Page 959 of 1249 FirstFirst ... 45985990994995595695795895996096196296396910091059 ... LastLast
Results 23,951 to 23,975 of 31213

Thread: Vlada Crne Gore, 42. saziv

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Rekao bi covjek kad ga cuje, evo samo sto nismo.
    Elem ukratko iz usta americkog ambasadora, kojeg ovakvi prozivaju da se mijesa u CG stvari i da ce Bajden da je smijeni.
    Zabrinuti su zbog nedostatka transparentnosti javnih nabavki, nepredvidivosti sprovođenja javnih ugovora ili neprimjerenog uticaja konkurencije. Kažu mi da se plaše određene vrste korupcije, odnosno da ne vjeruju sistemu. Zato je potreban dodatan napor u borbi protiv korupcije“, istakla je ona.

Rajzing Rajnke je navela da je povjerenje ključna riječ, i da Vlada zna šta je odgovor na to. Moraju se, dodaje, eliminisati politika i nepopisni uticaj prilikom odlučivanja.
    Iliti ne ulazemo pare kod vas jer ste tesk8 prevaranti i sudovi su vam sprdnja
    Ali dobro.... Odlicno je ovo DPS do sad napravio.
    Ne bih ja to nista dirao

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

2. The Following User Says Thank You to Hell Raiser For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by mneonly View Post
    Aih moj Gando, taj stav da ti sve znaš svi ostali pojma nemaju neće te daleko dogurati.

Makar meni ne možeš to govoriti, kad sam par puta već do sada ja bio u pravu, a ne ti kod nekih drugih tema. Ali nema veze, ne nabijam ti ja to na nos.

Nebitno, sve više-manje znam šta ti pišeš, samo što ti imaš nerealna očekivanja. Sjećam se još 2006. godine vjerovatno, moj otac i zet imali su razgovor da ćemo i da nam treba 20. godina da uđemo u EU.
    To je i bila realnost kao što vidiš, a ne ovo što ti pričaš. Ne znam ni šta hoćeš sa tom pričom, da umanjiš nečiji rad ? Suludo je to i bzvze to radiš.

Ono što je realnost je da svi treba da nađemo tačke u kojima se nalazimo, a to je da idemo u EU brže, a ne da ovdje čitam tvoje hirove na DPS. Zabolje me za sve to. Te neke stvari će doći svojim putem vjeruj mi, a energiju treba usmjeriti na EU.

Ja sam mnogo konkretniji jer sam ti u prvom postu dao način kako možemo brzo i kvalitetno da uđemo u EU. Ako ovo što sam napisao ne podržavaš, onda ti srećno sve ono što nije EU jer EU na drugi način teško da možeš dobiti.
    Uzmi čuješ li i pročitaj bilo koji izvještaj EU.
    Poglavlja 23 i 24 ne moraš ništa drugo, neću da te zbunjujem kakve smo probleme imali zbog MNE airlinesa sa poglavljem 8 i generalno poglavlje ekologija 27.
    Gdje je sve rađeno NAOPAKO, jel kontaš naopako nema napretka nego sve iste stvari čuče 10 godina.
    Jedini razlog što smo lider u EU integracijama bili je jer su nas upoređivali sa Srbijom

O ovakvim stvarima ne možeš da imaš stav - ja mislim tako i to je to. Već moraš da pratiš to, da citaš, da se informišeš da znaš šta je realna situacija.

10 godina pregovora nam je otišlo nigdje

2 poglavlja od 33 zatvorena to je rezultat DPS-a koji ti želiš da vratiš
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    Kažeš tenderi se ne namještaju, koji tenderi. Koliko je bilo tendera evo godine dana vlade, koliko investicija itd? Jel se tenderi ne namještaju kao npr izbor direktora aerodroma, dje se prije oglasa znalo da će da bude Makedonac a pomocnik mu Banjov mali. Bukvalno prije nego je raspisan oglas, eto koliko se ne namješta.

Kako bi nazvao ovo, što ide direktno na Zdravkovu vodenicu i sto su ga prozivali prije nego su o postavili ovu pravnicu u zdravstvo. Ima li odje mozda neke korupcije, nameštanja ili sl. Postavio sam prije pa su svi precutali.
    https://www.vijesti.me/vijesti/drust...znacena-tajnom

Napisa li to nema nameštanja kumivima a premijer zaposlio kuma bješe li ono u Monteput, kumovska familija mu ministar a nema nameštanja kumovima.

Jel prva premijerom rečenica bila nema više partijskog zaposljavanja , a on prvi svoje ljude zapošljava iz svoje partije. I da ima partiju , bar ja znam ko mu je odje vodi i kako a znas i ti sigurno.

Kako rade meni vise djeluje da još nisu imali kada da počnu kao dps nego da rade nešto bolje.

I ne ne želim da se dps vrati ti bar to znaš bolje od svih odje ostalih, ali ne želim ni ovo sto tako. Jer nema razlike ali nikakve, jer ni ogrebali nikog nisu. Ako mi ne vjerujes pitaj Bana .
    Nema namještanja tendera sam napisao. Ovo za investicije i ostalo mislim da je glupo govoriti u godini pandemije sa praznim trezorom kada se spasava da ne bankrotira država pa da ne ulazim dublje i ne gubim vrijeme bzvz svakako nećeš prihvatiti.
    Sa tobom se ne može voditi konstruktivna raspravu jer imaš rigidne stavove i ne znaš šta hoćeš pa rasprava nigdje i ne vodi. Tako da ne nastavljam sa raspravom.
    Pobijedio si - ti si u pravu ja nijesam.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Nevjerovatno. Zaposljavanje kuma je jednako isplati avansa u vrijednosti od 161 milion "kumovima" za auto put.
    U prvoj godini uradjeno 0(NULA) eura, u drugoj godini 10 miliona.
    I godinama dzabe sljunak i steta drzavi od 107 miliona eura.
    Isto je to, nema razlike

6. The Following 2 Users Say Thank You to Hell Raiser For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    Nema namještanja tendera sam napisao. Ovo za investicije i ostalo mislim da je glupo govoriti u godini pandemije sa praznim trezorom kada se spasava da ne bankrotira država pa da ne ulazim dublje i ne gubim vrijeme bzvz svakako nećeš prihvatiti.
    Sa tobom se ne može voditi konstruktivna raspravu jer imaš rigidne stavove i ne znaš šta hoćeš pa rasprava nigdje i ne vodi. Tako da ne nastavljam sa raspravom.
    Pobijedio si - ti si u pravu ja nijesam.
    Neću ništa vjeruj mi, ja mrzim vladu jer su Srbi zar ne .
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Nevjerovatno. Zaposljavanje kuma je jednako isplati avansa u vrijednosti od 161 milion "kumovima" za auto put.
    U prvoj godini uradjeno 0(NULA) eura, u drugoj godini 10 miliona.
    I godinama dzabe sljunak i steta drzavi od 107 miliona eura.
    Isto je to, nema razlike

Oko pola milijarde šljunka je izvađeno prvi rezultati rađeni su paušalno.
    Rađen je skrining korita, mnogo više je izvučeno nego što se prvobitno vjerovalo.
    A MHE sinu, kumovima i poslovnim partnerima?
    Možura?
    Luštica?
    Budva cijela?
    Eeeee
    EU veli integracije i DPS
    Last edited by Gandalf_White; 16-12-21 at 23:34.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

107 miliona je kostao regionalni vodovod, koji mozemo onako da ostavimo da se slikamo sa njim. Indirektna steta ce biti u milijardama, ali dobro
    Samo pricam o poslovnom ambijentu. Tipa Bemaxu i BB solaru Gvozdenovicev "kumara" Kovacevic je dao posao od 55 miliona, i isplatio im jos 11 mililiona avansno. Jos ni poceli nisu evo druga godina rekonstrukciju TE Pljevlja.
    A vec su bili spremili da traze dodatnih 40 miliona, pa se sad sa Rovcom i DPSom sa Facebuka pregovaraju za bar 15 miliona.
    Ma sve regularno.....

I kako si "uspjesni biznismen". Isplate ti avanse, ti ne zapinjes po dvije godine ni cackalicu da pomjeris, dok lagano pokupujes opremu, kamione, stvari, inzenjere.....
    Veliki magovi biznisa..... Dvije stvari ne umiju napraviti kako treba.
    Evo i novo setaliste uz Moracu. Padne kisa, camac ti treba da prodjes
    Last edited by Hell Raiser; 16-12-21 at 23:40.

10. The Following User Says Thank You to Hell Raiser For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

Uzmi čuješ li i pročitaj bilo koji izvještaj EU.
    Poglavlja 23 i 24 ne moraš ništa drugo, neću da te zbunjujem kakve smo probleme imali zbog MNE airlinesa sa poglavljem 8 i generalno poglavlje ekologija 27.
    Gdje je sve rađeno NAOPAKO, jel kontaš naopako nema napretka nego sve iste stvari čuče 10 godina.
    Jedini razlog što smo lider u EU integracijama bili je jer su nas upoređivali sa Srbijom

O ovakvim stvarima ne možeš da imaš stav - ja mislim tako i to je to. Već moraš da pratiš to, da citaš, da se informišeš da znaš šta je realna situacija.

10 godina pregovora nam je otišlo nigdje

2 poglavlja od 33 zatvorena to je rezultat DPS-a koji ti želiš da vratiš
    Slažem se da moraš da pratiš, da čitaš i da se informišeš, ali takođe složićemo se da moraš da imaš i realno očekivanje i da realno gledaš na stvari. A ne dža bu odmah DPS hirovi.

Ajde ovako da napišem čisto da me bolje razumiješ i oprostiš... Mene, da oprostiš još jednom, zabolje i za DPS i za tvoje DPS hirove.

Ja hoću u EU, ti hoćeš u EU. Ok.

Je li tebi vraćanje DPSa da oni daju manjinsku podršku partijama iz memoranduma i možda još neke ? Meni nije jer je u pitanju manjinska podrška.
    Meni se čini da ćeš tim nekim tvojim shvatanjima i potezima vratiti DPS mnogo brže.
    Kada su u pitanju državne stvari nije DPS toliko loš kao što ti misliš. Radiće sve šta treba za napredak, a ja tih rekoh to mogu kroz tu manjinsku podršku. Par partija neka vodi đe i kako treba, oni ćutke da podržavaju ? Može ?

Ja sam ti dao predlog kako da, čuvena riječ, "uštopuješ" DPS sa ovakvom Vladom kakvu sam predložio u prvom postu.
    A ono što ćeš ti da uradiš ako se ovako nastavi, bojim se i realno je, da ćeš da vratiš DPS na vlast.

Hoćeš li i ja da ti kažem čega je još dosta ? Dosta je hirova, Brana, lažnih hapšenja i ovoga i onoga. Dosta je Bratićka, Srbovanja, četnikovanja, apostola, crkve, demagogije, nepotizma. Jesi li ti za te stvari glasao ? Ja nisam nikad do sada.
    Mi, građani, želimo rezultate, želimo EU i u tome definitivno ne vidimo DF. To što ti DF manipuliše pojmom izborna volja i većina nije moj nego tvoj problem. Tj. na kraju i jeste moj problem kad dopuštaš neke stvari.

I nemoj misliti da ja branim DPS koji je direktno prije 2 godine uticao, po spisku, da umjesto mene upadne neko drugi za neki posao. A zamisli sada moram da ga podržim oko nekih stvari jer nam vodite državu u propast. Zamisli tog paradoksa da je to moguće i poslije DPSa...
    Last edited by mneonly; 16-12-21 at 23:50.
    Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    2,312
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

107 miliona je kostao regionalni vodovod, koji mozemo onako da ostavimo da se slikamo sa njim. Indirektna steta ce biti u milijardama, ali dobro
    Samo pricam o poslovnom ambijentu. Tipa Bemaxu i BB solaru Gvozdenovicev "kumara" Kovacevic je dao posao od 55 miliona, i isplatio im jos 11 mililiona avansno. Jos ni poceli nisu evo druga godina rekonstrukciju TE Pljevlja.
    A vec su bili spremili da traze dodatnih 40 miliona, pa se sad sa Rovcom i DPSom sa Facebuka pregovaraju za bar 15 miliona.
    Ma sve regularno.....

I kako si "uspjesni biznismen". Isplate ti avanse, ti ne zapinjes po dvije godine ni cackalicu da pomjeris, dok lagano pokupujes opremu, kamione, stvari, inzenjere.....
    Veliki magovi biznisa..... Dvije stvari ne umiju napraviti kako treba.
    Evo i novo setaliste uz Moracu. Padne kisa, camac ti treba da prodjes
    Je li uhapšen neko zbog gore navedenog, je li oduzeta neka imovina nezakonito stečena?
    Znam da je prioritet prikačit žene, đecu, ljubavnice, kumove itd itd na državne jasle, srušit mauzolej i uvest vEronauku, podići spomenik đeneralu Mladiću itd. Pošto se svi pozivaju na narodnu volju, siguran sam da je narodna volja ovo prvo a ovo drugo je daleko od narodne volje, pa da će se svi na glavu poperit da objasne kako to mora tako.

Sent from my M2101K6G using Tapatalk

13. The Following 4 Users Say Thank You to remark For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Mugi nije klošar, on je jednostavno takvog temperamenta. Ljudi koje znam, a koji su znali njegovu porodicu, jednostavno kažu da su svi uglavnom u porodici takvog drčnog temperamenta. Nije ništa drugačiji od makar 80% ljudi ovih prostora, samo što smo imali nesreću da on bude gradonačelnik koji se talio sa svima u biznisu da bi obezbijedio praunučad.
    Temperament je nešto drugo, kad je bio u skupštini svašto je dobacivao ljudima za govornicom, to je ponašanje i odnos prema kolegama.

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Nema toga u skupštini od poslanika koji ne lajinja iz klupa i svakakve gadosti dobačuje. Poznati smo mi u CG po kulturi u razgovorima, vidi se na svakom koraku, a posebno u politici.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by remark View Post
    Je li uhapšen neko zbog gore navedenog, je li oduzeta neka imovina nezakonito stečena?
    Znam da je prioritet prikačit žene, đecu, ljubavnice, kumove itd itd na državne jasle, srušit mauzolej i uvest vEronauku, podići spomenik đeneralu Mladiću itd. Pošto se svi pozivaju na narodnu volju, siguran sam da je narodna volja ovo prvo a ovo drugo je daleko od narodne volje, pa da će se svi na glavu poperit da objasne kako to mora tako.

Sent from my M2101K6G using Tapatalk
    A ko da odgovara u CG. Nema od toga nista. Ko ce da pokrene to. Kadrovi DPSa koji jos sjede dje su bili, ili ovi novi koje partije postavljaju.
    Cak i za ono dje ima dokaza, tuzilastvo kulira.
    Ne mogu da se sjetim sad kad to vidjeh da je DRI bio na skupstini. Nedje sam sjedio u lokalu i upalili likovi skupstinu.
    I Jelic lagano sjedi.... Rekoh kad je ovaj dosao, kad ono DRI objasnjava kako posluju drzavna preduzeca.
    FCKIN 4glasa Jelic je i dalje clan senata DRI

17. The Following User Says Thank You to Hell Raiser For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Nema toga u skupštini od poslanika koji ne lajinja iz klupa i svakakve gadosti dobačuje. Poznati smo mi u CG po kulturi u razgovorima, vidi se na svakom koraku, a posebno u politici.
    Ne sporim, samo mislim da nije u pitanju temperament, biće prije kultura i klošarsko ponašanje.

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Thanks Thanks Given 
    1,095
    Thanks Thanks Received 
    654
    Thanked in
    368 Posts

Demokrate, od jutros

Kad budemo imali garanciju svih partnera da ovakav DPS neće i ne može biti partner, onda ćemo mi biti partneri ovog procesa", poručio je Šaranović.

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

20. The Following User Says Thank You to institucija For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,105
    Thanks Thanks Received 
    6,664
    Thanked in
    3,179 Posts

Sto se sve cini da bi se ugasili Manda, Medo, Pipun, Vucic, Srbija i Rusija, i "prekrojila izborna volja gradjana."

Zdravo tkivo is next? Da li je moguce?
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    2,100
    Thanks Thanks Received 
    3,742
    Thanked in
    1,573 Posts

A ko da odgovara u CG. Nema od toga nista. Ko ce da pokrene to. Kadrovi DPSa koji jos sjede dje su bili, ili ovi novi koje partije postavljaju.
    Cak i za ono dje ima dokaza, tuzilastvo kulira.
    Ne mogu da se sjetim sad kad to vidjeh da je DRI bio na skupstini. Nedje sam sjedio u lokalu i upalili likovi skupstinu.
    I Jelic lagano sjedi.... Rekoh kad je ovaj dosao, kad ono DRI objasnjava kako posluju drzavna preduzeca.
    FCKIN 4glasa Jelic je i dalje clan senata DRI

otprilike sam pretpostavio da ce ti ovakav bit odgovor. pa te moram priupitat opet - zbog cega nije formiran tuzilacki savjet evo godinu? dps baca magije ili?
    f6

23. The Following 3 Users Say Thank You to acs For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    201
    Thanked in
    142 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    Neću ništa vjeruj mi, ja mrzim vladu jer su Srbi zar ne .
    Ono kad pokusas ironican da budes a opet istinu saopstis.

S kim se ti gandalf raspravljas... Ljudi koji su vazda kritikovali dps ali u sebi i nikad ga glasalii nisu haha.

25. The Following User Says Thank You to irriducibili91 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Noćas su svi bili užasni.
    Krapović se zgražava i čudi na pomen partijskog zapošljavanja i kadriranja a EPCG vodi čovjek koji ne može 2 padeža da potrefi i neće da okači koji ne faks završio sa tačno 0 dana radnog iskustva i menadžmenta a vodi giganta kakav je EPCG i CEDIS gdje se iz PG zaposlio samo ko nije htio od aprila.
    Veli imaju demokrate uvijek stav a bukvalno im se politika svodi na to da zabodu glavu u pijesak kad je bilo šta ozbiljnije u pitanju i onda bombarduju spinovima i saopštenjima dok se ne zaboravi na to.

Konatar večeras veoma agresivan prema sagovorniku bez potrebe ovo mu je 101 put da se spušta na nivo partijskog bota i ulazi u raspravu koja nigdje ne vodi. Došao je nespreman u emisiju čini mi se.. Ili je to ili se toliko odnarodio da ne konta da građani hoće konkretne odgovore a ne" isto nećemo, ali ako bude hipotetički, neće ali hoće ali šta znam".
    Hoće/neće - ovo je naš plan. Ako nijesi spreman da kažeš koji je plan izađeš kao dritan kažeš građani budite relaksirani odvijaju se procesi, čim se završe moći ćemo da izneseno više informacija i onda daš neki vremenski period 10-15-30 dana.
    Šta je problem prevaliti preko usta rečenicu "Dok smo mi tas na vagi DF neće biti dio Vlade ove ili bilo koje druge?" Jel to neki grijeh ili nešto ili tabu? Pošto to misle, tako se ponašaju, možda i da kažu da je građanima jasno...

Joković se ne pita sa glavom ja ne znam odakle on u politici decenijama i kako.

Ibrahimović je dobio od države stan i vraćao ratu 40 eura i živio u PG a uzimao putne troškove za dolazak u skupštinu kao da putuje iz Rožaja. I priča o građanima o siromaštvu servera kao da ga je ne znam ni ja ko opustošio a ne DPS i BS zajedno... Ima sigurno 40-50 funkcionera BS za koje ima dovoljno materijala da zajedno dobiju jedno 300-400 godine robije.

Politička situacija nam je užasna, političari još gori, ali tranzicija valjda tako izgleda.
    Zamisli da se ova tranzicija odradila prije jedno 20 godina.. Zamisli đe bi bili sad..
    Nego i ovo će proći.. Generalno ljudi u CG imaju identitetski problem i potrebu da budu dio neke grupe iliti u ovom slučaju političke partije.. I ne koristi se mozak nego se stihijski navija kao za sportsku ekipu.. Glasao sam uru 30og, onog momenta kad počnu da skreću i milimetar od onoga što su ponudili svojim programom, glasaću za drugog ili neću glasati.. Kamo sreće da imamo 123 partije sa po 3 mandatara, e tek bi onda show program nastao.. A u ovoj situaciji, opet da ponovim, sve bi bilo lako da nema ure..
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by acs View Post
    otprilike sam pretpostavio da ce ti ovakav bit odgovor. pa te moram priupitat opet - zbog cega nije formiran tuzilacki savjet evo godinu? dps baca magije ili?
    Ne znam sta ti nije jasno iz mog pisanja ko je kriv.
    Za Senat DRI, za clanove TS, za vecinu stvari je kriva nova vecina. Za kadrove koji sa milion repova jos sjede u institucijama je kriva nova vecina.
    Za neke stvari je kriva vlada, jer i oni imaju losih rjesenja po ministarstvima.
    Vidis ja nisam glasao da izadje Milatovic i kaze "nema revansizma".
    Pa ASK je jos uvijek pod DPS kadrovima, i svako malo pokrecu postupke protiv njih istih, a pola ih treba prekrsajno da odgovara...

28. The Following User Says Thank You to Hell Raiser For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,613
    Thanks Thanks Received 
    6,299
    Thanked in
    2,626 Posts

Priča "nema revanšizma" je priča za šefove, oni koji su prentedovali na te pozicije i mučenike iz obične raje koji su tu priču progutali misleći da se bore za dobro CG.
    Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
    Have a parachute.

Thanks Thanks Given 
    1,095
    Thanks Thanks Received 
    654
    Thanked in
    368 Posts

Quote Originally Posted by avet View Post
    Sto se sve cini da bi se ugasili Manda, Medo, Pipun, Vucic, Srbija i Rusija, i "prekrojila izborna volja gradjana."

Zdravo tkivo is next? Da li je moguce?
    Dok god se ne reformiše DF, potencijalno "zdravo tkivo DPS-a" je daleko prihvatljiviji partner EU i USA. Na žalost, ali je tako...
    Opet, prije će se reformisati DPS nego DF, ako ništa drugo zbog toga što stranci imaju.. leverage.. materijala da ih privole da se reformišu tj pošalju poznate likove što u Spuž što u penziju...

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by institucija View Post
    Dok god se ne reformiše DF, potencijalno "zdravo tkivo DPS-a" je daleko prihvatljiviji partner EU i USA. Na žalost, ali je tako...
    Opet, prije će se reformisati DPS nego DF, ako ništa drugo zbog toga što stranci imaju.. leverage.. materijala da ih privole da se reformišu tj pošalju poznate likove što u Spuž što u penziju...
    Da budemo precizni, "zdravo tkivo" DF im je prihvatljivije od "zdravog tkiva" DPS. To se jasno vidi iz toga koliku podršku daju Krivokapiću, koji je karijeru prije godinu dana počeo kao DF kadar.

Zasad nema nikakvih znakova da će se bilo u DPS bilo u DF pojaviti "zdravo tkivo".

Thanks Thanks Given 
    1,095
    Thanks Thanks Received 
    654
    Thanked in
    368 Posts

Naravno, nije slučajno i nije sa oduševljenje vrha DF-a baš Krivokapić izbran...
    Široko gledajući, SNP se sada smatra "zdravim tkivom" DF-a... A već sada jeste ili bi uskoro mogao da bude i Lekić, Danilović...
    Ovakvi Pipun i Manda i njihove partije nikada neće biti prihvatljivi...

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,666
    Thanked in
    3,833 Posts

Ne vidim kako se eksplicitna podrška vladi uz skoro eksplicitnu izjavu da df nije prihvatljiv partner može tumačiti kao zdravo tkivo df-a je prihvatljivije od zdravog tkiva dps-a.

Kako čudno zvuči "zdravo tkivo" uz dps i df.

(zdravo tkivo)*dps = (zdravo tkivo)*df / podijelimo i lijevu i desnu stranu sa (zdravo tkivo) i ostaje:
    dps = df

Mada su zdrava tkiva dps-a i df-a više u sferi imaginarnih brojeva ili limesa koji teže -∞
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by institucija View Post
    Naravno, nije slučajno i nije sa oduševljenje vrha DF-a baš Krivokapić izbran...
    Široko gledajući, SNP se sada smatra "zdravim tkivom" DF-a... A već sada jeste ili bi uskoro mogao da bude i Lekić, Danilović...
    Ovakvi Pipun i Manda i njihove partije nikada neće biti prihvatljivi...
    Da, to je kristalno jasna poruka da Zapad ne interesuju naša sitnobalkanska prepucavanaj i to ko je Crnogorac, a ko je Srbin. Sve dok imaš iole normalne stavove (dobar primjer je SNP koji je normalan samo ako imaš baš labave tolerancije) oni sa tobom mogu da rade.

Mogli su lako u tom društvu biti i Knežević i još par ljudi iz DF da se nisu ponašali kao ludaci zadnjih godinu dana. Čak i sad je Eskobar bio voljan da se sretne sa Kovačvevićem u Nikšiću i traga za nekim prihvatljivim u toj grupi.

Page 959 of 1249 FirstFirst ... 45985990994995595695795895996096196296396910091059 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)