two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
Pored ovog Roštiljijada je isto top.
Ne bih ja bježao ni od Pod volat, ali onaj gore dio.
@bugi
Kristal je sve sem ambijent
Bolje je Pod ploču no u Kristal, što se ambijenta tiče.
Ima još mjesta ali je za budžet malo jače, ovo gore je od ovih što su ok sa cijenama i kvalitetom.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
To su dvije različite priče/pitanja.
Jedna je bila đe se najesti sa familijom, onako kad nas mrzi da spremamo da jedemo, a druga će povesti poslovnog partnera.
Ali razumijem konfuziju
Poslato sa kornjo komunikatora Z Fold 3
Preporuka i za Gostionu, ambijent prije svega ali i hrana mi je bila ok svakog puta. Za strance dusu dalo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Radi li Djedovina?
Imaju li u Kristal i ove godine onaj vrhunski kisjeli kupus? Prošle godine je bio brutalan, samo zbog njega sam išao, popeke sam naručivao kao prilog![]()
Još jedna preporuka za pečenjaru Dragović
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Pa što rekoste na kraju da li naručit onu tortilju sa spanaćem iz Ulixa ili je izbjeć ? (Preko Glova)
Za naručit dabome, prva liga je. Paši je došla ledna posle uru ipo pa biće to razlog što mu se nije dopala. E sad, jača je malo i obimna, fulirana spanaćem, piletinom, pršutom i povrćem pa ako si mislio nešto laganije - preskoči.
Uh, taman ću je i ja jutros omes'...
Mada realno, ja ne znam jesmo li se u 3 jela svi ođe usaglasili da je top...![]()
Last edited by BiTrAtE; 22-12-21 at 07:12.
ja trazih one kiflice oko udovica i ne nadjoh,samo izmedju trece i cetvrte ima u zutu kucicu metalnu brza hrana,izbacise me napolje kad spomenuh kiflice![]()
To ti je Matterello tu dje si ušao.. Nisu tu kiflice.. Tu imaš pizze, roštilj, slane... Ne znam dje ono rekoše da su kiflice ? Dje ono bi?
Jesmo jesmo, svima se svidja pecenje Dragović, svi su saglasni da je valjala hrana u Carmin (bilo je lijepo dok je trajalo ka sve novo što se otvori u Podgoricu.. odma ga pokvare posle nekog vremena).. Pite u Baš Čaršiju su ok. Gloria je standardno dobar restoran, možda i najjače pizze u grad imaju, rižoto im je dobar isto. Velji Pjat u Calabriu je odličan, i tu se složismo.. Ima tu još jela oko kojih se mi gurmani slažemo. Mislim da je najveća polemika oko roštilja Radinović/Jokić.. Nekome valjaju gurmanske, nekome nista ne valjaju, neko veli ovo neko ono.. Tu su baš oprečna mišljenja
Nemam ja polemike oko Radinović/Jokić više.
Samo Mr Grill
Ako volite kisjeli kupus, trk u Kristal. Brutalno je dobar.![]()
Koliko košta porcija popeka tamo? Obilna je čini mi se?
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Porcija je 3 popeka. A mozes da ih narucis koliko oces. Jedan, dva, tri... Nebitno.
Jedan popek je 2€.
Po meni vecih i boljih od onih u steke nema.
Ali eto ako su ovi bolje od njih da se probaju.
Послато са M2101K6G помоћу Тапатока
Dobri su u Kristal, mada sam i boljih jeo. 6 € je porcija, ja jedva pojedem ovaj kupus i popeke, a mogu da pojedem ohoho. Kupus je 1,5 €, a može lagano za dvoje porcija.
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks