Forum me ponekad podsjeća na mim
this is good for Bitcoin. Šta god se desi, to je težak udarac za DPS
Sadašnja pozicija SNP je po svim mogućim predviđanjima, izlivanjima olova, rašljarima, gatarama...pripadala Demokratama. Opet, nisam zadovoljan objašnjenjima za self-destruct Demokrata, prosto 2 + 2 = 5. Da ako nekad saznamo...
Aj sa srećom više neko i to da kaže. Čuj Brano Mićunović...baba roga priča za malu đecu, domaći Rotšild, Bilderberg, Bil Gejts, Soroš, koji vuče sve konce iz sjenke... Nije se sa Branom zajebavati još uvijek, ali to je stari čovjek koji je davno oprao prvi milion. Uticajan, ali nikakva "siva eminencija" koja se za sve pita u CG. Pogotovo mu je teško sada dokazati bilo kakvo krivično djelo, ima Crna Gora mnogo većih problema od njega. Da ako i to saznamo, šta je Brano uradio Momu, pa ga iz usta ne vadi...
Šta fali Srbima iz SNP...onako hipotetički pitam? Pošto, po adetima, SNP važe za komad veće Srbe i pravoslavce od Demokrata...
A koji je doprinos DF-a tom čuvenom pomirenju?
Da nije izbor pomiritelja za gradonačelnika Nikšića, to nam je svježe? Ne, stavili su tamo splačinu izdajničku, koja je prst u oko ama baš svakom crnogorskom patrioti, ma koje nacije bio.
Ja sam za pomirenje sa DF politikom jednako kolko su Francuzi za pomirenje sa Le Pen. Dakle, nikoliko...
Ne, Andrija Mandić ne treba da uđe u vladu, ma koliko ga ljudi glasalo, liše ako može samostalno da je formira...a neće moć. Ne, nije isto Andrija Mandić i Nik Đeljošaj, jer nije ista količina štete koju mogu da nanesu Crnoj Gori, bez obzira je li im priča identična.
Andrija Mandić je izdajnik par excellence, avangarda Vučićeve pete kolone, i malo me šta raduje više nego činjenica da se SAD trgnula, i uškopila ne nesrećni DF, nego njihovu zaleđinu. Garantujem da je spisak ljudi iz Srbije na famoznoj novoj listi američkih sankcija u jednom dijelu obrnuto proporcionalan sa petljanjem i podrškom Vučića DF-u, i da je to istom Vučiću nedvosmisleno stavljeno do znanja.
Ja nisam nikakav izuzetak, ekstrem i fanatik, već prosječan predstavnik Crnogoraca s kakvima sam u kontaktu svakog dana. I evo ja ti kažem da za pomirenja po modelu Marka Kovačevića neće biti, već samo čekanja prilike da se vrati serva, s kamatom. A to nikakve veze nema sa DPS ili bilo kojom strankom. I zato je interes Crne Gore, ko joj misli dobro, da se politika DF ne samo ignoriše, nego aktivno neutrališe, i njene pristalice izoluju i svedu na mjeru koja se može kontrolisati u svakom trenutku. To može da se odlaže pričom o lopovluku DPS samo neko vrijeme, ali ne predugo.
Bookmarks