Vi stvarno ne vidite sta se desava ovdje? Ajmo ovako. Ovo je generalna proba kako bi eventualno prihvatili biraci obaranje vlade.
Podnijela je jedna partija iz DF i ajde da kazemo "najvoljeniji" dio tria. Radulovic j Stijovic su nebitni likovi za ovu pricu i ne daju nikakve potatke. Zaro se u svu pricu ubacuje najveca "srpkinja" i ministar kojeg vecina njihovih biraca podrzava sta radi.
Ukoliko se ne digne prevelika frka po portalima, kafanama, slavama i okupljanjima sad za novu... Ide se na obaranje vlade.
Da je to uradio Slaven, Manda ili Medo bio bi preveliki otpor jer ih ne vole previse. Neki od drugog esalona, bilo bi cijepa se partija i unijelo bi nesigirnost.
Ovako je prava mjera Kneezevic i kao poligon za provjeru Braticka.
Mislio sam da je Knezevic pametniji, ali vidjecemo do nove kako ovo ide
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
a kako Hell pametnijiisti je to nivo. da obale Vladu izašli bi i rekli - Krivokapić nije radio u interesu naroda, a oni misle da pričaju u ime svih Srba u CG. pazi ti reakciju Slavena i Mande na memorandum
samo Demokrate i Milača viču - izdaja!
neće biti baš ni da je slučajno kakve izjave daje Lajčak. upoznao je ove ođe pred referendum, pravog su čoeka odabrali da malo sredi stvari
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Pemetni Fideliti. Umjesto uhljebljenja keš za konsalting i čuveno jačanje kapaciteta.
Blago onom ko dobro to naplati, imao je rašta i mlatiti.
https://m.cdm.me/ekonomija/poziv-jav...voja-i-ebrd-a/
Mediji su već objavljivali da postoje snimci sa video nadzora gdje se šef održavanja Air Montegera sa mehaničarima oko 2 ujutru motaju oko tuđeg aviona. I da se skidaju djelovi sa tuđeg aviona.
Oni su tada tvrdili da nisu krali djelove nego se vjerovatno divili šarama na zimskim gumama aviona i novim ratkapnama.
Naravno, to su pisali lažavi i lopovski Milovi mediji, da pokvare Mickey posao sa 0 eura troška.
A sad Air Montnegro neće da kupi avion jer fali nekih pokradenih djelova i mora se uložit.
Uprkos koritarenju ovi novi su bolji. Makar ne kradu. No se djelovi od aviona fizički dezintegrišu. Kao što se bonus direktoru Air Montenegra fizički integriše.
Nema veze ko je objavio, jesto ne vjerujem u tu pricu toliko.
Koliko sam shvatio, sad mozda grijesim, stecajninupravnik je prijavio kradju.
Da postoje snimci, valjda bi nesto policija napravila.
Ti koji su se divili sarama su ex radnici MA, a kolikonse sjecam dosta ih nije radilo za AM jer su morali u Cesku da salju avion na popravku i remont.
Prica je svakako cudna, ali opet u prici me ne zanima ni MA ni AM kao firme.
Avionu na stajalistu ne moze da pridje niko bez dozvole policije i aerodromskog obezbjedjenja.
Tako da mi je prica da u 2 ujutru neko krade nesto sa aviona je smijesno. Nije parking ispred zgrade pa na crijevo krades gorivo.
Ajde probaj da preskocis ogradu u npr Tivtu i pridjes nekom od onih razvaljenih starih aviona, pa mi reci kako si prosao
Ne može se ništa uraditi na aerodrom a da za to ne zna policija ili obezbjedjenje aerodroma. U bilo koje doba a ne u 2 ujutro, znaci bez blagoslova te dvije službe se nije moglo prići avionu.
Posebno da se ne zna ko ušao na pistu, svak ima dozvolu u koji sektor može da udje , i opet mora proći pored obezbjedjenja iako ima dozvolu
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Sve stoji izuzev što imaju snimci sa video nadzora. A neko taman za vrijeme krađe ugasio svijetlo oko aviona.
I što je obezbjeđenje aerodroma izgleda zamoljeno da ih ne dira.
Naravno da ne vjeruješ verziji koja ti se ne sviđa. Tako nešto je svojstveno ljudskoj priorodi.
Imaš ovdje vrlo detaljno. Isti dan je obaviještena policija od strane stečajne uprave...
https://m.cdm.me/ekonomija/tuzilastv...vi-sa-carlija/
Očigledno "osvježena" uprava Aerodroma im je svašta odobrila. Npr...
“Višesatni video-materijal pokazuje kretanje više NN lica sa baterijskom lampom ispod desnog krila aviona 4O-AOC, gdje se nalazi motor, zatim prema kontejnerima ToMontenegra, a potom i ka avionu 4O-AOB, koji je u vlasništvu državne avio-kompanije”, rečeno je Pobjedi u sektoru bezbjednosti MA u stečaju.
Last edited by Gagarin; 18-12-21 at 08:45.
Moj gagarine.
Kao prva stvar dao krivicno bih gonio lika koji je potpisao da je ovaj IP video nadzor nesto sto treba montirati na aerodrom.
Koliko li se ovdje para ukralo, mala ce prica da bude ovaj po gradova.
10 minuta mi je trebalo da provalim sta gledam.
A ako im je ovo dokaz, koliko sam jedva vidio, dva covjeka sa lampom skidaju motor.....
Kako to u stvari izgleda i kolika je to operacija
Najveci problem ovdje mi je sto ispada da smo retardirana nacija, kojoj mozes da uvalis muda za bubrege lagano.
I ovo je tebi dokaz da ja navijacki pisem, jer ovo dokazuje nesto.
Pogledaj video kako se skida motor na embareru, koliko ljudi treba i koliko treba svijetla, nosaca, kranova....
Rekoh ti ja, nije ovo da krades gume u blok, pa ga na klocne zakacis
Što su skidali ne znam. Očigledno da je svako mogao da se primiče avionima u ponoć.
Tu nema nikakve odgovornosti direktora aerodroma, i još čuvenijeg sina pomoćnika, a ni Barovićevog stečajnoga koji je sad predsjednik UO.
Kakvi god da su bili prije, eto Orlandiću niko nije krao djelove sa aviona niti se šunjao sa lampama u ponoć.
Posle ovoga snimka nisam siguran koliko će bilo koja ozbiljna kompanija dopustiti da joj avion zanoći na parking kod nas. Ovo je rizik kao da si u Mogadiš sletio.
A nadzor im je tek kršina.
Zivio ovaj Vukovic iz Fidelitija, dje bi bili da su nam ovakvi ljudi na vlasti.
Početak jednog prilično aktuelnog topica. Evo ih na vlasti ovakvi ljudi, evo nas đe smo...
Al kad pričamo o vlasti i vladi, najviše mi se sviđa kolegijalnost ministara.
https://m.cdm.me/politika/manjinama-...sta-po-dubini/
Kakva je ovo zadruga... JBB pregovara o mjestima za manjine![]()
Oko toga cu se sloziti.
Za ovo treba da odgovara aerodromsko obezbjedjenje i svi u lancu iznad.
Nije ni ovo filozofija. Treba naci snimke kad je preko dana taj avion zadnji put imao motor. I od tad se krece. Vjerovati stecajnom upravniku na rijec da je tad, je glupost.
Ovaj video bi imao smisla da je dao i snimak istog dana, za vrijeme dnevnog svijetla, dje se vidi da je motor jos na avionu. Ovako je teska prdnjava prica.
Svakako je neko za 4 sata, koliko tvrde, morao proci tuda od obezbjedjenja.
9vako su dozvolili da steta na njih padne.
I da slazem se. Za ovo je sad odgovoran Aerodrom Podgorica. Pa ko god da je skinuo taj motor
Kao prvo, ovim snimkom se pokazalo da je aerodrom nebezbjedan. Teroristički napdi etc… kršenje procedura.
Složićemo se, svi bi zbog ovoga morali doma.
Što se djelova tiče motor nije ratkapna u blok. Vidi se kad ga nema i odatle se počinje.
Takođe pretpostavljam da ako je i prodat, da nije problem ući u trag ko ga je proda i kad.
Motora od Embraera pretpostavljam da je manje od glava upravljača za Golf.
A kakvu štetu državi koja zavisi od turizma kao avio destinacija može nanijeti snimak likova sa lampama koji ponponoća šunjaju oko aviona, mislim da još ne shvatamo.
Zaboraviće se motor
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Pa to je to. Znaju, ili makar pretpostavljaju da je plan realan i odrziv, pa moraju da ga miniraju jer ce popularnost da raste ne samo Krivokapicu i Spajicu koji bi sjutra mogli partiju da formiraju, nego ce i koncept ekspertske vlade da dobije na snazi. Ne pokusava samo DF da minira plan nego i Demokrate, sa njihovim populistickim idejama djecijeg dodatka do 18 godine i diskriminatorskim naknadama za super majke, jer ove druge su valjda neka slabija varijanta, tj. jedva da su majke kad nemaju troje djece. O ocevima da ne govorimo. Oni mogu da crknu.
Odvratno ponasanje gomile psihopata koje treba otjerati na pusto ostrvo.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
AL no1, avet, kimmi, Stradivari, Zedd
Na neki otok, takoreći.
Viđite nam video nadzor na aerodromu, i što velite ugasili su svijetlo hahaha, daleko bilo.
Mora da je ovo odradio neki zaslužni dps izvođač radova a opremu je nabavio u kidsLand.
Sent from my M2101K6G using Tapatalk
Jel video nadzor radila ista firma što je radila video nadzor na granici?
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Ne znam, R. Milošević se toga prihvatio, ali po priči kolega tu je haos šta je rađeno....
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Isti tekst: “Nakon daljeg obavještenja policije i njenog izlaska na teren, ustanovljeno je da lica imaju ID kartice bez kojih se ne bi ni mogli naći u toj zoni, te dalje nije obavještavala osoblje Aerodroma o identitetu lica koja su bila pored aviona”, kazali su iz Aerodroma.
Pa jesu li NN lica ili se, ipak, zna koja su lica?
Kada smo kod motora, negdje sredinom ljeta je bio članak da će kompanija GECAS (koja je iznamljivala motore MA za oko 2.300 dolara dnevno) da će zbog nagomilanog duga da skine motor (zakup motora nije plaćan od decembra 2020 god., te su tada potraživali preko 250.000 €). Samo pitam, da li moguće daje GECAS skinuo motor, a sada MA koristi to?
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Ne. Motor je skinut sa drugog aviona. Mislim da mu je oznaka B bila
Charlie je parkiran na tehnickoj platformi, skroz desno na odvojenom dijeu prema vojnim pozicijama, tamo gdje su parkirane i ostale olupine izrabljenih fokera.
Tamo prilaze mehanicari MA, AM i ostali koji su korisnici hangara lociranih na tom potezu. Ali da motor skinu znaju samo mehanicari koji su ostali u MA ili menanicari koji su iz MA presli u AM.
Ogradu i perimetar ograde cuva obezbjedjenje ali njih nije stalo niti ih je briga sta kompanije prckaju oko aviona na servisnoj poziciji, jer to nisu vazduhoplovi parkirani na komercijalnoj platformi.
Poenta je da motor ocigledno nije napustio sterilnu zonu, prema tome ili je instaliran u neki drugi vaduhoplov ili je se sam startovao i odletio u nepoznatom pravcu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks