A neće, dobri su ljudi to...
Samo da skapiraju šta znači riječ izolacija...
Poslato sa kornjo komunikatora Z Fold 3
Primjerene reakcije kompetentnog tima; kontinuitet najboljih rezultata u datim okolnostima
Početni uspjeh umanjila nedoraslost tima epid. izazovu, no rezultati nisu toliko loši
Početni uspjeh poništile pol. motivisane odluke i selekt. mjere; gubitak kompasa tima
Neprimjeren pristup i pogrešna strategija od starta; manipulacija javnošću
A neće, dobri su ljudi to...
Samo da skapiraju šta znači riječ izolacija...
Poslato sa kornjo komunikatora Z Fold 3
U Baru u dom zdravlja je kasapnica danas. Dvije doktorke a 50-oro ceka na pregled....
Mnogi koji cekaju jedva stoje na noge, sa visokom temperaturom su mnogi tu i jedva izdrzavaju.
Last edited by stara.dama; 04-01-22 at 12:14.
Nike mi ninarod jasan, svi su potrcali kod doktora. Stani par dana. Ne mora odmah hemomicin
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Pa vjerovatno zato sto su bolesni.
Prema tome, šta da ti kažem?
Pa ne ides isti sekund kod doktora valjda kad si bolestan. Mozda neki caj, neka supica i nesto
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...sace-odgovorne
Jedan od ljekara u budvanskom Domu zdravlja radio je uprkos tome što mu je određena samoizolacija, a svi koji su učestvovali u tom propustu - od menadžmenta i ljekara Doma zdravlja Budva do epidemiologa u Institutu za javno zdravlje - biće adekvatno sankcionisani, poručili su iz Ministarstva zdravlja.
treba da liječi ljude a on zaražen na posa' dolazi. i šta onda očekivati
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
U Herceg Novom je danas u jednom trenutku bilo (slobodna procjena) preko 100-injak ljudi u redu za COVID19 ambulantu a mnogi su posli kuci jer vise nisu mogli da cekaju. Kad kazem slobodna procjena veoma sam skroman, ko je iz Novog biti ce mu sve jasno kada kazem da se red zavrsavao kod magistrale.![]()
2590 zaraženih. Dnevni rekord
U istom vremenskom periodu registrovano je 2.590 novih slučajeva koronavirusa, na 6.994 analiziranih uzoraka.
Ukupno 14,623 aktivna slucaja
Brat se testirao 2× negativan. Sve simptome ima. I gazda ga zvao da mora na posao da ide. Kaze 100% ima koronu al mora da radi. Kolko li ce naroda pospremit jer radi u jednu prodavnicu a u kontaktu svaki dan sa masu osoba...
Last edited by pauki; 04-01-22 at 15:26.
Ima li iko nekoga da zna da ima teze simptome? Ja znam masu zarazenih ali su svi od omikrona lagani simptomi.
Послато са SM-F926B помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Isprđela korona da ‘prostite
Sent from my iPhone using Tapatalk
ANALIZIRANA 6.994 UZORKA
Pozitivno 37 odsto testiranih - 2.590 novih slučajeva, preminule dvije osobe
Novopozitivni slučajevi po opštinama:
- Podgorica 1.205
- Nikšić 288
- Bar 160
- Budva 129
- Kotor 119
- Berane 113
- Cetinje 109
- Tivat 93
- Herceg Novi 76
- Bijelo Polje 75
- Danilovgrad 66
- Kolašin 38
- Pljevlja 29
- Mojkovac 25
- Ulcinj 14
- Tuzi 11
- Andrijevica 10
- Žabljak 8
- Petnjica 7
- Plužine 5
- Rožaje 5
- Šavnik 3
- Plav 2
Udio novopozitivnih slučajeva u ukupnom broju testiranih za 03.01.2022. godine je iznosio 37,03 odsto.
Ukupan broj preminulih povezanih sa COVID-19 infekcijom u Crnoj Gori od početka pandemije je 2.422.
Do 15:00 časova prijavljen je oporavak kod 472 pacijenata.
Uzimajući u obzir sve novootkrivene slučajeve kao i broj oporavljenih, ukupan broj trenutno aktivnih slučajeva COVID-19 u Crnoj Gori iznosi 14.623.
Trenutno aktivni slučajevi po opštinama:
- Podgorica 7.261
- Nikšić 1.254
- Kotor 847
- Bar 737
- Cetinje 686
- Budva 664
- Tivat 573
- Berane 526
- Herceg Novi 454
- Danilovgrad 320
- Bijelo Polje 301
- Pljevlja 278
- Kolašin 193
- Ulcinj 117
- Mojkovac 113
- Tuzi 81,
- Andrijevica 74
- Rožaje 46
- Žabljak 39
- Petnjica 20
- Plužine 14
- Plav 12
- Šavnik 12
- Gusinje 1
Od početka epidemijskih dešavanja (mart 2020. godine) ukupan broj registrovanih slučajeva infekcije novim korona virusom u Crnoj Gori je 177.455.
Ja sam prvi dan imao oko 38, sinoć 38.5 i nije htjela da padne ni posle dva paracetamola. Tek jutros kad sam popio još dva se stabilizovala. Grlo me boli užas, jedva gutam a kad iskašljavam šlajm kao da mi neko zabija nož u grlo mi je osjećaj. Vadio sam nalaze i generalno su dobri ali sam zbog grla dobio amoksicilin da mi se ne razvije angina. Zakazali su mi pregled za petak.
Sent from my 2109119DG using Tapatalk
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...za-imunizaciju
Milena Popović Samardžić smijenjena je sa mjesta načelnice Odjeljenja za imunoprofilaksu, pripremu i kontrolu putnika u međunarodnom saobraćaju u Institutu za javno zdravlje.
Tu odluku, prema nezvaničnim informacijama, donio je direktor IJZ Igor Galić.
nastavlja se praksa, dobra stara. ko god zna da radi posao taj se miče. jednostavno ne klima glavom i ne podržava stavove dotičnog i ide ostavka
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
She is only here to annoy herself!
ne slažem se sa njenim odlukama ali tragikomično je da Galić smijeni nekoga
She is only here to annoy herself!
Ni ovo prvo ne znamo. Imas tog naroda koji je preza da se cmače i rukuje, čak ni kad je bolestan. I da ide na posao, u gužvu, itd. Izolacija nije za zaražene bez neke.
U tom kontekstu i ova smjena u Institutu. Ako sam pretrčala vijesti, smijenjena je koliko juče opravdala što je na poslu neko ko je trebalo da bude u izolaciji. Apsolutno nemam razumjevanja za ove naše stručnjake, ali ni za ovo.
Što se situacije (brzine interneta) kod nas - možemo samo da čekamo svoj red.
Uvjerio sam se definitivno da vecih hipohodara u svijet nema do u Crnu Goru. Sto ce vi to vadjenje nalaza svako malo za svaku stvar ljudi moji?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Neki dan kad sam ja bio isto je bila ludnica..
Nego primjetih nesto kad sam cekao u red, pored ulaza u DZ, tacno nasuprot ulaza u hitnu, imaju neka vrata, ne znam da li je to wc ili sta li je, al sam vidio da pojedini, pretpostavljam "vezasi", dodju tamo, gospodja iz ambulante izadje iz kontenjera, podje do njih, odradi test, i tako se proseta par puta, test, zdravstvena, terpaija... dok mi ostali cekamo ko medjedi...
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Kad i ovi vode politiku ko i NKT i DPS nekad.
Bukvalno je smijenjena zbog toga sto se 5 dana pise o situaciji u Budvi i kako je zarazeni ljekar poslije 3 dana mogao da radi sa pacijentima koji su oboljeli od Kovida. Teska budalastina voditi neki resor na osnovu glupih komentara u novinama. Sad svi strucnjaci.....
Na stranu sto Galic veze nema, ne moze se voditi IZJ na osnovu komentara sa CDM, Vijesti i Twittera
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks