Ne znam toga ko ne voli Nutellu, ali isto kao gore s majonezom, da ti se ogadi i zivot i sama Nutela poslije ovog videa:
la:
Gledao sam nedje prije X godina takmicenje tog tipa. Pakao, niisam majonez jeo poduzi period poslije toga![]()
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Ne znam toga ko ne voli Nutellu, ali isto kao gore s majonezom, da ti se ogadi i zivot i sama Nutela poslije ovog videa:
la:
FunFact: Piše se Thomy
I ja sam saglasan, ruska nije ruska bez tog gospodina.
The more things change, the more they stay the same.
Jedino jelo na svijetu koje ne volim je džigerica. Inače sam smatrao ljude koji "ne jedu ovo ili ono" nekulturnim i jedan dan džigerica za ručak, imao sam umrijeti od onoga metalnog ukusa.
Ali nisam htio da odustanem, da postoji jelo koje ne jedem...Spremao je u mlijeko, u vino, u začine da stoji prije prženja, ama nema sile. Tako da sam ušao u klub nekulturnih, ali samo sa jednim jelom![]()
Pita sa krompirom. Ostane mi neki metalni ukus u ždrijelu, užas.
Prije dvije i po godine je otvorena ova tema i ja još ne mogu da pronađem nešto što ne mogu ili nisam pojeo.Istina,ne probah nešto puno od egzotičnih ili bizarnih bjelosvjetskih jela,ali,ovo sa prostora Balkana što se sprema...sve mogu i manje više volim
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Boranija. Definitivno boranija. Radije bih gladovao danima, i danima, ali boraniju ne bih ni pomirisao.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks