ne gledaš pink i slične huškačke medije nije te spriječilo da prilično precizno opišeš kome su služili i na koji način. Moje pitanje tebi je bilo jednostavno: Sad kad znaš da isti ti huškački mediji, koje nisi ni ranije gledao niti ih gledaš sad, rade isto što i prije, odnosno isto ono što si u ovom citiranom dijelu kritikovao, ali sad u korist tvoje partije, šta misliš da treba da se uradi sa njima? Jer ako je tvoj odgovor pa nemojte da ih gledate, onda taj isti odgovor može da se primijeni na sve ono što si kritikovao. Ne mislim da je pitanje komplikovano.
    Наравно да сам за забрану или макар одузимање националне фреквенције.

Thanks Thanks Given 
    1,905
    Thanks Thanks Received 
    1,869
    Thanked in
    770 Posts

https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...ace-na-slobodi

aj taman neka ih puste da se malo pucaju, nije bilo odavno toga, nekako je dosadilo setat po ulici siguran da te nece neki zalutali metak sasit...
    Quote Originally Posted by Biznismen Podgorica View Post
    Oli da se kladimo ti das 50e a ja cu 200e.
    Ako ne prodje ti imas 200e.. :wink:

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by ASC View Post
    Jesu li to možda prije 30-og na Pinku i Informeru Beograđanke proglašavane njemačkim k*urvama?
    Jesu li prije 30-og dodjeljivanje državne nagrade za knjige u kojima se Srbi nazivaju "ništa ljudima"?
    Pričalo se isto to, ako ne i gore. "Republika" DPS-ova je objavljivala tekstove u kojima su se Srbi poredili sa psima, CKL tonuo još niže, RTCG slavila u emisijama saradnike fašista. Ne moraš ići prije avgusta, svi znamo šta poslanica "građanske partije" i sad poručuje 30% stanovnika ove zemlje.

Da se vratimo na to ko je kriv. Razne Pinkove i Informere je DPS doveo u Crnu Goru po savjetu Bebe Popovića. I isti oni koji sad kukaju su im tada aplaudirali za priče o Vanji Ćalović i dalmatincima.

Mi na uređivačku politiku Happy TV i Šešeljevo mentalno zdravlje ne možemo uticati. Možemo zabraniti emitovanje u CG i mislim da se svi slažemo da to treba uraditi, jer ih je jedino prethodna vlast dosad od zabrane i štitila.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,665
    Thanked in
    3,832 Posts

Наравно да сам за забрану или макар одузимање националне фреквенције.
    Hvala.

Thanks Thanks Given 
    6,609
    Thanks Thanks Received 
    6,296
    Thanked in
    2,625 Posts

Nevjerovatno da razglabate oko ovako nebitnih stvari
    Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
    Have a parachute.

18. The Following 2 Users Say Thank You to Antares For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4,207
    Thanks Thanks Received 
    2,043
    Thanked in
    646 Posts

A evo su i svi CG politicari osudili ovo.
    Glavna vijest u svim novinama.

Kako se sad rijaliti Seselj zvezda raduje i smije koliko je prasine u regionu digao mlateci gluposti.
    Ako mu Maric daje na znacaju, zaboga neka ga normalni mediji ignorisu. Posebno mediji u CG.

Ovo je za njega i Marica igra.
    Bojkotujte svi igru i nece je biti.

Da vi ovdje ne pisete stranice i stranice i da CG mediji ne prenose i ne dizu buku ne bi se znalo ni da je ova protuva ziva.

Ali nekome iz CG medija odgovara da se ovim budalastinama da na znacaju. E to je vec planirano i vrlo podmuklo.
    Last edited by Kliker17; 04-01-22 at 19:11.
    Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
    Fransoa la Rošfuko, francuski filozof

20. The Following 4 Users Say Thank You to Kliker17 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,541
    Thanks Thanks Received 
    524
    Thanked in
    250 Posts

Šešelj je obična bitanga čije riječi nikoga ne bi trebalo da uzbuđuju. Da je rekao, da smo izabrani, najbolji, najplemenitiji narod... biste li pomislili da smo stvarno takvi? Bismo li ga citirali i tu njegovu tvrdnju smatrali nečim mjerodavnim? Po onome što čujem i pročitam TV stanice poput Happy, Pinka, a izgleda i naše gradske... su zastiđe. Generalno, prilično sam sumnjičav u vezi sa vrijednostima ljudi koji uopšte prate takve programe.

22. The Following User Says Thank You to Stradivari For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,457 Posts

Quote Originally Posted by Kliker17 View Post
    A evo su i svi CG politicari osudili ovo.
    Glavna vijest u svim novinama.
    Od srpskog dijela DF-a ni rijeci, ali od njih se i ne ocekuje.
    Demokrate standardno uzdrzane
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Thanks Thanks Given 
    3,429
    Thanks Thanks Received 
    405
    Thanked in
    248 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Mi na uređivačku politiku Happy TV i Šešeljevo mentalno zdravlje ne možemo uticati. Možemo zabraniti emitovanje u CG i mislim da se svi slažemo da to treba uraditi, jer ih je jedino prethodna vlast dosad od zabrane i štitila.
    Pa kaće to ova vlast uraditi, koliko mandata treba da prođe?

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,665
    Thanked in
    3,832 Posts

Kontrola medijskog prostora i ono što se većinski servira milionima ljudi nije i ne može biti nebitno. Šešeljevo baljezganje je samo jedna kap u moru hovana kojim mediji u Srbiji posipaju Crnu Goru i Crnogorce. Uticaj tih medija se ogleda i u stavovima o Crnoj Gori koji su dominantni u Srbiji, a prisutni su i kod opozicionih lidera većine stranaka, o sns-u sa satelitima da i ne govorimo. Ako će i poslije Vučića politika prema Crnoj Gori da bude ista, onda je potpuno nebitno da li je na vlasti Vućić ili neko drugi. Kad se iz vrha države i spc plasira priča da je Srbima gore u CG nego što im je bilo u ndh, onda to nije nebitno. Kad se cijela strana država mjesecima bavi lokalnim izborima u Crnoj Gori, sa medijskom podrškom jednoj opciji koja je plaćeni pion tuđe države to nikako nije nebitno. Pitate se ko gleda happy i pink? Pa mnogo manje ljudi ne gleda nego što gleda. Viđeli ste kako su izvještavali o protestima u Srbiji, o bagerima i gumenim čekićima, a to je isti njihov narod. To nisu mentalno bolesni Srbi nego pravi Srbi, pa opet većinska Srbija gleda ono što emituju stanice sa nacionalnom frekvencijom.

Razmislite malo prije nego što izjavite da medijska propaganda nije bitna.

26. The Following 5 Users Say Thank You to NHM For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4,207
    Thanks Thanks Received 
    2,043
    Thanked in
    646 Posts

DF-u za ovaj balans sluzi PZP. Tako su pomirili sve strane i ne gube ekstremne glasace.

Da ti pravo kazem nista mi ne znaci da svi pojedinacno osude ovo. Zar cemo u skupstinu da usvajamo rezolucije o osudi izjave ovoga i onoga i da se svi poslanici svaki put jasno izjasne. Ali i tad postoji dugme "uzdrzan".

Uvukoste i mene u ovu raspravu koj nicemu ne vodi, a samo pokusavam da objasnim svim ostrascenima koliko je besmislena.

Hoce li Cetinjankama biti lakse ako Manda osudi Seseljeva baljezganja, hoce li reci, e sad nas vise to ne pogadja i Srbi su dobri? Ne. Pa zasto onda da ga pitamo uopste?

Niko se ne bavi time sto se u toj emisiji zene nazivaju "ku****" To je meni daleko gore od bilo kojih drugih izjava koje javni medij prenosi. To je taj sovinisticki odnos prema majkama, sestrama, zenama i cerkama. Sve su zene ..... Ti ljudi koji uredjuju tu emisiju to misle i o Srpkinjama. Nema to veze sa CG.

U pravu je bio Popaj iz Buksovaca:

"Nasi svi politicki problemi ce prestati kad promijenimo nas odnos prema zenama."
    Tacno je tu korijen svih problema Balkana i Bliskog Istoka.

Last edited by Kliker17; 04-01-22 at 19:55.
    Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
    Fransoa la Rošfuko, francuski filozof

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

sačekaćeš @NHM da ti neko odgovori. ođe sam mnogo puta pitao likove kao Čoda što misli o tome da su izbori u jednom za građanina Srbije totalno nebitnom gradu kakav je Nikšić, bili glavna tema u medijima SNS. nema veze što su ljudi SNSa bili u NK, sipali pare DFu. sve je to okej, jer je Maśa Kovačević, dokazani četnik i ljubitelj Šešelja sad naš, pa ono

dakle, nula

„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

...

Razmislite malo prije nego što izjavite da medijska propaganda nije bitna.
    Medijska propaganda je svakako bitna, ali mi na to što se medijska i politička scena u Srbiji pretvaraju u nekakvog izvitoperenog mutanta ne možemo uticati. Ono na šta možemo uticati je da ne prenosimo te kanale i da ne dajemo tim porukama dodatno na značaju dižući histeriju oko njih.

Ono što je daleko bitnije od naše kritike šovinizma u susjednim zemljama je da se mi sa istim obračunamo ovdje. Ali tu smo kilavi. Lako je Šešelja osuditi, ali niko iz DPS-komitskog bloka nije Draginju osudio kad je pljunula trećinu stanovništva ove zemlje. Niko iz pro-srpskog bloka nije osudio priče da etnički Crnogorci ne postoje ili su nule od ljudi.

Jaki smo kad tuđe poruke mržnje treba osuditi a nigdje nas nema kad treba "svoje". Puno bi bolji ljudi bili da je obrnuto.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    sačekaćeš @NHM da ti neko odgovori. ođe sam mnogo puta pitao likove kao Čoda što misli o tome da su izbori u jednom za građanina Srbije totalno nebitnom gradu kakav je Nikšić, bili glavna tema u medijima SNS. nema veze što su ljudi SNSa bili u NK, sipali pare DFu. sve je to okej, jer je Maśa Kovačević, dokazani četnik i ljubitelj Šešelja sad naš, pa ono

dakle, nula

Црна Гора је директно учествовала у смјенама власти у Србији. Неколико пута. Годинама су одавде пљувани носиоци власти у Србији, то је на дневном нивоу било. Са друге стране је било ћутање. Годинама. Оно, боље да су наставили тако, с обзиром.ко одговара. Ја сам се питао, а нисам био усамљен зашто се у БГ ћути. Био Слобо, Коштуница.или Тадић на власти. Било је неких одговорљ, нпт. кад су ове олоши признали лажну државу Косово, али су то били спораични излети. Јбг много је јача Подгорица у Београду, него Београд у Подгорици и то ће још дуго трајати.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,665
    Thanked in
    3,832 Posts

Možemo uticat tako što ćemo smeće zabranit za emitovanje makar u sopstvenoj državi i naći mehanizam da se pokrene postupak protiv tih medija u Srbiji, nezavisno od toga što u tom dijelu nećemo ništa postići.

Sve i da je istina da je Draginja sve Srbe nazvala pssrbicama, njena partija ima 3.14% podrške u Crnoj Gori, a izjave od gorem položaju Srba u CG od onoga u ndh došle su od spc, koja ima povjerenje koliko procenata ljudi u Srbiji i u CG? A tu izjavu podržala i prenijela makar dva ministra iz vlade Srbije. Opet, da ne ponavljamo bjesomučno ponižavanje Crnogoraca od srbijanskih medija koje gledaju milioni ljudi. Draginja vs patrijarh spc i nekoliko ministara u vladi Srbije. I to sve pod uslovom da je činjenica da je Draginja manita sve Srbe u CG nazvala pssrbicama.

skoj - Vazda si izjednačavao stvari koje nisu čak ni u principu baš iste, a kamoli u svom obimu i realnom uticaju.

32. The Following User Says Thank You to NHM For This Useful Post:

Page 5 of 574 FirstFirst 1234567891555105505 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)