Originally Posted by
kaemSe
paraziti prijatelju, odmah su digle ruke od posla za naknade iako je razumno bilo da je popullisticki to usvojeno
Za ovo je koliko god strucan i drag bio kriv Damjanovic

Originally Posted by
kaemSe
Slazem se sa tim ali objasni mi kako neko moze samo da kaze super ja cu sad da napustim i meni cete da dajete pare do kraja zivota. Ja se slazem da im se treba dat ali ponavljam to je problem naroda ovdje, alav je i lakom. Odmah da se sjedne na grbacu drzavi i da se sjedi doma i besjedi politika i grand parada. Pa u svojo porodici smo imalidva slucaja ali mladji ljudi su popricali i objasnili da nema logike. Ponavljam treba se obestetit taj koji je ostao bez posla ali ono nekako tugu mi izazivaju ljudi koji ovako razmisljaju i grabe. No jbg i ja mlatim kao da smo finska. Volio bih da vidim u te zemlje kako bi proslo glasanje za ovako nesto. Bilo bi kao u svajcarskoj dje su glasali za socijalu samo jugosloveni, afrikanci i turci
Ima i takvih koji su odmah napustili posao iako nisu morali. Svako je imao svoj razlog, neko nije htio da radi, neko je imao nesto drugo u planu. Svakako one koje su zajebali bi trebalo obestetiti.
Za ove koji nisu htjeli da rade - pandan mi je beneficirani radni staz policije, gdje su ljudi ispod 45 godina zivota isli u penziju i onda taksirali radi dodatne zarade. Nelogicnosti koje su ispravljene ako se ne varam.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Bookmarks