Kamera samo na Banja ha ha ha
Banjo.![]()
Kamera samo na Banja ha ha ha
Komnenic nocas neocekivano nekako mlak... prema ministrima donekle i ocekivano, al me razocarao kako ne pusti Radulovica koji ce da zatvori nos i glasa za slom Crne Gore i glasa za Evropa Sad i povecanje minimalne zarade na 450 da objasni kako bi to glasao za amadman DF-a od 650 eura minimalnu zaradu "otvorenog nosa"...
https://twitter.com/SMidzor/status/1...jKO6xfMhA&s=09
Jel to ovo?
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Vakcina ne znaci da se neces zaraziti. Samo su simptomi blazi kad si vakcinisan. Tako barem kazu doktori.Ogromna vecina preminulih od korone nije bila vakcinisana.
https://www.glasamerike.net/a/crna-g...a/6279623.html
Problem sa nevakcinisanjem Zdravka Krivokapica nije samo njegov licni problem. On bi morao da se vakcinise zbog drugih. Posebno kao predsjednik vlade u drzavi u kojoj pandemija uzima veliki danak u zivotima zbog nevakcinacije.Osam od deset preminulih pacijenata su bile nevakcinisane osobe. Svi preminuli mlađi od 40 godina su, takođe, bili nevakcinisani.
Problem je kad je neko predsjednik vlade, a misli samo na sebe, a ne i na narod drzave na cijem je celu. Problem je kad predsjednik vlade govori o potrebi vakcinacije, a on sam odbija da se vakcinise.
Radi se o nedostatku odgovornosti. I nedostatku morala.
Last edited by Ostoja; 24-12-21 at 02:16.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Imam rezervi prema kovid pasosu. Ne postoji garancija da je onaj ko ima taj pasos bezbjedan za okolinu. Ko sto nema garancije da onaj ko je vakcinisan neće biti zaražen, ili da neko ko je preležao koronu ne može biti zaražen.
Moze imati neku prakticnu korist za ljude koji putuju, pa se to traži.
Čovjek je na čelu tima koji se bori protiv COVID19, pa ovo ni u J.Sudanu nema šta on radi![]()
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
A sto, to sto mlatinjaju u skupstini je nesto bolje za slusati? Po cio dan prazne price mlate u skupstini, ovako u Nacisto imamo drugaciju dinamiku. Ja bih sjutra raspustio skupstinu, koja je potpuno beskorisno tijelo. Beskorisno zbog ljudi koji su u njemu, da se razumijemo
Sate sate sate
Slusah jedan dan Radulovica na jednom od odbora gdje zenama (mladjim od njega, ali ne premladim) koje su pripremile pojasnjenja, papire i dokumentaciju za clanove odbora u vezi sa bankama, karticama, osiguranju ...., ali na kraju im lik ladno govori (parafraziram): "Vas dvije, hocu da ste do sledece godine pripremile i rjesenje za ovo sto sam ja izlozio. Jeste li me cule?" Ova jedna krene nesto pristojno da mu odgovara, a on opet :"Jeste li me cule, vas dvije? To ima da zavrsite kako sam rekao"
Da sam mu ja bila tamo, samo bih mu rekla :"Da tata, kako ti kazes tata. Bicu dobra."
Mogu mislit kako se prema zeni i djeci ponasao.
Ako mi sta ide na zivce to su ovi preiskusni, prepametni stari panjati koji se prema mladjima od sebe ponasaju bez postovanja, snishodljivo i u smislu "juce ste se izlegli, slusajte mene najpametnijeg sto vam pricam."
Do sad se u mom zivotu ispostavilo da su takvi ljudi, uz svo postovanje prema godinama, izuzetno plitkoumni kompleksasi, koji su tek u tim godinama docekali da ih neko uvazi i spostuje i to SAMO zbog godina i niceg drugog.
Oduseve me stariji ljudi, posebno u poslu, koji jednako razgovaraju sa svima i podjednako postuju rijec i mladjih kolega, zena, djece, podredjenih i nadredjenih, kafekuvarice i inzenjera, iako su daleko pametniji i iskusniji od njih, ali ponasanje im je prema svima isto.
Last edited by Kliker17; 24-12-21 at 15:56.
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
je li ovo profesor doktor najtelegentniji crnogorac poceo da pusta bradu pod stare dane. da se nije prokurvio bitanga sad kad je doslo njegovih 5 minuta da zaposljava pa mu se nekoj maloletnici svidja brada?
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Teško da je maloljetnica, tu su približno godinama a i ludilom, ovaj bradu a ona botoks
![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Nekad mi je bilo simpatično kako se pravi lud a sad mu ovim putem poručujem, ne kaki posro.
Zaboravih, nije mi jasno da mu neko od poslanika ne kaže, druže kako ti ne dosadi da fantaziraš i pričaš bajke i basne.
Danas sam ga slušao na skupštini par minuta pa samo pod utiskom, bićemo milijardu u plusu od štandova pored puta podgorica danilovgrad.
Sent from my M2101K6G using Tapatalk
Last edited by remark; 24-12-21 at 16:31.
Predlozio bih preimenovanje nacionalnog brenda u
Montenegro - Wild, Absolutely.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ovo njegovo ponasanje je tako smecarski i snishodljivo, da bi ga odma maka sa svake moguce funkcije, jer kako rece @Hell, skidanje sa drzavne sise je teze no sa heroina.
30 godina su tu i misle da su pametni zbog tog 'staza' umjesto da ih je sramota sto su svojim djelovanjem doveli zemlju do najnizih grada.
Bas nevjerovatno koliko ljudi sebi daju za pravo. No dok PzP ima glasaca, ovakvi smecari ce bit narodni poslanici i guslat naokolo.
A i danas na skupštini okreće se put ministra i/ili predstavnika MF "slušajte me dobro, ja sam najpametniji u ovoj sali a i šire..."
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Problem je u tome što on stvarno misli da je najpametniji. U stvari, najluđi je.
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...tio-i-vrijedao
On je više puta uz psovke ponovio da “imate sreće što nijesam ponio pištolj, jer bih vas pobio”, pominjući konkretna imena.
Ima li iko normalan a da mu se nije zgadio,zajedno sa medojeBićom,kad se sjetim samo da sam u početku podrzavao grupu za promjene,mada bilo je tu kvalitetnih ljudi,izgleda da su Uglavnom ostali oni najgori,cast izuzecima...
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks