Isto ko i prošle godine. Nikakvo.
James Tiberius Kirk
Izvjestaj od juce
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...one-u-kolasinu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se ono kaže, "u svakoj šali..."
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
Danas na 1450 top. Nije bilo 20 ljudi, staze top.
Dje kupit skije, polovne, a da ne kostaju ka nove?
Iskljucenje mozga samo osta.
ABV ski servis. Povremeno iskoči nešto fino kod njega...
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
Strucnjaci
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...i-kanalizacije
Od 21:30 minuta
Always,forever and beyond ...
Ova dva dana visoke temperature, kisa.
A i prognoza je je#ena, visok plus. Bojim se nista od skijanja.
Jugovina je bila danas u Kolašin, kiša padala oko 7 stepeni je bilo bojim se da ništa od skijanja za praznike ako ne padne sjutra snijeg jer su posle toga najavili lijepo vrijeme.
Sent from my 2109119DG using Tapatalk
Evo je prognoza za Kolašin
Sent from my 2109119DG using Tapatalk
Kisa ubi evo tri dana,slaba vajda za skijanje.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
James Tiberius Kirk
Ode snijeg.
Topovi su za sad jedna velika zelja
A i da ih ima, pretoplo je da bi radili.
Mora biti u minusu temperatura.
val d'isere, u januaru..nema veceg meraka
Skocih jutros do Kolasina da otvorim sezonu za ovu godinu. Ocekivao sam da ce biti ljepsi dan, jer je do Kolasina sve bilo sunce, medjutim gore vjetar jak, magla na gornje skijaliste i snijeg. Ostah zato na 1450, totalno razocarenje, citava staza premela, na nju jedno 10cm neutabanog snijega a ispod ledena ploca, zastidje na sta to lici. Put do skijalista cini mi se u nikad gorem stanju. Radnici standardno krmasti i nezainteresovani za bilo sta. Spustih se jedno 6-7 puta i nazad, bas me smorilo. Nasega turizma, daleko bilo.
Last edited by dusman; 30-12-21 at 14:07.
Kako sam popizdio zbog puta. Rekli su da su ga sredili a ono auto da slomis od Kolasina do tamo. Prasad neuka i nestrucna. Kao nijesu imali vremena. Put je isti kao kad sam ga vidio zadnji put kad sam ispraca proslu skijasku sezonu. Prosle zime sam pocijepao gumu i iskrivio felmu zbog jedne rupcage koja je bila tolika da je bila od jedne do druge ivice asfalta (ko zna, zna o cemu pricam). Ta rupcaga je prisutna bila i dlaje proslog vikenda kad je bilo otvaranje. Popisam im se u takvo otvaranje ako ce tako skijase docekivat.
Ebalo ih 45 km staza. Niti puta niti ugostiteljskog kapaciteta, niti vjestackog osnjezavanja, niti ljudskog parkinga, a puna usta "45 km staza", i oce ski pass da naplacuju 25 eura. Posto dvosjed na 1450 nece radit, tu i nema 45 km staza, no mastaju.
Skijaliste svaljuje odgovornost o putu do skijalista na Opstinu Kolasin, a Opstinu Kolasin boli kita za put i kako se turisti proc do skijalista, taman ka da ga se ne tice i ka da nema nista od tog skijalista, no se prave Englezi.
Seljoberi, lopovi i mafijasi nam vode turizam!
Nevjerovatan mi je osjecaj da svi ljudi sto tamo nesto rade isto kao da rade pod nekom prisilom, kao da su po kazni nekoj tu. Niko da se nasmije, da ti ne daj boze rece dobar dan, no eto…
Vrhunac dana jos udarih autom neko pasce sto mi izlece na put, jedno 150 eur stete…
Rece mi drug koji je bio prije neki dan na 1600 da je donekle bolja situacija sa odrzavanjem staze, ali gorr bas zavisi od toga kakav je dan, zna da bude prilicno zaje*ano vrijeme na vrhu
niko da pita za kucka je li preteka...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks