Kako promijenit akumulator a da muzika ne izgubi kod?
Inekcijo kakve ti nebuloze valjas
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
James Tiberius Kirk
Pa ajd digni klemu minus ili + pa ce voltaza sa 14.4volti da probije 17volti i kroz zener diode i pohebe to elektronike, osim ako vozi golf 2 to je samo relej migavaca od cijele opreme...
Tipa vozila posle 2000te imaju vec generator punjenja preko 120Amperi,ako je nesto vise opreme u premium i visoj klasi eto ga 180Amperi zagrij stolicu decki![]()
ne daj boze nikome kad "pusti struju"
jeftinije je platit kodiranje i to sto treba![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
ako nijesi 100% siguran sta radis najjeftinije je poci kod majstora i kupiti akumulator preko njega... jer znaju ljudi sta rade
u vecini slucajeva te ispane sa ugradnjom isto kao da ga sam kupis i ugradis jer oni "ruke" naplate iz svoje vece marze...
nekad ce te izaci mozda i 5e skuplje, ali zasto razmisljati ako ne znas... te spetljas se s klemama, te spojis neku na lim pa napravis karambolako si bas males zavaris klemu i vezni lim pa zapalis kola
![]()
![]()
![]()
Dva pitanja.
1. Allseason gume, da li Fulda multicontrol ili Sava all weather?
2. Variraju mi svijetla sa obrtajima tako da je vjerujem alternator, da li da repariram moj ili da uzmem polovan na otpad?
@Laz koliko me sjecanje sluzi ti si imao slicnu dilemu sa alternatorom?
Послато са SM-F926B помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ovo poslednje mi se davno desilo. Kombi neki je bio u pitanju. Krenuo ključem da otpustim šaraf i nekako spojio ključem lim i klemu. Kad je počeo plamen da izbija. Ključ zalijepio nisam mogao da ga odvojim rukom. Nekako ga nogom jedva odvojim. Sjećam se da mi je tada električar neki rekao da sam imao sreće što akumulator nije eksplodirao.
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Prijatelju se desilo da je vezni lim preko koji drzi akumulator bio lose zasarafljen i u voznji je napravio spoj...
Auto stalo, dok je ukapirao sta je i kako je imo srecu sto je bio tik pored servisa pa istrcali ljudi da mu pomognu
Stete na kola malo manje no da je iz izgorelo![]()
Aaaaaa, to...regulator napona ili cetkice.
Repariraj altrernator. Djelovi nisu preko 10 eura.
Prema tome, šta da ti kažem?
Ja bi to sam odradio nego ga je dusa skinuti :-)
Znaci mislis da je bolje da se reparira nego polovan. Hvala
Послато са SM-F926B помоћу Тапатока
Vazda je bolje da se reparira. Polovnog vec imas.
Rekao sam ja...
Zalud pričaš, niko te ne slusa
Sent from my iPhone using Tapatalk
https://www.instagram.com/p/CXzALiEI...dium=copy_link
Ovo ja prije 20 godina,a ovaj iz Fice ce se sam prepoznati
Sent from my Poco X3 Pro using Tapatalk
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks