Primjerene reakcije kompetentnog tima; kontinuitet najboljih rezultata u datim okolnostima
Početni uspjeh umanjila nedoraslost tima epid. izazovu, no rezultati nisu toliko loši
Početni uspjeh poništile pol. motivisane odluke i selekt. mjere; gubitak kompasa tima
Neprimjeren pristup i pogrešna strategija od starta; manipulacija javnošću
Dosta ljudi po drugi put obolijeva. Srećom blaži simptomi, i mnogo manji broj preminulih.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Znam više ljudi koji su ponovo zaraženi, i to nakon preležanog virusa i vakcine. Jedino, eto, što su simptomi blagi.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
realno je da zabrane doček po kafanama, jer mogu mislit kakve će brojke biti nakon praznika ako pušte proslave u zatvorenom prostoru
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Očekivati da ćemo za Novu kući.
A razlog je virus koji se širi mnogo brže sastavljeno sa proslavom firmi, svadbama i generalno češćim izlascima i druženjem kad je kraj decembra u pitanju. Slave itd.
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Ako zabrane kafane, moraće i hotelske dočeke a onda očekujem da će ovi protesti prevoznika mala maca bit što će ugostitelji da naprave.
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Brojevi bi bili i dosta, dosta veci nego dobar dio domova zdravlja nema brzih testova (primorje barem), elem, ceka se na PCR.
Ovo je odlicno dokle god su simptomi lagani i opada broj teze oboljelih.
Trebalo je neke strozije mjere prije 2 nedjelje uvesti pa bi se moglo nesto za novu organizovati, ovako neka idu kafane pod kljuc , ili ko oce da se kocka neka ide na docek u zatvoreno.
Послато са SM-A525F помоћу Тапатока
Slave, u mom komšiluku većina koji su bili na Nikoljdan pozitivni, a domaćica u bolnicu... Nikoljdan je najposećenija slava kod nas. Tu su i ova svečana okupljanja pred novu godinu.
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Pitanje koliko ljudi je bolnicima i tezih slucejeva. Ocito da omikron vlada. Ne vjrrujem da ce biti zatvaranja jer svakako treba potvrda.
Dvije slave u decembru i novogodišnje proslave firmi i mi nemamo nikakve rigorozne mjere.
Ako nam je već stalo do ekonomije, onda od 1.12 do 25.12 zabraniš okupljanja i sve ostalo i puštiš narod za doček.
Ovako ne znam čemu smo mogli da se nadamo.
Sjutra će mjere. COVID Potvrda za doček i to je to.
Onda ćemo imati ovo što @bitrate kaže prevoznici, Momo Sladaković i Buzdovan i ekipa iz ugostitelja da protestvuju pa će ovo od danas biti smiješno.
Misliš da će biti samo vobid potvrde za doček?
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Pretpostavljam da će biti tako. Hoteli OK, kafane ne i to je to.
Ako zabrane dočeke neko treba da refundira pare ljudima koji su uplatili aranžmane.
Mislim da nije realno da se to iz budžeta plaća.
Je li ove s potvrdom omikron ne napada?
Jeste.
Na temu, kod mene na poslu bas dosta zarazenih u zadnjih 10 dana. Ako su simptomi blazi, kao sto vele, odlicna stvar.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Kod supruge slicna stvar, medjutim vec nesto duze od 20-ak dana. Svi sa blagim simptomima, tacnije da nema panike i frke vjerovatno ne bi ni znali da imaju COVID19.
U mom okruzenju tho svaki dan neko novi pozitivan, kako vakcinisani, tako nevakcinisani, pa cak i podosta vakcinisanih koji su prelezali covid19 (istina u 2020.). Srecom apsolutno svi sa blazim simptomima nego kod obicne gripe, nadam se da ce tako da i ostane.
---
Licno ne vidim nikakvu poentu semi-zatvaranja, odnosno regulisanja svega sa COVID19 potvrdama, potpuno je ocigledno da su vakcine prakticno useless protiv omnicrom varijante.
Eto procenat zaraženih u nekoliko dana kao žmurke kad sam igrao i brojao 5, 10, 15, 20, 25...
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Sto dalje implicira da…
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks