Ja razumijem da pises svakakve gluposti ovuda, ali ti je ova legendarna, poredis film i ovaj slucaj, a jedina im je zajednicka stvar banka (u Dog day afternoon Sony trazi pare za promjenu pola svoje zene), a ovo je toliko daleko od teme filma da si zaista ubo ka prstom u knopr.
Iskljucenje mozga samo osta.
Kamo sreće da svi pokradeni i obespravljeni imaju ovoliko kohones kako reče,samo je trebao ovo ranije da uradi dok su lopovi bili na vlasti,sad je ovo veliki test za vlast koja nema veze s tim...
Daleko od toga da podržavam ovakvo istjerivanje pravde,ali posto pravde u ovoj drzavi nije bilo evo nekoliko decenija...
Sent from my iPhone using Tapatalk
O ovakvima sam pisao u prethodnom postu, sve ih je vise kod nas nazalost.
Jbg gledamo zadruge, farme i pinkove, veselimo se sa trubacima kad narko sef izadje iz zatvora, ugledamo se na cece, mece, klanove i trule politicare i onda se cudimo kad COVJEK izadje da trazi pravdu na ovakav nacin.
Recimo njemu sad ne smeta to sto je Primorka ugasena, zapaljena, prodata za manje para no sto su uzeli kad su prodali zeljezo iz nje, sto je 500-600 prodica ostalo da se snalazi, dok je par njih uz Milasa uzelo par miliona i ostalo duzno par miliona tom napacenom narodu, to poltronima ne smeta, smeta im COVJEK koji je izasao da trazi pravdu.
E kukala nam majka, a nije ni cudo sto normalan narod bjezi iz ove banana drzave.
Evo jedna od BS-a pogadja u srz ovog problema
Ovo je pitanje života i smrti
Proklinjem vas Bogom jer me terate da mrzim
Odgovor je teror ne bi li me čuli
Preživeti neću ali biće vaših žrtvi
Sve ste nam uzeli i čast i dostojanstvo
Pa šta nije jasno kada sutra neko s’ maskom
Do zuba u oružju, neki očajnik u gradskom
Da čuje se glasno, digne sve u vazduh
Gazite po nama, gazite i mrtve...
OK, jasno mi je poltron je svako kome nije po meraku da ljudi prijete sa eksplozivom, gdje bi eventualno stradali klijenti unutra i šalterski radnici. Čovjek vjerovatno ima dijagnozu, ali heroj jbg...
Mada i ja svašta očekujem od intelekta nekoga ko se posle 16-te godine loži na BS.
Da si procitao tekst ne bi pisao ovako, no sto da ocekujem od covjeka koji film al pacina poredi sa ovom situacijom xD
"U poslovnici nema nijednog službenika banke. Begzić je prije početka radnog vremena poslovnice na ulazu poručio radnicima “da se sklone” i da ne ulaze u svoje radne prostorije."
Ne lozim se ali vise ide taj tekst uz ovu situaciju no film koji blage veze nema HAHAHAHA
a tek video nije odlusao, jer... ada tako se vazda radilo
nothing comes from violence and nothing ever could
Nego da se vratimo na vesele teme
https://beraneonline.me/video-da-mil...it-na-mrezama/
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Kako me muka fata kad pročitam svašta!
Ovog momka znam kao mirnog, vrijednog, radio je svoj posao, isao na kruzere kasnije pa sam ga zato i izbrisao iz memorije u zadnjih nekoliko godina, ali nikad nije pravio probleme, i za ovo ga ne mogu kriviti. Vjerovatno mu je samo prelila nepravda danas, ma koliko kasno bilo za Primorkin slučaj!
Kažete ima dijagnozu, imamo je svi, samo da vidimo kad će da vas ovaj gadni sistem upre pa se bas vaša pokaze!
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
Ne znam je li ovo ispravan način, samo ne mogu biti toliko ravnodušan na ovakav pokušaj istjerivanja pravde jer je prosto iz očaja usled nesposobnosti sudstva, godina koju je pojela tranzicija i ljudskih gladnih godina.. Da sam u sličnoj situaciji, ne znam kako bih reagovao iskreno.. Znam da bi određene granice prešao kad su u pitanju porodica i meni bliski ljudi bez obzira na posledice koje bi mene zakačile..
Bojim se da ćemo se ovoga nagledati ukoliko se politička većina j*beno ne uozbilji i ne pokuša da stane na kraj bezvlašću..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Pa i prije neku godinu se čoek ubio ispred kancelarije nekog sudskog izvršitelja oko kredita u švajcarskim francima koji nije mogao da vraća pa mu stan zaplijenili. Ili je trebalo da ga zaplijene, zaboravio sam.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ovaj pokušaj je unaprijed osuđen na neuspjeh, niko mu neće uplatiti ništa, privući će pažnju javnosti a pažnja javnosti u CG traje koliko mački muž, policija će ga sačekati da se umori i to je to.
Dje ne postoje institucije drzave covjek je prinudjen sam da obezbjedi zastitu svojih prava. Cudi me da ovakvih scena nema vise.
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Realno je da mora zaspati u nekom trenutku. Onda ga lagano pokupe. Nego, što ako u međuvremenu ogladni? Što ako mora u WC? Nosi li eksploziv u ćenifu? Mnogo je tu rizika. Možda se greškom smina na šolju, pa eto kastiga.
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...je-stao-sundic
Radio-televizija Crne Gore (RTCG) isplatila je zaposlenima nezakonite stimulanse na zarade u iznosu većem od 150.000 eura, u periodu od juna do oktobra ove godine, saopšteno je iz Media centra.
Praksu koju je započeo prethodni generalni direktor RTCG-a Božidar Šundić, nastavio je sadašnji generalni direktor Boris Raonić, kazao je direktor Media centra Goran Đurović.
kakav je Đurović, napadao nekad RTCG dok je bio pod kontrolom DPSa i sad ga opet napada. iako ga kontroliše DF
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Kada bi izasli kao ovaj covjek svi obespravljeni/prevareni/otpušteni/opljačkani gradjani mile nam države - zakrčene bi ulice i trgovi bili u svakom gradu.
Dokaz da pojedini zive u rijalitiju, sto napravi mitrovic, a fino je rekao da nije on kriv sto smo retardi hahaha
Donijeta odluka o davanju 4 miliona državnih garancija 5 mjeseci prije nego što je firma registrovana u CRPS.
Svi znamo da su iza firme stajali Tvrtko i Biljana Bošković.
Firma kupljena (51%) za 1.6 miliona a onda uzmeš 14 miliona uz državnu garanciju od 4 miliona.
Prosto je nevjerovatno da niko nije u zatvoru zbog ovog.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Ja godinama pricam ovdje da je DPS slao ljude pod plocu ranije nego sto je trebalo.
Da je bezocna korupcija unistavala i porodice i zivote.
Mozes misliti da si kupio stan u VB gradnju i danas ne mozes da ga zalozis za kredit ako ti zatreba za lijecenje. Jer je neki sluzbenik Petricevicima napisao zgradu na tvoju imovinu.
I ti umires od otkazivanja bubrega npr, a Petricevic parkira auto od 200 000 na sred bulevara.
Dobro neko rece, cudo da nema vise ovoga. Nego su ti slali policiiju na vrata da te prepada, zvali te direktori na poslu...
I sjedia i trpis da ne bi bilo jos gore, jer se 8 glava gubila a ne posao.
Drzava vraca gradjevinske inspektore koji su ucjenjivali investitore. Pa cemu da se nadas onda.
Ili Bakovic i ona dva junaka sto su pustili Belivuka su i dalje u UP. Mislim Bakovic nije, ali je taj bio tuzilac....
A ovamo se raspravljamo sta je ko na FB napisao ili twitteru. I osjecamo se ugrozeni od slova
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
https://m.cdm.me/hronika/odgodena-ko...n-od-advokata/
Samo da podsjetim. Evo je prosla godina, a svi ovi su i dalje na slobodi, a Katana izvidja. Izvidjace ga dok ne pobjegnu ili se uniste dokazi.
Opstina Budva ne zavrsava setaliste u Petrovcu jer Katana izvidja slucaj i ne dozvoljava zavrsetak radova.
Nego, zna li ko sta se desava sa setalistem u Prznom dje je 300 metara trebalo da kosta 700 000. Bi li sta od toga, jer raspisase tender dva mjeseca pred izbore
Predao se pišu Vijesti nakon razgovora sa potpredjsednikom Vlade Dritanom Abazovićem.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Da se podsjetimo malo, jer je @kimmi samo naceo pricu.
Izjava vlasnika Krisme, a neadam se da ce nekad neko ovo i provjeriti. Posebno poslije ovoga danas
Ove transakcije bi trebao da ima Zugic kod sebe u CBCG, nego se bojim da ce ovo biti ko sa 20 miliona Atlas banke.Nalaz vještaka ekonomsko finansijske struke je smišljeno urađen i tendenciozno po nalogu specijalnog tužilaštva. Vještak se bavio pravom a ne ekonomijom. Od 14, 4 miliona eura dobijenih kredita za pokretanje proizvodnje “Primorke”, na račun je “leglo” svega 223.000 eura. Nije tačan nalaz vještaka, kao ni navodi optužnice. Novac od kredita je dolazio na račun banke, i odatle je dalje usmjeravan po nalogu Vlade Crne Gore, a bez naših naloga”, kazao je Bošković, nekada vlasnik firmi “Kisma motors” i suvlasnik sa suprugom u “Krisma trejd”.
Ako je tacna info koju sam nacuo, da je 60 miliona nezakonito blokirano Atlas grupi....
Bas ne znam kako misle da zive ovdje pojedini
There are currently 17 users browsing this thread. (0 members and 17 guests)
Bookmarks