AROMA
HDL
iDEA
VOLI
Evo ka' ja
Doduse nikad nisam pusio i pio kafu![]()
Kopa je početkom decembra bila 1.69 za 200g... Nešto mi nije logično da je dignu za preko 100%...
#fakenews
Prelijepo...
Ne treba dizat plate, dobro nam je i ovako...
#fakenews
U pitanju je globalni problem sa manjkom ponude i značajno većom tražnjom nakon otvaranja država nakon COVID-a. Malo duža suša u Brazilu i jači mraz tokom zime ujedno manji rod kafe je uzrokovao šokove. Kupci se grabe oko kafe, prilična je pomama na tržištu.
100 grama na 1.8 eura?
Bila je prije mjesec dana na akciju 69 centi, ai najavila je KOPA povećanje cijena.
Ovo je bilo najavljeno prije dva mjeseca skoro.
https://www.cdm.me/ekonomija/znacajn...-u-crnoj-gori/
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ja isto mislim da se mnogi igraci u svijetu igraju sa nama pa prave vjestacke krize kako bi mnogo vise zaradili.
Viđeh u Cungu neke svjetiljke za jelku, 3.99e 5m no kako su radili do 20h, produžih do Pistolata. Najjeftinije bjehu 20e čini mi se haha, još me ovaj pita kolika je jelka i kad mu rekoh 2m, e moraću veli onda 3 ove po 5m uzet da bi pokrilo cijelu jelku kako treba.
Zahvalih se momku i sačekah sjutradan da Cungu otvori, uzeh ove od 3.99e, ama ništa joj ne fali čak i lijepo svijetle.
A čuš, što je pomama sa jelkama od kako je postalo IN na instagramu da se qrče, onaj iz Rokija treba da stavi spomenik sa logom instagrama kako je isklepao cijenama podgoričke paljevine![]()
Nama je svaki put oko Nove brak na staklenim nogama jer ja obozavam sijalice i svuđe bi ih po kući stavio. Ispod 10+ metara i 200/300 sijalica ni ne gledam.
Na jelki od 2.1m nam je 20m/200 sijalica...
Jedva sam se suzdrzao da u Cungu ne uzmem 28 eura 50m kotur... Ima i u Voliju 1000 sijalica za 37 eura... Ovo ako kome trebaju za spolja za ukrasavanje kuca/terasa...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
A čuš
Neka je Bog mu pomogao
Aooo, dakle nisam jedini u "problemu" zvani sijalice. Moraju veli žena biti žute... a reko što je ovo. Traži tamo vamo, Jumbo ima ali je preskup, Naš diskont ok cijene ali nema žute, onaj BK centar samo bijele, Rocky preskup (iste sijalice kao u Naš diskont samo tri put skuplje), onaj na Stari Electro team ili kako li se već zove blizu Okova isto slab izbor i prilično skup.
Fala @BiTrAtE za Cungu, moraću poći sve su prilike. Jelka je odavno okićena ali sijalice moraju da se nove kupe jer se ove ne slažu (stvarno se ne slaže boja, a ove koje se slažu je malo sijalica).
Uglavnom jelka je preko 2 metra i sad se traže žute sijalice od 300+ lampica. Htio sam uzeti u Naš diskont one od 500+, ali veli gospođa ne valja nisu žute no crvene, pa smeta za oči.
Inače nemojte puštat žene nikad same u kupovinu novogodišnjih ukrasa, bez ako vam nije žao da puknete komad preko 100 eura na gluposti. To je sve ludo potpuno.
Uđe žena u Jumbo i traži novogodišnje salvete, tamo 20 vrsta i ona veli pogledaćemo još i na druga mjesta. Ja je gledam jel dobro s' glavom.
Al kad mi je rekla da bi valjalo neki okrugli ukrasni tepih za ispod jelke, stvarno sam ukapirao da je potpuno neuračunljiva kad je u pitanju novogodišnje ukrašavanje.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Last edited by kimmi; 21-12-21 at 09:08.
Imaš u Jumbo one prostirke za ispod jelke. Ja sam tu imao iskočit' iz kolosijeka jer su se malodobna đeca utripovala da se pitaju po pitanju izbora...
Kod nas sam ja izpregovarao da okitim terasu sijalicama, a jelku ćemo danas...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Ja sam uzeo voz sa šinama za oko jelke, zbog sina reko (već se se pokaja, taj voz je svuđe kroz kuću bez na šine) a žena viđe neku maskirnu vreću za ispod jelke u Cungu, top je veli da sakrije ono postolje, tj. nogare.![]()
Kako ih drmaaaa novogodišnja euforija, a i mene priznajem ali na drugi način - tradicionalno decembrom više pijem no ostalim mjesecima![]()
Evo se cunga otvara u četvrtak, bice vam svega
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Jelka jos stoji od prosle godine, nismo je micali, ko ce to kitit i raskicavat, ovako ne mislis, vazda praznici.
A ja druže smišljam što će da krka i pije sa prijateljima za NG. Standardna ekipa od 3 familije..... a žena me o jadu zabavi sa ukrasima.
Lomim se šta dodati pored standardnih pečenja i sarmi, košet u tijesto, rebarca marinirana, možda nešto iz mora.....
Ljudi moji(da ne quotujem sve vas sa zadnjih 20 postova),zlatilo se kupit stan u taštinom ulazu spram ove vaše muke sa sijalicama,jelkama...
Kupuje li iko više crveni sexi veš ili samo žute...sijalice?
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
E zamisli ležiš uveče i čuješ kako ti se tast i tašta klepeću.
A onda ujutro dođe tašta na kaficu, sva rascvrkutana, ne zaklapa.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks