Imate li kakvu preporuku dje neki dobar kolac ili dezert u pg uzeti
Podgorica Podgoricanima!
Meni su najbolji popeci u Ariu i u Pečenjaru (to je valjda isti vlasnik) i u Muštuluk kod Danilovgrada. Nisam tamo svraćao otkad se ovaj put radi, mada imaju u centru PG isto restoran (ex Bis), ali ih tamo nisam probao. Doduše, manji su nego na ovim drugim mjestima, ali ukus je bomba.
Da će mi pica bit svaki put ka jutros iz Tabaska, ne bi pogleda druge picerije. Savršena, inače njihove pice imaju prelijep specifičan miris, žmureći bi mogao provalit da je njihova pica.
Tortilja sa piletinom i povrćem kolegama isto bi vrhunska.
Nažalost zna hrana da varira ponekad (makar je tako prije bilo, nismo odavno naručivali, vjerovatno taman iz tog razloga) pa treba potrefit smjenu kad je ovaj pica majstor od jutros.
Dostava 26-27 minuta, sporije nego inače ali im se prašta gužve su kroz grad ovih dana...![]()
od kad je corto na glovo? ja sad prvi put vidim
nothing comes from violence and nothing ever could
Corto ne malj te zi![]()
Ulix, piletina punjena sa prsutom i gaudom vrhunska.
Protokol, pica sa kulenom, mozda jedna od boljih koje sam pojeo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ima li popusta vise na Glovo?
Ima, makar mene salju svako malo...
Na preporuku zene (samo da ne sprema) narucismo sendvice sa piletinom i pomfritom u Street food, Glovo dostavio za 40min, nijesu savrseni, ali odlicini i obilni, odlican pomfrit...
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Tu es mon héro!
i kad platite master, dostava sledeca je 0
nothing comes from violence and nothing ever could
Prijele mi se kiflice i gledam dje mogu da narucim preko Glova.
Naletim na pekaru Krem, blok 9.
Ajde reko' da probam.
Brutalne sve ali sve.
Sa sirom, prsutom, kremom.
Odusevio sam se.
Plus stigle vruce.
Ulix, dostava iz City kvarta do Zabjela debelo preko uru. Probali vise puta pomenute tortilje sa spanacem. Vjerovatno su dobre, ali kad su se skuvale u kutiji, a potom ohladile, bas nema puno smisla.
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Što se Glova tiče a i ostalih dostava takodje, samo naručujem iz restorana koji su kilometar, maksimum dva udaljeni od mene. Sve preko toga je previše.. Hrana se promijeni totalno dok stigne sa udaljenih lokacija.. I onda ne valja ništa..
Je li neko uzimao skorije ribu kod Steva, skoro 2 mjeseca ga ne mogu dobiti nikako?
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Promijenio je broj - 069/035-300
Zena vrti po instagramu, ajmo veli ove pice na drva iz Maše.
' Napolitanske pice pecene na drva '
Daleko ste vi od Napolia, pica, jedino sto vam je mozda blisko je drvo, posto im je pica taman takva.
Neshvatljivo mi je da ovi ljudi ne podju u Corto, Fisherman, vide kako se to radi i probaju da primijene.
A neshvatljiv sam i sam sebi, Gloria ispod mene i ja glumim 'istrazitelja'.
Lijepo izgledaju na slici. Ja sam cuo da su u onom baru k3 dje je jysk odlicne pice
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks