pa nije gužva danas bila kroz PG
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Eo 20min sam u koloni od Sicilije u Gintaš do kružnoga kod Gintaša, ovo je pakao...
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
ja sam nekako od bloka do autobuske stigao. 'ugroženo' udruženje autobuskih prevoznika i Spajić koji im je uplatio samo trećinu para. ovo je sprdnja a ispaštaju ljudi
i dalje sam ubijedjen da vladine institucije,parlament koji nema kapacitete ,palata Pravde treba da se grade na cemovsko polje pored novog groblja pa kad neko krene da strajkuje nek tamo burlice....
i Ivan je u pravu nije guzva zbog biciklistickih staza
Послато са M2007J20CG помоћу Тапатока
guzva kod sportskog je iskljucivo zbog staze kojom nikad biciklo vidio nisam
juce sam pricao o ovome, sve drzavne institucije i firme bih u jedan soliter na cemovsko pa kad neko ide da zavrsava sve tamo da zavrsi
PO gradu bih prodao njihove zgrade kojih je i previse
E ne znam što je i kako je ali ovo je stvarno katastrofa. Skoro svaki dan neki kolaps. Sramota. Ne može se po sat vremena do kuće stići. Pa majku im ako će već da štrajkuju nek to urade u neko vrijeme kad nije špic. Kad ne ide narod kući. Sve im.. i njima i ovima koji im dopuštaju da blokiraju saobraćaj u periodu kad narod ide sa posla kućama. Eto tako.
Sent from my KB2003 using Tapatalk
dobar si ti ako si uru vremena ostaviosat ipo blok - autobuska
ovi te se žale i protestuju su full keša ali isto tako ako im je obećano 1500e plati to i ćao. samo zamišljam na šta će to da liči 30. i 31.
ljudima su rekli da će biti plaćeni, a nisu. samo trećina novca uplatili. radi toga eo već para dana se voze gradom i stvaraju dodatne gužve. dakle kad ministarstvo plati, oni neće više raditi ovo. krivi su svi, jer ovi iz udruženja keša imaju. ali ministarstvo im nije uplatilo dogovoreni iznos i ispaštaju ljudi koji sa svim tim nemaju nikakve veze
Last edited by outline; 27-12-21 at 16:41.
Do kad će trajat ove bus litije?
Ljudi su malo bezobrazni, i dao bi im tuki.
Ono sto pokusavaju da dobiju preko zakona o pomoci je sledece.
-500 eura po licenciranom vozilu 6 mjeseci
-posebni laksi uslovi za dobijanje kredita, nize kamate i duzi rokovi otplate kod IRF
-da ne placaju akcize za gorivo
-da im se reprogramira poreski dug i obaveze za plate zaposljenih na 24 mjeseca.
Ovo ne moze niko da ti "obeca", nego moze samo zakonom da se regulise.
Nego sta ocekivati od bivsih vozaca kamiona i slicnih "ekonomskih" strucnjaka, nego nasilno ponasanje.... Samo da su zdravo, ne placaju godinama nista, i jos bi da im se svi poklone.....
Najbolje da se pokupe kladionicari, pa da se svaki tiket dje je 16 pogodaka a padne na 17, da ga drzava plati.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
ja cuh na tv dje prica vodja ovog *strajka* da im nisu platili te 500e iako su im obecali i garantovali
Ove uslove nije niko dobio, a bilo je i ugrozenijih od njih. Sumnjam sad da im je bas sve obecano, vec je vise vjerovatno bilo "ajde da vidimo sta moze" sto su ovi shvatili kao obecanje da su dobili sto traze.
Cesto to u poslu vidim i bukvalno izbjegavam recenicu "vidjecemo moze li to da se uradi".
Vecina ljudi ga ukapira da sam rekao da moze. I bas bjezim od te recenice u poslu, bas zbog ovoga.
Izlazili su ugostitelji, hotelijeri, turisticki vodici, renta car..... Pa nikome ovo nije bilo obecano, sumnjam da je i njima.
A da su bezobrazni jesu. Voze sredinom ulice i setaju lijevo desno da ih ne mozes obici ako slucajno uletis.
Znam ih dostinu, ne bih bas pricao o ljudskim kvalitetima ni vlasnika ni zaposljenih.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Sve ugroženi čoče... Koliko ugroženih ima, pa ne izlaze da blokiraju, to treba mršikat ***** raspala
Što se ovo dešava u Donjoj Gorici? Vojni helikopter prilično nisko leta već neko vrijeme, a kod doma zdravlja i hotela Philia par kombi/marica sa policijom sa pancirima...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Proletjelo je i par marica pored katolicke ka maslinama
nothing comes from violence and nothing ever could
Mozda traze ovoga:
https://www.vijesti.me/v/583033?utm_..._share_counter
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
a jeste, ne vidio se hahhaha
nothing comes from violence and nothing ever could
Kako samo 12 godina za ubistvo i kako da nije dobio još nekoliko godina za bjekstvo?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Evo, moja baba je trenutno najstariji stanovnik Podgorice (u krštenici joj piše da je rođena 12.7.1916 god.). Kačio sam ovdje njenu životnu priču prije neku godinu. Takođe, da podjelim i post gradonačelnika Podgorice jer joj je danas bio u posjetu...
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Čuš poklone. Vala bi na nivou države stogodišnjacima mogli da dodijele neku doživotnu naknadu, makar na nivou prosječne zarade. Da im je isplaćuju uz penziju. Ne mora ta naknada da bude nasljedna, a svakako nema ne znam koliko ljudi u CG sa 100+ godina.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Dobila baba od Fonda PIO 200€ uz čestitku
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks