Ovi sojevi mogu da se pojavljuju u nedogled a život mora teći dalje. Umjesto da ide ka boljem, mi ćemo i sa vakcinama dočekati novu godinu u kućama.
Primjerene reakcije kompetentnog tima; kontinuitet najboljih rezultata u datim okolnostima
Početni uspjeh umanjila nedoraslost tima epid. izazovu, no rezultati nisu toliko loši
Početni uspjeh poništile pol. motivisane odluke i selekt. mjere; gubitak kompasa tima
Neprimjeren pristup i pogrešna strategija od starta; manipulacija javnošću
Uzdaj se u se i u eventualnu blagost omikron varijante.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ovi sojevi mogu da se pojavljuju u nedogled a život mora teći dalje. Umjesto da ide ka boljem, mi ćemo i sa vakcinama dočekati novu godinu u kućama.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrva...mjere-15139064
Hrvati popuštaju mjere
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Mislim da nece tj nadam se da nece biti mnogo strozije mjere. Mislim da nema potrebe za tim vrh ili smo stigli ili blizu. Omikron je mjesec dana kod nas, i ocigledno je na nivou obicnog gripa.
Tokom svih ostalih dana do 12. januara, radno vrijeme svih ugostiteljskih objekata, uz posjedovanje COVID potvrde je ograničeno do 22 sata, uz napomenu da je tokom kompletnog radnog vremena, u potpunosti zabranjeno izvođenje i emitovanje muzike i uživo i sa zvučnika.
najgluplja mjera svih vremena. kako puštanje muzike utiče na virus!?
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
Tako što ti ubije volju za izlaskom u kafane bez muzike, sjećam se prošle godine ka na pokajanje je kroz kafane bilo, samo se žamor ljudi čuo.
Zato ima po kuća da ide gaaaaaas što bi rekla ova današnja mlađarija, glupani glupi kako li su lijepo smislili ove mjere...![]()
Last edited by BiTrAtE; 29-12-21 at 13:22.
Je li moguće da su idioti zatvorili teretane? Ali bitno je da kladionice rade!!!
ahahahahahah ništa neka doćera neko auto do ulaza u kafić i neka pusti muziku
e pa šta je ovo i jel moguće da nemamo nikoga normalnog tamo da im kaže da je to debilizam
She is only here to annoy herself!
realno, znao sam da neće kafane zatvarat jer to 28. decembra baš ne možeš uraditi (kad nisi prije) ali do 1h ujutru za NG je isto preglupo. mislim meni se *ebe za to, doma ostajem ali što ti veliš po kuća će čuda da se prave i opet će biti masa zaraženih
1500 ...
Ima li kakva kladionica gdje bih mogao da donesem sprave da treniram?
U kafani vjerovatno neće biti mjesta.
Nisu debilne mjere, ne?
Dje ste vaxeri, i vi imate prava ka i mi nevakcinisani, vele da ce pcr biti obavezan i za jedne i za druge xD
Inace idem danas da se testiram, imam osjecaj da cu lagano dobiti 6 mjeseci propusnicu s obzirom da ko god odradi test, bude pozitivan.![]()
E? Evo nas. U cemu je problem, svi smo zajedno u ovome, samo sto vi niste vakcinisani.
Kako antivakseri glavu otvaraju, dobre su ovo mjere za narod debilni nego se bojim da se i ovo nece postovati, najgori smo na svijet jbm ti, 1500 danas zarazenih
Послато са SM-A525F помоћу Тапатока
Ako ovaj omikron ima blage simptome, cemu ove mjere? Od ovih 1500 danas, koliko bi njih inače poslo kod doktora nekih prethodnih zima sa simptomima curenja nosa i kijanja??
Omikron na vakcinisane ima efekat blage prehlade. Treba da uvedu zabrane samo za nevakcinisane, a ostale da ostave na miru.
Sto je najjace, tako bi garantovano i uradili, ali ne smiju jer nam je premijer nevakcinisani idiot, pa se mjere kroje oko njega i njegovih potreba. PR haos bi nastao kad bi uveli mjere samo za nevakcinisane a da se premijer onda negdje pojavi gdje ne bi smio da bude. Eto zasto su mjere takve kakve su.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Dobre su mjere korona napada po kafica poslije 22:00, a za novu godinu poslije 1 sat, dok recimo u teretane od danas napada, a u kockarnice ako imas potvrdu ne napada, valjda ima lose iskustvo sa vockicama pa ne ulazi vise tamo, svadbe se ne odrzavaju da ne bi mlada rekla NE, u trzne centre se moze u svako doba dana i noci samo da oznacis 10 kvadrata oko sebe i onda ti na kraju preporuce da praznike docekas u sklopu svoje porodice, ali nisu naveli koliko je dozvoljeno da nas se skupi, znaju li oni da je meni uza porodica 28 clanova?
Nijesu oni glupani, nego mi sto tolerisemo ove eksperimente, i klasicno izivljavanje, i diktaturu.
21-i vijek i da ti neko zabrani da odes u restoran, u kafic, da izadjes na ulicu i sl. Malo po malo Orvelova djela postaju stvarnost. Cilj je izgleda da se ukloni bilo koja vrsta druzenja, drustvene povezanosti, ne treba pricati uopste sa ljudima, ne treba sklapati brakove (zabrane svadbi u zemlji koja boluje od teske bijele kuge, dje nas nece bit za 50 god. ako nastavimo ovako) itd.
A svi koji imaju nesto u tikvi mogu slobodno da sumnjaju da su mozda pojedine zivuljke dobile pare sa strane da bi sprovodile teror, i krsile osnovna ustavna prava gradjana.
I na kraju mislim da bi SS divizije pozavidjele ovoj danasnoj situaciji, dje Herrn SS Gmazdlic, SS JBB, SS Smaradzlic i ostali ispunjavaju svoje bolesne fantazije o diktaturi, teroru i restrikcijama.
U tamnicu u cetiri zida, dok vam razum vrijedjaju bez stida, i strogo ponasanje po instrukcijama TV-a, jer opasan 'virus' vreba vani, kad vam pamet ode po strani![]()
Last edited by techlinkit; 29-12-21 at 14:09.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks