ne mrzi svako narod ka' ti Čodaako ti imaš problem sa Crnogorcima ne znači da su i ostali takvi
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
A sto je ovo
Manda zasluzan za nesto? Za bilo sta?
A za sta je taj zasluzan u svom citavom zivotu mrcenik kukavni?
Za sta? - konkretno mi recite jer nesam skolovala.
Ili njegov kolega po obimu zadnjice Medojsa?
Pa te ljudske nule se godinama unazad trude da bude losije srpskom narodu u CG, a sad se posebno trude da bude losije bas svima u CG.
Da se vratimo na zalosnije teme iz medija od ovih "bitnih" likova:
https://www.vijesti.me/v/582691?utm_..._share_counter
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Nisu takvi sposobni da prže, isto kao što nisu sposobni da išta ukapiraju liše kroz prizmu svojih ubjeđenja. Ako si ikad čitao šta ovaj lik piše, biće ti jasno koje su mu... Ajd da kažem tendencije.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Цркви се не прашта естетизам и побједнички карактер литија.
Србима се не прашта урбан и креативан дух отпора (Х-фактор у обурдавању било којег аутократског режима било гдје у свијету) што је овој земљи у коначном отворило врата смјене власти на изборима и увело је у политички простор демократске Европе , а чији је хронични манкаменто стварни разлог пропасти свих многохваљених грађанских протеста прије тога.
ДФ, гледали га било са стране противника било са стране симпатизера, фундаментално, с тим нема благе везе.
Gledajući neke stvari koje si pisao, nešto nisam siguran da si sposoban da te bude sramota. Čekam da mi se prikači priča o traktorima i tako to.
Što da me opominje ?
Stojim na raspolaganju da mi objasniš da nije to tako i ja ću ti vjerovati. Poštenije od mene ne može jer me ne interesuju ni DF, a još manje SPC sem što mi se motaju u državni aparat. Onamo đe ne smije.
Nego ajde da pređemo napisano, a ti mi objasni ukoliko je nešto netačno šta je to.
Je li se DF najviše bunio, protestovao i na ulice i u skupštini ? Jeste, nema potrebe da postavljam linkove, slike itd.
Da li bi bez organizacione sposobnosti DFa, ljudskosti, propagande, medija, stranica, botova itd. kao resursa to bilo toliko uspješno ? Ne bi.
Da li DF nosi veliku zaslugu ? Da.
Litije su vodile aktiviste DF-a ? U ovim gradovima što ja znam oni su bili predvodnici, organizovali, obezbjeđivali, farbali, palili baklje, blokirali ulice... Zar nije onog policajca što je dobio otkaz, uzeo DF pod svoje i našao mu posao i pomogao finansijski ? I tako dalje takvi slučajevi.
P.S. Nego, zašto vi uopšte pišete o ovome na današnji dan ? WTF je ovo!
Last edited by mneonly; 26-12-21 at 22:18.
Love, peace and respect.
Uopste se ne bi slozio ni sa jednim ni sa drugim. Kao neko ko radi sa nasim ljudima u inostranstvu konstatovao sam sljedece:
- Svi oni koji su se podigli u socijalizmu su vrijedni radnici i nesto znaju.
- Generacija od 1995 pa nadalje su neradnici, ne zato sto su nesposobni, nego zato sto nisu imali priliku od roditelja vidjet kako rade.
- Radnici u drzavne sluzbe teski dzabalebarosi.
- Radnici koji rade bez reda i nacina, ono sto ocu da kazem, je da se kod nas neorganizovano radi to jest da se jdno te isti poso radi vise puta bespotrebno.
- Jedini vrijedni tadnici kod nas su oni robovi u maloprodaji, oni koji rade za 250eura.
- Kvalifikovani radnici ili oni koji nesto znaju kod nas ih nema nazalost.
Poenta cijele price je da iako smo vrijedni dzabe nam je sve kad mozga nemamo.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
Možda ima nešto u produktivnosti, a to nije samo koliko mnogo i koliko dugo radiš.
Najmanje se radi u Holandiji, ali eto se dmaćinski plati kratko radno vrijeme i još firma zaradi. Kako? pa tako što su firme Shell, Philips, ING, Hajneken i sl...
Produktivnost je koliko zaposleni donese zarade a ne koliko se rmba.
Ljudi pominju Švedsku kao primjer socijalne države. Jeste, samo ta socijalna država ima Spotifaj, Erikson, Volvo, Ikeu, Skaniu, avione Gripen, H&M... A stanovnika malo više od Srbije npr.
Dakle, proizvodi skupe stvari i imaćeš produktivnost i blagostanje. No, za to treba znanje... Nema to previše veze sa imperijama.
Твитер је преплављен апелима комитама да због Вучићеве кинте не блокирају НК тако што ће да пале гуме у Будош.
Не контам, је ли забринутост стварна или их само чикају ?
ne bi se reklo da ti kapiraš stvari najbolje. DF iza sebe ima samo keš SNSa. i sad su kupili nacionalističke mim stranice. MCP je milion puta bolje organizovana no DF. samo i isključivo radi MCPa su litije bile toliko brojne. brojnost protesta DFa je tu neđe oko 300 ljudi.
litije su predvodili sveštena lica. na čelo svake litije su oni bili. pa da li je to bio Amfilohije, Joanikije ili neko drugo svešteno lice. onih par dana kad im je domet bio unošenje u facu policajcima i blokiranje saobraćaja i kad ih je bilo oko 50, e to ti je bio DF. posle toga, MCP je počela sa organizacijom litija
To ti je brate sve nauka, nauka stoji iza onoga. Oni su bili tu iz sjenke jer da su bili vidljivi sve bi propalo... Tu se slažemoZato su se i sakrili iza Zdravka.
Ali vjeruj mi što se tiče organizacije, ljudstva i svega ovoga što sam ti nabrojao to su ti sve DF resursi.
@outline
Sve ja to znam, ali treba malo dublje da se ide u to.
Sve je to povezano, ne može jedno bez drugoga.
Kako god ko mislio, nekome je to bitno meni je kod ove teme. Bitno je izgleda ovima DF i DH, borba za buduće glasove (valjda)
Meni je samo interesantno to što danas i ovdje oko toga pišu![]()
Last edited by mneonly; 26-12-21 at 23:13.
Love, peace and respect.
Ti si pretpostavljam bio u prvim redovima pa znaš?
U pravu si ti brate. Tako je.
Sent from my KB2003 using Tapatalk
jes DF je organizova litije i uticao na brojnost![]()
S obzirom da AV nije baš mirisao pokojnog Amfija, liše fizičkog prisustva x faktora iz df-a što bi rekli, sujmam da su litije uspjele zbog finansiranja iz df-a (čuj mene AV-a).. Da su malo ozbiljnije ušli u litije, dps bi imao većinu i to ubjedljivu rekao bih..
Nego, to što je crkva ustala za pitanja koja su se nje ticala a time animirala veliki broj ne samo "ugroženih" srba nego i dosta crnogoraca uz kombinaciju 30 godina bahaćenja i kulminacijom pod koronom, takva izlaznost se ponoviti neće a definitvno će se preliti na neke druge političke činioce..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Privatne apoteke dovedene u bezizlaznu situaciju, biće prinuđene da obustave izdavanje ljekova na recept
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...kova-na-recept
Apoteke vele ima problema, Šćekić veli da nema. Ne mogu obje tvrdnje bit tačne.
https://m.cdm.me/drustvo/gradani-neg...jama-trobojke/
Veseli se srpski rode, konacno ste docekali slobodu
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
E čuš u Andrijevicu građani negoduju zbog trobojki. Hahahaha.
Tripi, nisi još u šume uteka zbog velikosrpske agresije?
Po rezultatima onih izbora trebalo je hrvatske da okace
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Eeee, al to tripiju ne bi smetalo
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks