Interesantan Abazović. Ne zvuči baš kao da se sprema da sa DPS obori vladu i formira manjinsku
”Nisam siguran da je to baš odgovoran odnos prema građanima, ali kažem i ostajem pri stavu da ako nema drugog rješenja - izbori su čisto rješenje, mi moramo mandat vratiti građanima. Na kraju, šta će nam mandati ako ne možemo da sprovodimo promjene”,
Da li će URA podržati inicijativu za izglasavanje nepovjerenja Vladi koju je najavio DPS za 3. januar?
URA neće podržati inicijativu DPS-a zato što je URA još ranije rekla da neće podržati i da se ništa vanredno nije desilo da bi to promijenilo odnos prema Vladi.
Kad budeš razlikovao u tekstu anonimni sagovornik i sagovornik ili ti izvor informacija mozda ukapiras neke stvari bez toga teško. Posebno ako se taj žalio unutrašnjoj kontroli , nije to anonimno ni malo.
Pokusaj malo da razmisliš, potrudi se možda uspijes da neke stvari ukapiras sta je anonimni izvor a sta izvor informacije
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Lepetanac vidiš li da te vrti, niko ne progovara oko Bratićke, sem Vanja...
Ta žena četnik razvali MPNKS... Svaki drugi dan neka muka tamo.
Love, peace and respect.
Kakav Vucic, Pipun, Krivi... Nece narod zbog njih izaci na ulice, vec zbog minimalca koji treba maltene da se duplira. U ovom momentu prekrojiti vladu, kad je komplet crnogorskoj sirotinji bala na usta krenula zbog povecanja plata, ne da bi se rijeke ljudi slile u trgove, nego bi se svasta moglo ocekivati.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Ja jedva čekam da počnu hapšenja evo najiskrenije ti kažem. Evo čekam već godinu dana, alinsto bi rekao Pipun uhapsi poljubi i pusti.
Samo ja ne čekam hapšenja dps sdp svite ja čekam hapšenja svih koji su se ogrijesili o zakon nebitno iz koje partije bili, nacije ili vjere
Iskreno, teško mi je povjerovati da neko može blagonaklono gledati na promjenu vlasti raznoraznim igricama, preleletima, trgovinama...
Da li bi takvo nešto izazvalo nemire, ne znam, ali znam da bih sa razumijevanjam gledao na svaku vrstu protesta koja ne podrazumijeva nasilje.
Druga stvar su novi izbori, pa ko što ponese.
problem je u tome što su političari rekli da će nam odma' bit bolje. a ljudi ođe imaju tu ružnu naviku, da im vjeruju
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Nazalost, pripadnost ovim partijama (DPS/SDP) je dalo njihovim clanovima ekskluzivno pravo da dodju do sanse da lopuzaju. E sad, to bi znacilo znaci skoro 50% Crne Gore pa je malo neizvodljivo. Neka oni pohapse ove glavne na vrhu pa ce ove male ribice iz straha da se preobrate u casne ljude. Kakva vlast takav narod, ili obrnuto , nisam siguran vise.
Veli mi otac prije neku noc slusajuci ono june od Jokovica, kako ovaj moze na vlasti da bude, i onda zajedno zakljucismo da su vlast tj politicari samo odraz nas samih.
Sate sate sate
Zato sto naivni ljudi vole da kupuju nerealna , idiotska obecanja. To je njihov problem. Zbog njih se i nalazimo u ovom problemu posle 30god. Svako ko ima svijesti je znao da to posle godinu dana ne moze biti drasticno bolje. Rome was not built in a day. Da li je bolje - jeste. Ocekivanja (velika) su samo preduslov za razocarenje. To znamo iz sopstvenih zivota.
Sate sate sate
Može anonimno i unutrašnjoj kontroli da se piše.
Može se pisati unutrašnjoj kontroli i bez opravdanog razloga.
Ali prvi put čujem da se piše stranim ambasadama, zato što te policija zaustavila.
Ajd da su strani drzavljani u pitanju, nego aloouu mi smo glasači DPS-a , BS-a i drugih gradjanskih opcija i podrzavamo NATO i EU...Ne moze nas policija da zaustavlja.
Savet Bezbednosti da zaseda, zbog tog u Bijelo Polje incidenta.
Last edited by Dača; 19-12-21 at 12:26.
Normalno je da većina tih lopova je bilo u dps u jer im se lakše moglo da kradu dok su pri vlasti, pa vecina i nije bila nešto ideološki pri dps u nego što im je davalo bolje mogućnosti da razrade "poslove".
Što ne znači da se neki tadašnji opozicionari isto tako nisu "snasli".
Nema tu podjele ovaj je dps ovac lopov hapsi a ovaj nije u dps sacekaj. Lopov je lopov bio on Petar Ivanović ili Gvozdenovic ili Carevic ili Gugi .
A kakav je narod vlast je i dobra i ovakva nikakva . Pogledaj svaki dan komentari mizogeni, seksisticki, nacionalisticki, fašistički totalno narod pogubljen u vremenu i prostoru.
A tu je kriva i prošla i sadašnja vlast , jer se nikad ne kazne dovoljno takvi ljudi. Da se ne daj boze ne zamjere glasacima
Pa da, nerealan je broj degena u ovoj zemlji. Trebace 10 tak godina da se to filterise i unaprijedi softver ljudi. Ja znam da mnogima smeta sto nam npr Evropa ili SAD oblikuju stvarnost ali kakva nam je alternativa - nikakva. Da se sami sebi prepustimo zauvijek bi ostali ovakvi, nazadni. Kakva god EU bila ja se nadam da ce nam donijeti neka poboljsanja u zivotu.
Gledam nase ljude po svijetu, kako se daju promijeniti i ponasati civilizovano. A kad se vrate u domovinu, zov divljine preovlada.
Sate sate sate
Nevjerovatno da se jos raspravljate sa likom, koji od svega se drzi je li anonimno ili nije.
Ajmo prva laz koju mozes odmah da vidis. Od dolaska Brdjanina i Sekulovica svi, ali bas svi pripadnici policije imaju ime i prezime na uniformi.
Tako da price o deltama i kobrama i zmajevima su teska budalastina.
Cio tekst sluzi da bi se napisalo da je novi sef policije dobio posao izdajnickim cinom prebacivanja srpskih spijuna preko granice.
I sav tekst je uvertira za to. Zato se i salje ambasadama i pominje NATO.
Ako je ubacivao srpske spijune ubacivao je i ruske.
Kakav je ovo marketinaki prirucnik za politickog komesara 48me.
Rekao bi covjek u najmanju ruku je prebacivao ruse preko berlinskog zida
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)
Bookmarks