A što se čini sa povećanjima zarada, sad se i Df uključio
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...rosackoj-korpi
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Na zalost kod nas ide sve istim putem sto se tice drzavne administracije
Tajna dužničkog ropstva Države
Čeka vas Andro imitator i širom otvorena varata DPS-a... Ajte , ne zazuvajte se memorandum momci
Cilj je bio da se sacuva sto vise finansijskog kapitala da bi sto manje klijenata bilo osteceno.
Moratorijum je zakonski uveden, i znaci da nema nikakvih isplata i uplata, osim gradjana koji primaju plate i penzije preko banke. A i to dok se ne prenesu ti racuni u druge banke.
3 mjeseca kasnije pojedinci koji su izvisili za pare jer au imali preko 50k eura na racunu saznaju da je preko 23 miliona kredita zatvoreno preko racuna pojedinaca.
Tipa kako je to islo, dodjes ti koji imas kredit tamo i dogovoris se da se taj kredit zatvoei sa mojih 100k eura u atlas banci. Koje inace ne bih vidio.
Tvoj kredit se ionako prebacivao u drugu banku, pa uzmes refinansiranje, meni das pare za neku proviziju, nesto damo ovoj zeni i zugicu.... I svi srecni i zadovoljni.
U praksi su firme zatvarale kredite drugih firmi ili pojedinaca uz provizije na tu zajebanciju. Bolje i 70 000 od 100k nego nista
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Какав судар титана Дајко vs. д Белџн
Дајко попуњава све рупе овом другом, не патише.
Све наговјештава да ће ПГ избори да изађу у ранг спектакла.
Ko ne zna Mandu skupo bi ga platio.
Mandić: Joković je pošten i iskren čovjek koji nikada ne bi izdao narod i njegovu volju
https://www.vijesti.me/v/581027?utm_..._share_counter
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ostadoše demokrate i Medo sami kao žalosne vrbe na vjetru...
Opet, ne razumijem se u materiju, slučaj dugo traje pa i ono što sam čitao uglavnom sam zaboravio. Valjalo bi neki bankar da se uključi i da objasni suštinu. Da ponovim, ako je cilj bio da banka nastavi sa poslovanjem i da se ojača njena finansijska pozicija, uveća kapital ili šta god, potpuno je nebitno da li je neki deponent ostao bez para. U tvom primjeru, ako sam ja imao kredit kod Atlas banke i on se zatvorio tvojim parama, iz ugla banke je to plus. Naplatila je pare koje su joj bile dužne i oslobodila se obaveze plaćanja depozita nekome. Da li je to po zakonu ostaje da se utvrdi, ali iz ugla poslovanja banke to je pozitivna stvar. Naplati jedan dug i oslobodi se jedne obaveze jednim potezom. Koliko sam razumio, tužba se vodi zbog navodne štete koja je pričinjena banci, a ne deponentima. Čak mislim da nijedan deponent koji je ostao bez para nije pokrenuo tužbu. Da li sve to zajedno znači da je tužba potpuno pogrešno koncipirana i da će kao takva biti odbačena, a da deponenti treba da tuže zbog izgubljenih depozita, to je potpuno zasebna priča.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ekskluziva
KUPILA STAN PO POVOLJNIM USLOVIMA PA GA PRODALA
RTV Nikšić: Direktorica ASK saslušana zbog sumnje da je utajila porez
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...-utajila-porez
@goozica, komentar?![]()
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Zadnja recenica ti je sustina. Pokrenuta je tuzba za stetu nanijetu banci, a ne za prevaru deponenata.
Zasto nema tuzbe, jer mozes ti tuziti Atlas banku za gubitak novca, ali neces dobiti nista.
Slicno je i sa stecajem u firmi. Mozes ti da tuzis ali ako se nemas odakle naplatiti, sve ti dzaba.
Samo mi koncipiramo tuzbe koje ce da padnu odmah.
Evo i Migo Stijepovic. Tuzba za pranje para. Vazi....
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Polakote, pokazace ona da je za renoviranje imala vise troskova no sto je zaradila prodajom...i mozda da joj se dodje jos nesto para.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Pa kaze...
Perović je 11. januara 2018. godine potpisala ugovor sa Osnovnim sudom na Cetinju gdje pod povoljnim uslovima stan od 86 kvadrata i ostavu od 8 kvadrata kupila za 21.960 eura. Ona je taj stan samo godinu dana kasnije prodala za 73.100 eura.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Moze li ko nama obicnim smrtnicima dodijeliti koji stancic po tim povoljnijim uslovima?![]()
"Damjanoviću preko 53.000 eura iz tivatske kase" https://www.vijesti.me/vijesti/polit...-tivatske-kase
Ahahhahaaha
There are currently 18 users browsing this thread. (0 members and 18 guests)
Bookmarks