Adnan Muhović ponovo u elememtu... O Njegošu:
„Проблем је мржња која је грубо и на прост камењарски начин, својствен само њему, да му име више не помињем из хигијенских разлога, испољена у том (не)дјелу, гдје се оправдава геноцид над Бошњацима“, рекао је Муховић.
VUKOVIĆ: U ŠKOLI SAM NOSILA RAZLIČITE CIPELE!
https://mondo.me/Info/Drustvo/a10082...PieleGP4N0w8Cw
Sva šašava, otkačena, progresivna, emancipovana... Monderna sto vele kod nas u moj ulaz. Al eto je u DPSu najnazadnijoj partiji ever posle DFa.
γνῶθι σαὐτόν
Ima li kakav SMSda se plati kukalom Pejovicu.
Cujes budale, zabranjuje ulaz Abazovicu u KAP dok je njegov. Ko da ce da pregovara sa njim o poslu. Uletis sa policijom, pa neka ga Pejovic saceka na kapiji.
Tacno se vidi da je konduktercina, i da dalje odatle nije posao.
A ovo za zatvaranje i otvaranje firmi. Bas ne znam zasto sam ocekivao pametan odgovor.
Nego kakvi politicari takvi i privrednici. Pravda za Carevica....
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Tačno je ovo dobra fora ovom Pejoviću, sreće mi...
Vidiš tvoju reakciju, a nije daleko od Abazovića da ima sličnu... A Abazović nije policajac, nije inspektor, nije vještak - ne postoji niti jedan razlog ili pravni osnov da on "uleti s policijom", koliko li da uleti u moj ili tvoj stan. A možda ga Pejović taman na to isprovocira, i onda žurka medijsko pravosudna....
Drugi scenario je da Bogdanović, Martinović i slični prozivaju "tebi je Milov tajkun zabranio pristup, ti nekome nešto pričaš"
Bolja uličarska fora nego što na prvi pogled izgleda
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
https://dan.co.me/vijesti/hronika/up...-banke-5098530
Управни суд пресудио у корист е-commerce клијената Атлас банке
nothing comes from violence and nothing ever could
Pa druga reakcija ne postoji. Ne vidim razlog da da covjek svrati, bez eventualno sa inspektorima, da "zapisa teritoriju".
A ovo klosarsko ponasanje nije za ove kao ja, vec za DPS publiku koja jos uvijek pusi foru "milo britva".
Pa da se kaze vidji kako mu je zaprijetio, ne smije da dodje. Ko da ima posla drugog sa njim, sem da medijski isprati kad mu svrate inspektori za privredni kriminal.
Samo pomenuh kakva mu je klosarska fora, da mu taman uletis sa inspektorima.
Jer jedino sto sam naucio da kod ovakvih klosara ko Pejovic pali, je da mu sa pozicije "vidji moze mi se" zapalis jednu iza usiju.
Ali jbga politika je drugacija, a ovaj kondukter je taman zasluzio isto ponasanje.
Poceo sam da budem protivnik politicke korektnosti zadnjih nekoliko godina.
Last edited by Hell Raiser; 20-12-21 at 13:16.
E da zaboravih da ti iskomentarisem zasto ima razloge, i sta je jos teska budalastina koju ugrozeni kondukter prica.
Izlazak firme na berzu ne ide sa registracijom firme i jer je Pejovic "kredibilan biznismen". Kotiranje na berzi u inostranstvu ne ide pozivom na telefon kako je to kuci zavrsavao.
Ako su mu trebale firme da bi poslovao sa strancima, zasto je za svaki posao otvarao novu kompaniju. Pa onda nema godinu dana nikakvog prometa pa je ugase. Pa opet nova.... I u krug.
A ovamo je prodavao u inostranstvu u vrijednosti 10 milijardi poreza drzavi.
Nego u drzavi kao CG kondukterske lovacke price mogu da zazvuce kao predavanja sa Oksforda
Ja znam gdje bih je ja pustio
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Marchelo je u jednoj pjesmi opisao takve zeMske - lutka od silikona sa glavom konja
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Pitanje za sve forumase:
Dje cemo kad se obali vlada?
Koga vidite kao bolju zamjenu?
Ko bi bio bolji premijer, ko bolji ministar zdravlja, a ko bolji ministar finansija, prosvjete, urbanizma,...?
Da li vi uopste vidite nekog boljeg ili ono "aj da obalimo, pa cemo vidjet poslije sto cemo", (ko kad su Demokrate trazile rekonstrukciju, ali jos ne znaju tacno kakvu, vidjece kad to krene)
Molim vas, ako imate makar jedno ime, makar jedno - iznesite.
KO JE U CRNOJ GORI DOSTOJAN TITULE PREMIJERA?
Ima li ga?
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Ali ovo sa Pejovicem je najjace, sta je Abazovic sad - ministar je li? Ovaj mu zabranjuje ni da je radnik Uniproma pa ga uhvatio u kradji, otpustio ga i javio ovima na kapiji da se ne pojavljuje vise.
Ne znam sta mu prijete, pokrenite postupak i hapsite ga ako imate osnova, dosadno je citati prepucavanje preko novina: vlada vs jedan privatnik...sprdnja.
Jel ovo preGMO faza ili?
![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
čoek misli da nešto posipaju na nas iz vazduha i da svijetom upravlja duboka država, ne vjerujem nešto da je pobornik vakcinacije![]()
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks