Page 128 of 227 FirstFirst ... 2878118124125126127128129130131132138178 ... LastLast
Results 3,176 to 3,200 of 5657

Thread: Načisto / Reflektor - teme, gosti... [reakcije]

Thanks Thanks Given 
    1,240
    Thanks Thanks Received 
    1,699
    Thanked in
    923 Posts

Banjo.

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    548
    Thanked in
    302 Posts

Kamera samo na Banja ha ha ha

Thanks Thanks Given 
    853
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

Komnenic nocas neocekivano nekako mlak... prema ministrima donekle i ocekivano, al me razocarao kako ne pusti Radulovica koji ce da zatvori nos i glasa za slom Crne Gore i glasa za Evropa Sad i povecanje minimalne zarade na 450 da objasni kako bi to glasao za amadman DF-a od 650 eura minimalnu zaradu "otvorenog nosa"...

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by osvajaci pg View Post
    Ima li ko sliku da izbaci onog Banjovog pogleda dok Milatovic prica.... ahahahahahah
    https://twitter.com/SMidzor/status/1...jKO6xfMhA&s=09

Jel to ovo?

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

5. The Following 2 Users Say Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    453
    Thanks Thanks Received 
    2,945
    Thanked in
    1,460 Posts

Quote Originally Posted by Ostoja View Post
    Neko duhovito primijeti da bi se on vakcinisao protiv vakcine
    To sam za Medojevica rekao.

Ovim predsjednik vlade direktno ili inidirektno doprinosi katastrofalnoj situaciji s pandemijom. I izgubljenim životima.
    Njihovo je carstvo nebesko.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    To sam za Medojevica rekao.

Njihovo je carstvo nebesko.
    Što ćemo sad?

8. The Following 4 Users Say Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    453
    Thanks Thanks Received 
    2,945
    Thanked in
    1,460 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Što ćemo sad?
    Nece zaobici ni Zdravinja. Samo je pitanje dana.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Thanks Thanks Given 
    557
    Thanks Thanks Received 
    2,709
    Thanked in
    1,396 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Što ćemo sad?

Vakcina ne znaci da se neces zaraziti. Samo su simptomi blazi kad si vakcinisan. Tako barem kazu doktori.Ogromna vecina preminulih od korone nije bila vakcinisana.
    https://www.glasamerike.net/a/crna-g...a/6279623.html
    Osam od deset preminulih pacijenata su bile nevakcinisane osobe. Svi preminuli mlađi od 40 godina su, takođe, bili nevakcinisani.
    Problem sa nevakcinisanjem Zdravka Krivokapica nije samo njegov licni problem. On bi morao da se vakcinise zbog drugih. Posebno kao predsjednik vlade u drzavi u kojoj pandemija uzima veliki danak u zivotima zbog nevakcinacije.

Problem je kad je neko predsjednik vlade, a misli samo na sebe, a ne i na narod drzave na cijem je celu. Problem je kad predsjednik vlade govori o potrebi vakcinacije, a on sam odbija da se vakcinise.

Radi se o nedostatku odgovornosti. I nedostatku morala.
    Last edited by Ostoja; 24-12-21 at 02:16.

11. The Following 3 Users Say Thank You to Ostoja For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,662
    Thanks Thanks Received 
    6,350
    Thanked in
    2,653 Posts

Vakcina ne znaci da se neces zaraziti. Samo su simptomi blazi kad si vakcinisan. Tako barem kazu doktori.Ogromna vecina preminulih od korone nije bila vakcinisana.
    https://www.glasamerike.net/a/crna-g...a/6279623.html
    Nije za ovu temu (jer je vec raspravljano na odgovarajucoj) ali lagano pitanje - ako vakcina ublazava simptome i ne garantuje da se neces zaraziti - zbog cega je onda potrebno imati kovid pasos?
    Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
    Have a parachute.

Thanks Thanks Given 
    557
    Thanks Thanks Received 
    2,709
    Thanked in
    1,396 Posts

Quote Originally Posted by Antares View Post
    Nije za ovu temu (jer je vec raspravljano na odgovarajucoj) ali lagano pitanje - ako vakcina ublazava simptome i ne garantuje da se neces zaraziti - zbog cega je onda potrebno imati kovid pasos?
    Imam rezervi prema kovid pasosu. Ne postoji garancija da je onaj ko ima taj pasos bezbjedan za okolinu. Ko sto nema garancije da onaj ko je vakcinisan neće biti zaražen, ili da neko ko je preležao koronu ne može biti zaražen.

Moze imati neku prakticnu korist za ljude koji putuju, pa se to traži.

Thanks Thanks Given 
    684
    Thanks Thanks Received 
    703
    Thanked in
    460 Posts

Čovjek je na čelu tima koji se bori protiv COVID19, pa ovo ni u J.Sudanu nema šta on radi
    "Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.

Thanks Thanks Given 
    4,353
    Thanks Thanks Received 
    8,409
    Thanked in
    3,204 Posts

Quote Originally Posted by nickname View Post
    Komnenic nocas neocekivano nekako mlak... prema ministrima donekle i ocekivano, al me razocarao kako ne pusti Radulovica koji ce da zatvori nos i glasa za slom Crne Gore i glasa za Evropa Sad i povecanje minimalne zarade na 450 da objasni kako bi to glasao za amadman DF-a od 650 eura minimalnu zaradu "otvorenog nosa"...
    Kakav je ovaj Radulovic sto je ovo... Ko su ljudi koji glasaju Pzp pa imamo zastupnike poput Radulovica, Meda, Bosnjak....

Vjeciti poslanici i paraziti bi da nastave da sole pamet. Pakao.

16. The Following User Says Thank You to Mojsije For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,405
    Thanks Thanks Received 
    2,398
    Thanked in
    1,503 Posts

Cekaj jel emisija isla uzivo? Posto vidim da se bune da su otisli iz skupstine. To ti je kada odes sa posla u sred radnog vremena,imam gostovanje na tv,narod ce platit

Sent from my Poco X3 Pro using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1,466
    Thanks Thanks Received 
    1,187
    Thanked in
    584 Posts

Quote Originally Posted by miovrag View Post
    Cekaj jel emisija isla uzivo? Posto vidim da se bune da su otisli iz skupstine. To ti je kada odes sa posla u sred radnog vremena,imam gostovanje na tv,narod ce platit

Sent from my Poco X3 Pro using Tapatalk

A sto, to sto mlatinjaju u skupstini je nesto bolje za slusati? Po cio dan prazne price mlate u skupstini, ovako u Nacisto imamo drugaciju dinamiku. Ja bih sjutra raspustio skupstinu, koja je potpuno beskorisno tijelo. Beskorisno zbog ljudi koji su u njemu, da se razumijemo
    Sate sate sate

Thanks Thanks Given 
    4,207
    Thanks Thanks Received 
    2,043
    Thanked in
    646 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Kakav je ovaj Radulovic sto je ovo... Ko su ljudi koji glasaju Pzp pa imamo zastupnike poput Radulovica, Meda, Bosnjak....

Vjeciti poslanici i paraziti bi da nastave da sole pamet. Pakao.
    Slusah jedan dan Radulovica na jednom od odbora gdje zenama (mladjim od njega, ali ne premladim) koje su pripremile pojasnjenja, papire i dokumentaciju za clanove odbora u vezi sa bankama, karticama, osiguranju ...., ali na kraju im lik ladno govori (parafraziram): "Vas dvije, hocu da ste do sledece godine pripremile i rjesenje za ovo sto sam ja izlozio. Jeste li me cule?" Ova jedna krene nesto pristojno da mu odgovara, a on opet :"Jeste li me cule, vas dvije? To ima da zavrsite kako sam rekao"

Da sam mu ja bila tamo, samo bih mu rekla :"Da tata, kako ti kazes tata. Bicu dobra."

Mogu mislit kako se prema zeni i djeci ponasao.

Ako mi sta ide na zivce to su ovi preiskusni, prepametni stari panjati koji se prema mladjima od sebe ponasaju bez postovanja, snishodljivo i u smislu "juce ste se izlegli, slusajte mene najpametnijeg sto vam pricam."

Do sad se u mom zivotu ispostavilo da su takvi ljudi, uz svo postovanje prema godinama, izuzetno plitkoumni kompleksasi, koji su tek u tim godinama docekali da ih neko uvazi i spostuje i to SAMO zbog godina i niceg drugog.

Oduseve me stariji ljudi, posebno u poslu, koji jednako razgovaraju sa svima i podjednako postuju rijec i mladjih kolega, zena, djece, podredjenih i nadredjenih, kafekuvarice i inzenjera, iako su daleko pametniji i iskusniji od njih, ali ponasanje im je prema svima isto.
    Last edited by Kliker17; 24-12-21 at 15:56.
    Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
    Fransoa la Rošfuko, francuski filozof

20. The Following User Says Thank You to Kliker17 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4,207
    Thanks Thanks Received 
    2,043
    Thanked in
    646 Posts

Quote Originally Posted by Kliker17 View Post
    Slusah jedan dan Radulovica na jednom od odbora gdje zenama (mladjim od njega, ali ne premladim) koje su pripremile pojasnjenja, papire i dokumentaciju za clanove odbora u vezi sa bankama, karticama, osiguranju ...., ali na kraju im lik ladno govori (parafraziram): "Vas dvije, hocu da ste do sledece godine pripremile i rjesenje za ovo sto sam ja izlozio. Jeste li me cule?" Ova jedna krene nesto pristojno da mu odgovara, a on opet :"Jeste li me cule, vas dvije? To ima da zavrsite kako sam rekao"

Da sam mu ja bila tamo, samo bih mu rekla :"Da tata, kako ti kazes tata. Bicu dobra."

Ako mi sta ide na zivce to su ovi preiskusni, prepametni stari panjati koji se prema mladjima od sebe ponasaju bez postovanja, snishodljivo i u smislu "juce ste se izlegli, slusajte mene najpametnijeg sto vam pricam."

Do sad se u mom zivotu ispostavilo da su takvi ljudi, uz svo postovanje prema godinama, izuzetno plitkoumni kompleksasi, koji su tek u tim godinama docekali da ih neko uvazi i spostuje i to SAMO zbog godina i niceg drugog.

Oduseve me stariji ljudi, posebno u poslu, koji jednako razgovaraju sa svima i podjednako postuju rijec i mladjih kolega, zena, djece, podredjenih i nadredjenih, kafekuvarice i inzenjera, iako su daleko pametniji i iskusniji od njih, ali ponasanje im je prema svima isto.

Zakasnih za Edit. Ako koga zanima od 33 minuta na ovom snimku.
    Tek sad vidjeh da covjek ladno najavljuje nova 3 ministra u Spajicevom sektoru

Sebe izgleda vidi kao jednog od njih
    Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
    Fransoa la Rošfuko, francuski filozof

Thanks Thanks Given 
    2,332
    Thanks Thanks Received 
    2,094
    Thanked in
    946 Posts

je li ovo profesor doktor najtelegentniji crnogorac poceo da pusta bradu pod stare dane. da se nije prokurvio bitanga sad kad je doslo njegovih 5 minuta da zaposljava pa mu se nekoj maloletnici svidja brada?
    "Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"

23. The Following 2 Users Say Thank You to Dejan For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Teško da je maloljetnica, tu su približno godinama a i ludilom, ovaj bradu a ona botoks

but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    2,319
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Nekad mi je bilo simpatično kako se pravi lud a sad mu ovim putem poručujem, ne kaki posro.

Zaboravih, nije mi jasno da mu neko od poslanika ne kaže, druže kako ti ne dosadi da fantaziraš i pričaš bajke i basne.
    Danas sam ga slušao na skupštini par minuta pa samo pod utiskom, bićemo milijardu u plusu od štandova pored puta podgorica danilovgrad.

Sent from my M2101K6G using Tapatalk
    Last edited by remark; 24-12-21 at 16:31.

26. The Following 3 Users Say Thank You to remark For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,163
    Thanks Thanks Received 
    6,716
    Thanked in
    3,205 Posts

Predlozio bih preimenovanje nacionalnog brenda u

Montenegro - Wild, Absolutely.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    4,353
    Thanks Thanks Received 
    8,409
    Thanked in
    3,204 Posts

Quote Originally Posted by Kliker17 View Post

Ovo njegovo ponasanje je tako smecarski i snishodljivo, da bi ga odma maka sa svake moguce funkcije, jer kako rece @Hell, skidanje sa drzavne sise je teze no sa heroina.

30 godina su tu i misle da su pametni zbog tog 'staza' umjesto da ih je sramota sto su svojim djelovanjem doveli zemlju do najnizih grada.

Bas nevjerovatno koliko ljudi sebi daju za pravo. No dok PzP ima glasaca, ovakvi smecari ce bit narodni poslanici i guslat naokolo.

Thanks Thanks Given 
    1,097
    Thanks Thanks Received 
    654
    Thanked in
    368 Posts

A i danas na skupštini okreće se put ministra i/ili predstavnika MF "slušajte me dobro, ja sam najpametniji u ovoj sali a i šire..."

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

30. The Following User Says Thank You to institucija For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    557
    Thanks Thanks Received 
    2,709
    Thanked in
    1,396 Posts

Quote Originally Posted by institucija View Post
    A i danas na skupštini okreće se put ministra i/ili predstavnika MF "slušajte me dobro, ja sam najpametniji u ovoj sali a i šire..."

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
    Problem je u tome što on stvarno misli da je najpametniji. U stvari, najluđi je.

https://www.vijesti.me/vijesti/polit...tio-i-vrijedao
    On je više puta uz psovke ponovio da “imate sreće što nijesam ponio pištolj, jer bih vas pobio”, pominjući konkretna imena.

Thanks Thanks Given 
    7,469
    Thanks Thanks Received 
    4,812
    Thanked in
    2,465 Posts

Quote Originally Posted by Dejan View Post
    je li ovo profesor doktor najtelegentniji crnogorac poceo da pusta bradu pod stare dane. da se nije prokurvio bitanga sad kad je doslo njegovih 5 minuta da zaposljava pa mu se nekoj maloletnici svidja brada?
    Dako ga srce okine od tabletica... pu, pu, pu...

Thanks Thanks Given 
    1,569
    Thanks Thanks Received 
    2,182
    Thanked in
    1,045 Posts

Ima li iko normalan a da mu se nije zgadio,zajedno sa medojeBićom,kad se sjetim samo da sam u početku podrzavao grupu za promjene,mada bilo je tu kvalitetnih ljudi,izgleda da su Uglavnom ostali oni najgori,cast izuzecima...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Page 128 of 227 FirstFirst ... 2878118124125126127128129130131132138178 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)