Koliko ono bješe peeedera i lezbijki među df poslanicima koji su arbitrirali oko istopolnih brakova? Koliko bješe među njima onih koji nemaju đecu pa odlučuju o dječjim dodacima? Koliko je među df poslanicima koji nisu majke sa 3+ đece koji arbitriraju o naknadama za majke?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Kad već ne radi edit, moram ovako.
Mislim da DF ide svjesno na neke nebulozne predloge sa platama da naprave haos jer ne mogu da podnesu da će najveće povećanje zarada doći od nestranačkih ličnosti i potencijalnih članova nove partije. Nevjerovatna je sličnost sa DPS-om, gleda se 100% na partijske interese i apsolutno ništa drugo.
Negativna selekcija sa stanovišta njihovih partijskih interesa. Jednog po jednog su eliminisali svaki glas razuma i ostavljali samo one što aplaudiraju Šefu i klimaju glavama.
U takvoj sredini nije čudo što još tvrde da su zakon o crkvama ili protesti na Cetinju bili odlične ideje
Eto sad čine sve što mogu da unište ovaj projekat manjinske vlade koji im je jedini spas. Bravo kreteni.
Vidis tu grijesis. To sto ga gledas kroz svoje oci je problem.
Cetinje je donijelo da dan danas pricamo o nekakvoj nenormalnoj akciji policije i nekakvim gumenim mecima. Broj uhapsenih je jedan Veljovic, a i to....
Vratili su sve svoje u stroj i ko vise prica o tome da je policija npr ubacila suzavac djeci na treningu.
Da se oko 600 ljudi i dalje poteze po sudovima zbog dogadjaja 2019 i 2020 godine.
Ispade da treba da se neko izvinjava cetinjanima jer njihove suze bole vise, nego one djece u Budvi.
Sad ces da vidis i pricu na forumu ovdje, poslije ove tvrdnje.
Posjo planira da za 3 mjeseca pred izbore zaposli oko 200 novih ljudi. Fali mu 21 milion u buzdetu ili 27% i mislis li da iko pise ili prica o tome.
I sve predstavlja kao uspjeh i mora tako. Jos ce Tripi sad da dodje i kaze doktorica.
Da nijesu smijenili vodoprivredne inspektore, ili gradjevinske.....
Pa ona dva kralja iz budve koja su snimljena kako ucjenjuju covjeka su vracena na posao, a lik koji ih je snimio je u zatvoru za mito.
Bas ne kapiram sta mialis da je lose odradjeno.
Godina i po, uhapsenih ili dokaza za DPS kradju je nula....
Pa ti vidi
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Stvar je u tome što su svi ti potezi okrenuti biračima koji bi i inače glasali za njih. Dodvoravaju se raznim ekstremnim komitama koji ionako nemaju za koga drugog da glasaju. Klasčna politička greška preaching to the converted. Tvoja meta uvijek treba da budu birači koji su na ivici da glasaju/ne glasaju za tebe, a njih si Cetinjem i zakonom o crkvi samo odbio.
Da ne pominjem što ze Zapad posle Cetinja Šefa potpuno otpisao, i sad nema više povratka DPS čak ni pobočno na političku scenu bez njegove ostavke. A on ostavku ne da, jer se otac nacije nikome ne sklanja.
Niko bolje protiv DPS ne radi nego DPS sam.
Ustavno sudski savjetnici 13,83 koeficijent a sudija za prekrsaje 12,53?? Dok savjetnici u drugim sudovima 8
Bukvalno ne znaju sta rade
Sent from my iPhone using Tapatalk
Opet grijesis. To tijelo se bilo zatalasalo i pocelo da uvidja greske koje su dovele do sloma.
Ukoliko ne vidis opstu ofanzivu tog birackog tijela na medijima i dizanju opste frke.... Ne znam sta bih ti rekao. Da je doalo dotle da se formalni vlasnik Bemaxa sprda sa drzavom i dobije podrsku.
Da se povampirio Boskovic koji je ivanovica premasio za 3 koplja i da mu je Gvozdenovic jedini takmac.
Da rasko prica o problemu korupcije, a Sehobic o stanju u skolama.
Da Vukovic prica o partijskom zaposljavanju nove vlasti, a planira 200 novih na osnovu preporuke DRI u kojoj sjedi 4 glasa Jelic.
Da Bokan kuka pred Krivokapicem kako je dovodjenje Lidla pogresna politika i da ce se povecanjem zarada unistiti CG privreda....
E i da. Konsolidacijom glasaca Djukanovic je dokazao da je jos uvijek igrac, na kojeg moraju da racunaju, dok ne dogovori da ode kao mu i brat.
Ako ovo ne vidis, ne znam kako da ti otvorim oci.
Dok god ljudi koji treba da odgovaraju za pljacku ove drzave, broje nekakve greske novima.... Nema srece.
Zato rekoh, dugorocno je najbolji posao sa starim DPS kadrovima odradila Braticka. Osim placenih kolumnista i Draginje, nema tu nikakvih DPS funkcionera da joj drze slovo... Sem BS upravljaca istim
Da dodam još da ispitivanja javnog mnjenja pokazuju masovnu podršku ustoličenju na Cetinju i intervenciji policije. Ovo drugo je iznenađujuće, jer građani rijetko daju podršku intervenciji silom protiv svojih sugrađana. U slučaju Cetinja, 69% građana koji imaju mišljenje o tome potpuno ili većim dijelom podržava intervenciju policije, a 31% ne. Kad odbiješ manjine ispada da ti negdje 90% pravoslavaca podržava policijsku intervenciju.
Tako da to što Ljuša Filipović i CdM i dan danji zapomažu oko gumenih metaka ništa ne znači i nikog ne interesuje. Cetinje je bilo katastrofa za DPS i kompaniju.
Ali se i dalje insistira na notornoj laži - gumeni meci. Bilo je suzavca i šok bombi, vidimo i zvanično utvrđenih prekoračenja ovlašćenja, ali gumenih metaka nije bilo.
Poređenja sa Budvom ne stoje iz prostog razloga što je ,,budvanska situacija" bezazlena naspram ,,cetinjske situacije", ali postoji i dijametralno suprotno reagovanje policije.
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Nema to nikakve veze DPS 1: 0 u odnosu na batine iz budve. I nisu samo Zekovi nastavili sa pricom, vec i nekoliko NVO gura taj narativ.... Zlatko, Uljarevicka, Krivokapic, Bajramspahic, pa x mjestapa Zeko.
Elem, da vratim na Godisnji podajetnik da je Direktor Uprave za nekretnine iliti Katsatra vec godinu dana u bjekstvu.
Da su njegovi zaposljeni upisali 2020 godine privatnu svojinu ljudi na drugu firmu i stavili opterecenje na istu. Ne mozes kredit da uzmes ni za lijek sto se kaze. I dalje su ti likovi na poslu.
Brdjanin i Sekulovic nisu imali cohonesa ni patrolu da posalju, a ne da nesto naprave.
Petricevici: 120 - Drzava: 0
Ajde da prestanemo vise da pricamo kako DPS propada....
Bas vidim.
Samo poslanici koji imaju firme mogu da arbitriraju o zakonima o privrednim društvima, o stečajevima, samo poslanici bankari da arbitriraju o zakonima o bankarstvu, samo poslanici sudije, tužioci, advokati i osuđenici da odlučuju o krivičnom zakoniku i o setu pravosudnih zakona... Mh, možda zbog toga polupismeni nastavnik književnosti može da bude predsjednik odbora za bezbjednost. Bio je osuđenik.
Rezon je toliko glup i zatucan da nije ni čudo što je široko rasprostranjen. Pogotovo onima kojima kad čuju demokratski princip većine na umu imaju neke druge većine, koje uključuju samo jednu vjeroispovijest ili jedan narod ili nešto slično.
A kad ih neko u javnosti prozove, onda navode samo iznos osnovne plate, a po svim državnim institucijama a pozoveš nekoga u drugu instituciju, eto naknade za "međuresorni" rad i slično. Dan-danas se sjetim premijera Lukšića kako bez promjene izraza lica objašnjava kako ministri imaju platu 1100€, a da im je dodatak od 900€ "antikoruptivna" mjera. A ja idiot vazda mislio da je antikoruptivna mjera zatvorska kazna ili strah od zatvorske kazne zbog korupcije. Tomejto, tomato.
Ja podržavam intervenciju policije, iako ne da ne podržavam ustoličenje na CT...ali da se ne ponavljam...
Dakle, da nije bilo ustoličenja, opet su se putevi morali odblokirati. Država je država, sviđalo mi se ili ne kojim povodom država vrši svoju funkciju, i ako policija ne kontroliše dio teritorije, onda to nije država.
U suprotnom bi bio licimur, poput ovih komentatora na portalima, koji trenutno pljuju po svakom protestu, bez obzira na povod (KAP, autoprevoznici, šta god), samo ako se taj protest obraća ovim "osvježenima".
Ja je ne podrzavam. Ja posmatram akcije kroz sta su mogli da urade da sprijece, ali dobro.
Ujedno mi je teski promasaj da se nw umiju pojaviti da regulisu saobracaj kad au protesti, a bas teski minus mi je nepojavljivanje kod pokusaja rusenja zgrada PS gradnje
Kako su mu antitjela?
Evo mu ih Bokan sa Gvozdenovicem broji u kontejneru "banana"
A jedva cekam lidl, da se ugasi Bokica i da se makne ova voLji reklama sa tv-a i radia. Da se i ovaj cg gigant ugasi i da pocne ta okupacija i gubljenje nezavisnosti. Lidl je srbijanski, jel?
Mada su mi uvijek ovi Šveđani sumnjivi bili.
A dako krenu u '22 da malo češljaju gvozdenog, banana uvoznike i velje patriJote i zaštitare naseg plavog neba koje nigdje nije plavo kao iz a cg, a to pevaš iz recimo Brisela, pa dođeš đuture svake četvrte godine na glasanje
Sent from puslice using Tapatalk
Ови су плаћени политичари да о нечему одлучују или предлажу. Ја се стварно никада не бих жени наметао да мијесим колаче. А камо ли да се бавим нечим што презирем. Мало ми је безвезе то, зар не?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks