Page 514 of 543 FirstFirst ... 14414464504510511512513514515516517518524 ... LastLast
Results 12,826 to 12,850 of 13557

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2021]

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Pa kazu nije osvjezilo
    https://m.cdm.me/kolumne/o-dolasku-a...tunsku-nahiju/
    Nikolaidis u misiji pljuvanja americke spoljne politike.
    Isto ono sto je prije nepunih godinu i on i ovdje na forumu prozivano kao proruska struja i napad na evroatlanske integracije.
    Sad ne valja ni US ni EU ovakvi kakvi su.
    Mora to malo tvrdje i on ce da im objasni kako

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
    Auuu. Ne zalazim u ove septičke jame dps glasila ali ovo je iznenađenje da ova splačina ovako nakaradno piše o Americi. Mora da su otanjale finansije.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by goozica View Post
    ne, to je ona recenica kako ste postali mydati da vam odjednom sve smeta, pocevsi od izgleda necije zene pa svega ostalog, a do juce ste cutali kao zaliveni, sad bi da svako od 30.08. na ovamo da odgovara za svoje postupke, a oni prije ne moraju, jer boze moj, moglo im je bit. licImUri
    Jeste do juče smo ćutali a sad nam sve smeta a vi ste do juče sve kritikovali a sada vam sve što vam je prije smetalo ne smeta.
    Kako se to zove, osveženje?
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by mneonly View Post
    Kad padne Vlada, pa se Ministrima skine imunitet idu hapšenja za sva zlodjela Zdravka, Bratićke i ekipe zadužene za unižavanje države, interesa, identiteta, naroda i tako dalje.
    Hapšenja ljudi, hapšenja... To je spas ovog naroda i države, a nije da idemo naprijed, da rastemo, da donosimo dobre zakone... bitni su hirovi i stvari kojim se bave mali ljudi, u onom značenju.

If you know what I mean...
    Ti stvarno nisi svjestan kako će biti bolno kad krenu hapšenja dps-sdp svite i što zapravo dolazi u godinama ispred nas. Radi mene neka ide svako od pomenutih u zatvor ako ima osnova ali jedno znam, sa milion % sigurnošću da će tek da se kmeči po forumima i belvederu...

4. The Following User Says Thank You to Director For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by bojankov View Post
    https://www.vijesti.me/vijesti/polit...ala-je-i-vlast

Послато са SM-F926B помоћу Тапатока
    Interesantan Abazović. Ne zvuči baš kao da se sprema da sa DPS obori vladu i formira manjinsku

”Nisam siguran da je to baš odgovoran odnos prema građanima, ali kažem i ostajem pri stavu da ako nema drugog rješenja - izbori su čisto rješenje, mi moramo mandat vratiti građanima. Na kraju, šta će nam mandati ako ne možemo da sprovodimo promjene”,

Da li će URA podržati inicijativu za izglasavanje nepovjerenja Vladi koju je najavio DPS za 3. januar?

URA neće podržati inicijativu DPS-a zato što je URA još ranije rekla da neće podržati i da se ništa vanredno nije desilo da bi to promijenilo odnos prema Vladi.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Ti stvarno imaš problema sa osnovnim konceptima

Članak ne pominje imena ljudi koji su im ovo ispričali i svu tu golgotu pretrpjeli. Dakle, anonimni su i izvor i žrtve.
    Kad budeš razlikovao u tekstu anonimni sagovornik i sagovornik ili ti izvor informacija mozda ukapiras neke stvari bez toga teško. Posebno ako se taj žalio unutrašnjoj kontroli , nije to anonimno ni malo.
    Pokusaj malo da razmisliš, potrudi se možda uspijes da neke stvari ukapiras sta je anonimni izvor a sta izvor informacije

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

Lepetanac vidiš li da te vrti, niko ne progovara oko Bratićke, sem Vanja...

Ta žena četnik razvali MPNKS... Svaki drugi dan neka muka tamo.
    Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    557
    Thanks Thanks Received 
    2,709
    Thanked in
    1,396 Posts

U pravu si, ima masa stvari za koje vladu treba kritikovati. Ja sam samo podsjetio kako smo brzo zaboravili i uzeli zdravo za gotovo sve ono što su dobro uradili, a što nam je do prije godinu dana izgledalo nezamislivo.
    Pa, to bi bilo to. Za ono što valja, pohvaliti, što ne valja kritikovati. Biva ođe, čim se kritikuje ova vlada, proglase te za DPS bota A mene je DPS poćerao iz Crne Gore

Ja sam samo htio da kažem da su nade u novu vladu bile malko nerealne.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by mneonly View Post
    Lepetanac vidiš li da te vrti, niko ne progovara oko Bratićke, sem Vanja...

Ta žena četnik razvali MPNKS... Svaki drugi dan neka muka tamo.
    Ti je mrziš jer je Srpkinja , dok ostatak vlade su Crnogorci

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

Kakav Vucic, Pipun, Krivi... Nece narod zbog njih izaci na ulice, vec zbog minimalca koji treba maltene da se duplira. U ovom momentu prekrojiti vladu, kad je komplet crnogorskoj sirotinji bala na usta krenula zbog povecanja plata, ne da bi se rijeke ljudi slile u trgove, nego bi se svasta moglo ocekivati.
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

11. The Following 2 Users Say Thank You to ovizionizi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Ti stvarno nisi svjestan kako će biti bolno kad krenu hapšenja dps-sdp svite i što zapravo dolazi u godinama ispred nas. Radi mene neka ide svako od pomenutih u zatvor ako ima osnova ali jedno znam, sa milion % sigurnošću da će tek da se kmeči po forumima i belvederu...
    Ja jedva čekam da počnu hapšenja evo najiskrenije ti kažem. Evo čekam već godinu dana, alinsto bi rekao Pipun uhapsi poljubi i pusti.
    Samo ja ne čekam hapšenja dps sdp svite ja čekam hapšenja svih koji su se ogrijesili o zakon nebitno iz koje partije bili, nacije ili vjere

13. The Following User Says Thank You to lepetanac For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,541
    Thanks Thanks Received 
    524
    Thanked in
    250 Posts

Iskreno, teško mi je povjerovati da neko može blagonaklono gledati na promjenu vlasti raznoraznim igricama, preleletima, trgovinama...
    Da li bi takvo nešto izazvalo nemire, ne znam, ali znam da bih sa razumijevanjam gledao na svaku vrstu protesta koja ne podrazumijeva nasilje.
    Druga stvar su novi izbori, pa ko što ponese.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by Ostoja View Post
    Pa, to bi bilo to. Za ono što valja, pohvaliti, što ne valja kritikovati. Biva ođe, čim se kritikuje ova vlada, proglase te za DPS bota A mene je DPS poćerao iz Crne Gore

Ja sam samo htio da kažem da su nade u novu vladu bile malko nerealne.
    A je li uopšte moguće bilo u onoj situaciji imati realne nade? Ne mogu ni ljudima da zamjerim, posle one lopovske autokratije što su htjeli sve i odmah.

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,413
    Thanked in
    6,718 Posts

problem je u tome što su političari rekli da će nam odma' bit bolje. a ljudi ođe imaju tu ružnu naviku, da im vjeruju

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

17. The Following User Says Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,462
    Thanks Thanks Received 
    1,186
    Thanked in
    583 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    Ja jedva čekam da počnu hapšenja evo najiskrenije ti kažem. Evo čekam već godinu dana, alinsto bi rekao Pipun uhapsi poljubi i pusti.
    Samo ja ne čekam hapšenja dps sdp svite ja čekam hapšenja svih koji su se ogrijesili o zakon nebitno iz koje partije bili, nacije ili vjere

Nazalost, pripadnost ovim partijama (DPS/SDP) je dalo njihovim clanovima ekskluzivno pravo da dodju do sanse da lopuzaju. E sad, to bi znacilo znaci skoro 50% Crne Gore pa je malo neizvodljivo. Neka oni pohapse ove glavne na vrhu pa ce ove male ribice iz straha da se preobrate u casne ljude. Kakva vlast takav narod, ili obrnuto , nisam siguran vise .

Veli mi otac prije neku noc slusajuci ono june od Jokovica, kako ovaj moze na vlasti da bude, i onda zajedno zakljucismo da su vlast tj politicari samo odraz nas samih.
    Sate sate sate

19. The Following 2 Users Say Thank You to nimfa For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,462
    Thanks Thanks Received 
    1,186
    Thanked in
    583 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    problem je u tome što su političari rekli da će nam odma' bit bolje. a ljudi ođe imaju tu ružnu naviku, da im vjeruju

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk

Zato sto naivni ljudi vole da kupuju nerealna , idiotska obecanja. To je njihov problem. Zbog njih se i nalazimo u ovom problemu posle 30god. Svako ko ima svijesti je znao da to posle godinu dana ne moze biti drasticno bolje. Rome was not built in a day . Da li je bolje - jeste. Ocekivanja (velika) su samo preduslov za razocarenje. To znamo iz sopstvenih zivota.
    Sate sate sate

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    225
    Thanked in
    150 Posts

Kad budeš razlikovao u tekstu anonimni sagovornik i sagovornik ili ti izvor informacija mozda ukapiras neke stvari bez toga teško. Posebno ako se taj žalio unutrašnjoj kontroli , nije to anonimno ni malo.
    Pokusaj malo da razmisliš, potrudi se možda uspijes da neke stvari ukapiras sta je anonimni izvor a sta izvor informacije
    Može anonimno i unutrašnjoj kontroli da se piše.
    Može se pisati unutrašnjoj kontroli i bez opravdanog razloga.

Ali prvi put čujem da se piše stranim ambasadama, zato što te policija zaustavila.

Ajd da su strani drzavljani u pitanju, nego aloouu mi smo glasači DPS-a , BS-a i drugih gradjanskih opcija i podrzavamo NATO i EU...Ne moze nas policija da zaustavlja.
    Savet Bezbednosti da zaseda, zbog tog u Bijelo Polje incidenta.
    Last edited by Dača; 19-12-21 at 12:26.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by nimfa View Post
    Nazalost, pripadnost ovim partijama (DPS/SDP) je dalo njihovim clanovima ekskluzivno pravo da dodju do sanse da lopuzaju. E sad, to bi znacilo znaci skoro 50% Crne Gore pa je malo neizvodljivo. Neka oni pohapse ove glavne na vrhu pa ce ove male ribice iz straha da se preobrate u casne ljude. Kakva vlast takav narod, ili obrnuto , nisam siguran vise .

Veli mi otac prije neku noc slusajuci ono june od Jokovica, kako ovaj moze na vlasti da bude, i onda zajedno zakljucismo da su vlast tj politicari samo odraz nas samih.
    Normalno je da većina tih lopova je bilo u dps u jer im se lakše moglo da kradu dok su pri vlasti, pa vecina i nije bila nešto ideološki pri dps u nego što im je davalo bolje mogućnosti da razrade "poslove".
    Što ne znači da se neki tadašnji opozicionari isto tako nisu "snasli".
    Nema tu podjele ovaj je dps ovac lopov hapsi a ovaj nije u dps sacekaj. Lopov je lopov bio on Petar Ivanović ili Gvozdenovic ili Carevic ili Gugi .
    A kakav je narod vlast je i dobra i ovakva nikakva . Pogledaj svaki dan komentari mizogeni, seksisticki, nacionalisticki, fašistički totalno narod pogubljen u vremenu i prostoru.
    A tu je kriva i prošla i sadašnja vlast , jer se nikad ne kazne dovoljno takvi ljudi. Da se ne daj boze ne zamjere glasacima

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Dača View Post
    Može anonimno i unutrašnjoj kontroli da se piše.
    Može se pisati unutrašnjoj kontroli i bez opravdanog razloga.

Ali prvi put čujem da se piše stranim ambasadama, zato što te policija zaustavila.

Ajd da su strani drzavljani u pitanju, nego aloouu mi smo glasači DPS-a , BS-a i drugih gradjanskih opcija i podrzavamo NATO i EU...Ne moze nas policija da zaustavlja.
    Savet Bezbednosti da zaseda, zbog tog u Bijelo Polje incidenta.
    U novinarstvu kad je nešto anonimno to se naglasi kad nije ne, toliko o tome.
    A ti sad spinujes sa dps om , BS om , ambasadama i čudima, jer mi pričamo sta je anonimno a sta ne. Ja pomenuo nisam jel opravdano sve to ili nije . Mada svaka priča ti je ovakva

Thanks Thanks Given 
    1,462
    Thanks Thanks Received 
    1,186
    Thanked in
    583 Posts

Normalno je da većina tih lopova je bilo u dps u jer im se lakše moglo da kradu dok su pri vlasti, pa vecina i nije bila nešto ideološki pri dps u nego što im je davalo bolje mogućnosti da razrade "poslove".
    Što ne znači da se neki tadašnji opozicionari isto tako nisu "snasli".
    Nema tu podjele ovaj je dps ovac lopov hapsi a ovaj nije u dps sacekaj. Lopov je lopov bio on Petar Ivanović ili Gvozdenovic ili Carevic ili Gugi .
    A kakav je narod vlast je i dobra i ovakva nikakva . Pogledaj svaki dan komentari mizogeni, seksisticki, nacionalisticki, fašistički totalno narod pogubljen u vremenu i prostoru.
    A tu je kriva i prošla i sadašnja vlast , jer se nikad ne kazne dovoljno takvi ljudi. Da se ne daj boze ne zamjere glasacima

Pa da, nerealan je broj degena u ovoj zemlji. Trebace 10 tak godina da se to filterise i unaprijedi softver ljudi . Ja znam da mnogima smeta sto nam npr Evropa ili SAD oblikuju stvarnost ali kakva nam je alternativa - nikakva. Da se sami sebi prepustimo zauvijek bi ostali ovakvi, nazadni. Kakva god EU bila ja se nadam da ce nam donijeti neka poboljsanja u zivotu.

Gledam nase ljude po svijetu, kako se daju promijeniti i ponasati civilizovano. A kad se vrate u domovinu, zov divljine preovlada.
    Sate sate sate

25. The Following User Says Thank You to nimfa For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    225
    Thanked in
    150 Posts

A ti sad spinujes sa dps om , BS om , ambasadama i čudima, jer mi pričamo sta je anonimno a sta ne. Ja pomenuo nisam jel opravdano sve to ili nije . Mada svaka priča ti je ovakva
    Nije ni svako novinarstvo pravo novinarstvo.

Novinarstvo podrazumeva i da se autor teksta potpiše, a znamo da ni to nije slučaj u nekim medijima.
    Eto, ni taj se nije potpisao.

Svašta se danas naziva novinarstvom.
    Last edited by Dača; 19-12-21 at 12:51.

Thanks Thanks Given 
    557
    Thanks Thanks Received 
    2,709
    Thanked in
    1,396 Posts

A je li uopšte moguće bilo u onoj situaciji imati realne nade? Ne mogu ni ljudima da zamjerim, posle one lopovske autokratije što su htjeli sve i odmah.
    Pa toga je bilo. Mislim nereane nade. Zato sam i pisao odje da se ne treba zalijetat i ocekivat previse. Kad se mnogo ocekuje, bude razocaranja. Treba biti realan. Za promjene na bolje treba vremena.

Koja god vlada da dodje u CG, na brzaka ne moze bit da valja.

28. The Following User Says Thank You to Ostoja For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Prijatelju, u tekstu nema imena ni izvora ni "žrtava". Oboje su anonimni. Iako je policija te ljude zaustavila i pretresla usred grada, pred očima desetina građana.

Upitaj se malo zašto u članku ti ugledni građani ostaju neimenovani.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Prijatelju, u tekstu nema imena ni izvora ni "žrtava". Oboje su anonimni. Iako je policija te ljude zaustavila i pretresla usred grada, pred očima desetina građana.

Upitaj se malo zašto u članku ti ugledni građani ostaju neimenovani.
    Anonimno je kad ne znaš ko je rekao , odje se zna ko je rekao ako nije stavljeno u tekst ime ne znači da je anonimno. Druže mjesas neke pojmove , da je anonimni izvor to bi bilo naglašeno.
    Ajde se raspitaj malo o nekim stvarima pa se vrati

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    225
    Thanked in
    150 Posts

Anonimno je kad ne znaš ko je rekao , odje se zna ko je rekao
    Ko je rekao?

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Nevjerovatno da se jos raspravljate sa likom, koji od svega se drzi je li anonimno ili nije.
    Ajmo prva laz koju mozes odmah da vidis. Od dolaska Brdjanina i Sekulovica svi, ali bas svi pripadnici policije imaju ime i prezime na uniformi.
    Tako da price o deltama i kobrama i zmajevima su teska budalastina.
    Cio tekst sluzi da bi se napisalo da je novi sef policije dobio posao izdajnickim cinom prebacivanja srpskih spijuna preko granice.
    I sav tekst je uvertira za to. Zato se i salje ambasadama i pominje NATO.
    Ako je ubacivao srpske spijune ubacivao je i ruske.
    Kakav je ovo marketinaki prirucnik za politickog komesara 48me.
    Rekao bi covjek u najmanju ruku je prebacivao ruse preko berlinskog zida

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Page 514 of 543 FirstFirst ... 14414464504510511512513514515516517518524 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)